Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2022 15:01 - © Дойде време за масово използване на "полезни идиоти"
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 04.06.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
04.06.2022г.

     Самата тази война е уникална (по своя цинизъм) и е трудно да се сравни с който и да е друг конфликт. Никога досега отбраняващата се страна не е вземала под внимание загубата на цивилно население, унищожаването на собствените ѝ градове и загубата на собствените си въоръжени сили.
В този конфликт украинците водени от психо Зе–дружинката го играят "полезни идиоти"* в полза на Съединените американски щати.
Прокрадва се информация, че us–американците вече планират да водят война срещу Руската федерация до прага на милион убити и ранени украинци. Това е пределното число, при който мобилизационният резерв се изчерпва и съпротивата престава да бъде ефективна.
При снижаване интензивността на конфликта, в него ще бъдат въведени нови формирования от "полезни идиоти".
image

Полезни идиоти украинци 

Съединените щати водят с Руската федерация "война с нулеви загуби". За тях. Украинците се ползват като "бойни дронове", без да се броят загубите. Съединените щати само въоръжават, насочват и участват в целеуказването. Вече писах за конфликта между командването на ВСУ и намиращите се в генералния им щаб натовски, разбирай британски и us–американски инструктори, с права да издават заповеди относно бойните действия, във връзка с  безразличното им отношение към живота на украинските войничета.
Съединените щати имат цяла кохорта от "полезни идиоти" в резерв, които могат да вкарат в конфликта всеки момент, увеличавайки неговата интензивност и териториален обхват.
Поляци, румънци, литовци, това са само онези "полезни идиоти", които вече са готови да участват в конфронтацията. И не си мислете, че поляците ще вземат "Kresy Wschodnie" и ще спрат дотук. Дори и те самите да мислят така. Не затова САЩ ги подготвят толкова активно, и целенасочено, разбира се, не за това.
Съединените щати са безразлични към мечтите на поляците, както и на украинците. "Източните креси" е примамка за "полезни идиоти", примамка и как да се създаде въоръжен конфликт между поляци и руснаци, когато фронтът се приближи, тогава не е необходимо да се обучават специалисти по провокации (мобилни минохвъргачки, MLRS удари, снайперисти, стрелящи и в двете посоки, инсценирани нападения с преоблечени войници и така нататък. Всички сме виждали това много пъти). Ако поляците не се смятат за "полезни идиоти" в рамките на американската антируска стратегия, то действителността ги опровергава.
Многократно експерти изтъкват аргументи в полза на хипотезата, че всъщност "цялата тази ситуация под формата на "кървава месомелачка в Украйна" е създадена от британските специални служби, а белите и пухкави американци искат доброта и мир за обединена Украйна, но тя пък не съумя да се обедини".
По всички признаци тази версия определя Британия като "ултра–полезен идиот" за САЩ.
SAS подготвя въоръжените сили на Украйна, MI–6 събира информация и организира кланета на цивилни за съдържанието на информационната война, доставките на съвременни високотехнологични оръжия също минават през Британия. Според непотвърдени сведения, Британия на 4 април 2022 година, в най-строга секретност, достави до пристанище Одеса и с помощта на радиосмущения разтовари противокорабните ракети "Harpoon AGM / RGM / UGM-84", с които атакуваха и потопиха крайцера "Москва" на 13 април.
Атакуваха го британски оператори, защото не е възможно за девет дни да се обучат укрите.
(Защо крайцерът "Москва" беше ударен от такива доста остарели и добре познати противокорабни ракети? Защо противовъздушната отбрана не сработи? Най–вероятно причината е човешкият фактор, вероятно се е смятало, че крайцерът е в безопасност – "синдром на мислене в мирно време". Осъзнайте, че сте във война, че можете да бъдете убит точно сега, по всякакъв възможен начин. Изисква основно преструктуриране на съзнанието, начин на мислене, който не се случва по желание).
В един постинг споменах за "разсеяността" на руските военни по време на СВО. Това затвърждава отговора на въпроса "Хотят ли русские войны?" зададен от Евгений Евтушенко –  Не! Руснаците не искат война! И не само конкретната война. Руснаците никак не са настроени войнолюбиво. За разлика от наглосаксите. Но когато се наложи, умеят да воюват до победа.
Затова Евроколхозът е в треска. Защото осъзна, че Русия ще се бори докрай. Засега до края на Украйна (без значение каква ще бъде, важното е да я няма). Ако трябва, тогава и до края на ЕС. И дори заплахата от пряка конфронтация с НАТО и САЩ не я плаши. Разбрахме, че през всичките тези години Москва не блъфира, а честно предупреждаваше. След като проучиха последните предупреждения на Кремъл и се уплашиха.
И им стана още по-страшно, когато разбраха, че за пълното унищожение на Запада Русия дори не се нуждае от ядрени оръжия. Достатъчно е само да изчакате няколко години в сегашния режим и Западът ще избухне от вътрешно напрежение.
Писал съм за тоталното изглупяване, изпростяване и полудяване на човечеството. Масовото използване от Съединените щати на "полезни идиоти" потвърждават тази тенденция.
Къде се дянаха националните интереси на страните? Изместиха се от националните интереси на САЩ. В крайна сметка причините за изкуствения конфликт в Европа лежат на повърхността и целта му е не само отслабването и унищожаването на Русия или Украйна, основната цел на конфликта е и унищожаването на Европейския съюз.
Което между другото е от полза и за Руската федерация, от полза и за Съединените щати.
* Изразът "полезни идиоти" е въведен в употреба от Ленин и визира ентусиазираните привърженици на комунизма, които нямат никакво понятие и разбиране за същността му.

https://aftershock.news/?q=node/1114067




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5758187
Постинги: 2808
Коментари: 25802
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031