Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2022 12:01 - © Как БНТ–то се насра
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1987 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 06.06.2022 12:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
06.06.2922г.

     С 9 минутното си предаване "Елизабет II празнува 70 години на трона" в "Светът и ние" на 03.06.2022 година Българската национална телевизия направо се насра сервилно.
При това рядко и непоносимо смрадливо.
Бети 2 празнува 70 години на трона и водещата Йоана Левиева–Сойър и репортера от Лондон Милена Борден с патетичния си изказ хвърлиха телевизионните зрители в умиление :
"Днес ще ви разкажем повече за честванията на седемдесетата годишнина от възкачването на трона на британската кралица. И мястото на Елизабет II в историята и в сърцата на британците", започна анонса на новината водещата Левиева–Сойър.
Това второто, за мястото на Бети 2 "в сърцата на британците", особено вълнува българските зрители, тъй като, както е казал дядо Славейков,"сме людска чест".
"А сега поглед към "Велико"британия, където втори ден продължават честванията на платинения юбилей от коронясването на кралица Елизабет II. Най–дълго управлявалия монарх в историята на страната", продължава след задължителния преглед на събитията в Украйна водещата. Както е видно от екрана, годишнината на Бети 2 е "Тема на деня".
А ето и Милена Борден, която се усмихва от Лондон, отговаряйки на въпроса : "Тази сутрин имаше тържествена църковна служба в катедралата "Сейнт Пол" в чест на кралицата, но тя не можа да присъства на нея. Защо стана така?", пита водещата репортерката от Лондон.
"След един много дълъг и успешен ден, първият от честването на платиненият юбилей на кралицата, казаха от нейния екип, че тя е леко изморена и най–добре е да остане и да гледа от в къщи тази прекрасна църковна служба, която днес водеше архиепископа на Йорк, с чувство за хумор, с прекрасно музикална програма, с блестящи церемониални жестове …", удовлетворява любопитството на водещата репортерката.
Ах! Ах! Ами да се пенсионира, бе, като и тежи работата. Има необходимата възраст и трудов стаж. Къде гледат британската Инспекция по труда и британското НОИ.
Ухилена до уши, Милена Борден отговаря на следващия въпрос : "Да. Действително добър въпрос. Въздържаните и леко хладни "Велико"британци, по принцип, обичат да празнуват. Но наистина, уникално е това, че кралицата успя да мобилизира ентусиазъм и благопожелания почти у всички, дори и тези, които не се интересуват от монархията, може би са и против нея, разбира се има всякакви хора в страната, дори и те някак си не могат да удържат да не се включат в този купон, който е всеобщ в села, градове, площади, заведения, по реката, навсякъде. С една дума, какъвто и да си, наистина най–хубаво е след тази пандемия, след най–различни, не толкова сполучливи последните ни години, просто да изпитаме заедно едно празненство. Наистина тя успя да стане символ на единството, стабилността, традицията в британския живот", разплака зрителите с възхитителни слова за Бети 2 говорившата.
Да чуем, какви исторически събития е преживяла кралската особа през дългия си живот от устата на Борден : "Седемдесет години, откакто се е възкачила на трона тя е преживяла косвено или директно Първата и Втората световна война (А бе, не е баш така. По време на Първата световна война не е била родена, а през Втората световна война не е била коронована), убийството на Кенеди в Америка, терористичното нападение в Ню Йорк, жестокостта на ИРА през седемдесетте години, които убиват един от нейните най–известни роднини Мал Патен. Преживяла е толкова и лични драми …".
Сега е свидетел на агресията на Руската федерация в Украйна и започнатата от Путин ТСВ, а Борден нищо не казва за това, което е политически некоректно да се премълчава.
Диктатора трябва постоянно да се бие. Да му се натякват неговите престъпления.
А заслепението пред някого те кара да си загубиш ума и да говориш глупости.
Водещата, видно от манталитета ѝ, не може да мине без жълто и пита : "Медиите обаче коментират, че поне публично не е имало така контакт между двамата братя [Уилям и Хари], внуците на кралицата?".
"Доколкото се вижда от кадрите, това май че наистина е така", потвърждава питаната и изпада в дебилно умиление : "И съм сигурна, и повечето хора във "Велико"британия са сигурни, че е гледала църковната служба от своето удобно кресло, може би и с една напитка или любимия ѝ джин и тоник и се възхищавала, радвала на това, как народът се забавлява … той [Луи] и  изобщо децата на Уилям и Катрин, които са толкова хубави, засмени и някак си естествени".
Наименованието на предаването е "Светът и ние", но не стана ясно къде сме ние, суверенът и финансов благодетел на телевизията в церемонията на британците.
Вярно, някои олигофрени са плакали от умиление, но дали повечето са го приели така?
Размазването продължи и в централната емисия на "По света и у нас" от 20:00 часа.
Продължи и на следващия ден, при което научихме, че : кралицата пропусна конното състезание в Ебсън; заради проблеми с мобилността си монархът преценява на кои прояви да присъства и прочие важни подробности свързани с честванията.
Новината за Бети 2, като по важна за българите, беше съобщена преди новината за посещението на президента Радев в Света гора, където в библиотеката на Зографския манастир се съхранява "История славянобългарска".
Продължи и на по следващия ден в "След новините", където с 12 минутно филмче се отличи Джанан Дурал. При писането сбърках и вместо "минутно" написах "минетно" (буквите "у" и "е" са една до друга на клавиатурата, често ми се случва), което, след като размислих, предвид начина на представяне, реших, че съдържателно "минетно" е по–правилната дума, защото отразяването на кралския юбилей от БНТ наистина беше минетно.
От новините научихме и колко милиона смъкнал Джони Деп от бившата си Амбър Хърд за клевета, което предизвика завистта на мнозина българи.

https://bnt.bg/news/elizabet-ii-praznuva-70-godini-na-trona-306846news.html?v=321909
https://bntnews.bg/news/70-godini-na-trona-za-patya-ot-princesa-lilibet-do-kralicata-chieto-ime-vsichki-znaem-1197179news.html




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. iw69 - Родна
06.06.2022 12:20
простотия и слагачество...
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
06.06.2022 14:21
Единственото хубаво в случилото се ,че тези двечките наистина са на Българска хранилка, но те не са Българки! Естествено е да обръщат такова внимание на Бабу Бети Нали благодарение на нея е разходката до Лондон! Далече от кочината ни!
Била работила 14 петилетки!
Бабуто е блестящ пример, как може да работиш толкова петилетки, без даизработиш и една карфица дори!
Погрижили са се ,всичко при нея да идва в завършен и смлян вид!
Единствената работа е да удря печата и да подписва! Но и подписът и може да е на печат и цялата работа да върши секретарката!
Била уморена, дори и с печата да си поиграе?
Защо не отстъпи на сина си? Чака той да стане като Байдън, тогава ли?Да пита къде е и защо гщо тормозят с книжа?
Според мен има две пречещи неща
-Нямат му доверие Не тя! Тя сигурно вече пита кой е той и как се казва? Утре той може да отстъпи на Камилата и тя да стане кралица ? Отиде конят в ряката Направо революционна ситуация, Октомврийска революция Край на традициите с мурафетите и салтанатите!
- Другото е , че няма други държави воювали помежду си така упорито и с настървение освен Франция и Англия! Най-дългата война в света е между тях !
А най- дълго управляващ крал е Крлят Слънце 72 години Първенството тук е на врага и конкурента- Франция!
Бабу Бети, прави ,струва, трябва да изкара още почти три години, да му отнеме първенството
Досега само подозирах, но вече съм сигурен ,че това е крайната цел!
А ония двете на хранилката, чакат с нетърпение този сюблимен момент!
Тогава ще се и подмокрят от кеф!
Ако ги огреят лъчите на залязващото Слънце на Кралят-Слънце!
цитирай
3. zaw12929 - ТОВА НЕ Е ПЪРВОТО ИЗПУСКАНЕ- СТАНА ...
06.06.2022 14:24
ТОВА НЕ Е ПЪРВОТО ИЗПУСКАНЕ- СТАНА ИМ НАВИК
цитирай
4. kvg55 - До 1. iw69
06.06.2022 14:56
Могат да отбележат събитието еднократно и без да се подмокрят.
цитирай
5. kvg55 - До 2. leonleonovpom2
06.06.2022 15:06
Смешни са тези на хранилката, тъжни са българските данъкоплатци. Защо не знаем мярата, при която хем да бъдем дружелюбни, хем да запазим достойнство.
А тия двете на хранилката нямат място в БНТ. Някое лоби ги е натресло на директора.
цитирай
6. kvg55 - До 3. zaw12929
06.06.2022 15:07
И с отразяването на СВО на РФ в Украйна се изпускат.
цитирай
7. planinitenabulgaria - Единият от изкоментиралите се под постинга Ви, троль та дрънка, така се е
06.06.2022 15:14
самонаекскременитарал, че и темето му е покрито. Да бе отчел това преди да посочва осрали се...
цитирай
8. kvg55 - До 7. planinitenabulgaria
06.06.2022 15:21
Бае Коста, зачитам мнението ти, защото работиш в Центъра "GOMNOVOZ" и си компетентен по лайната.
цитирай
9. zlika - БНТ не може да се насере,
06.06.2022 15:39
защото винаги е била насрана.
цитирай
10. kvg55 - До 9. zlika
06.06.2022 16:37
Ха-ха-ха!
Хайде сега. Лайното изсъхва. Изчегъртва се. И се подновява.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755584
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031