Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2022 08:01 - © Вторият глас на Владимир Владимирович
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1562 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 30.05.2022 08:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
30.05.2022г.

     С видеообръщението си в Telegram–канала другарят Рамзан Кадиров смръзнал кръвта и "дръпнал" навътре лайното на шушовците.
«Какво прави Полша? След Украйна, ако се даде заповед, за шест секунди ще ви покажем на какво сме способни», обяснил кратко и ясно той 
image

Президентът на републиката Чечня също призовал Полша да си прибере оръжието и наемниците от територията на Украйна, като отбелязал, че властите на страната "започнаха лоши игри с Русия". Според него, ако Варшава продължи да "духа в дудука на Запада и Америка", то това "няма да доведе до добри неща".
image

Владимир Владимирович и Рамзан Кадиров си думат за Полша 

Полша рискува да стане минало толкова бързо, за колкото се превърна в държава, "ако не спре да цапа"
image
, позовал се на историята другарят Кадиров.

"Украйна за мен вече е закрит въпрос. На мен ми е интересна Полша. Какво се опитва тя да постигне? След като приключим с Украйна, ако има такава заповед, за 6 секунди ще се справим с вас. По-добре си вземете оръжието и наемниците и официално поискайте извинение за нашия посланик (залетия с червена боя руски посланик в Полша Сергей Андреев при полагането на венец на гробището на съветските войници във Варшава на 9-ти май). Русия винаги е печелила всички войни".
Пшеките си позволили да отговорят на справедливите думи на Рамзан, при това високомерно.
"Трябва да огорча господин Кадиров. Въпросът за Украйна не е затворен, напротив, украинците, доколкото виждам, се справят отлично с нашествениците от Русия и колегите на господин Кадиров", заявил говорителят на полското правителство Пьотр Мюлер.
Говорителят добавил, че няма нищо ново в заплахите на Кадиров, тъй като Дмитрий Медведев, заместник–председател на Съвета за сигурност на Русия, вече е говорил с тях по-рано. "Ние ще защитим и Централна, и Източна Европа, и Украйна от такива хора", изпльоскал се Мюлер, цитиран от уебсайта на телевизионния канал Polsat News.
Щели да защитят?! Хиената се облизва за териториални придобивки за сметка на закъсалата го Незалежна. Президентът Анджей Дуда дори се разходи до Украйна и държа реч във Върховната Рада
image
за да замаже очите на Наполеончик 
image

Дори го прегърна по братски в социалистически стил 
image

Полякът дори отмени границата между двете страни : "Няма да има повече граници между нашите страни – Полша и Украйна. Тази граница вече няма да съществува! За да живеем заедно на тази земя, изграждайки и възстановявайки заедно нашето общо щастие и обща сила", направил това признание по време на честването на Деня на независимостта на полската диаспора и поляците в чужбина.
Изявлението на Кадиров намери отражение и в англоезичните медии.
Рамзан Кадиров, който е известен със своите шеги, каза във видеото, което публикува на официалната си страница в Telegram, че Украйна е "свършена сделка" и че "ако бъде дадена заповед след Украйна, ще ви покажем [на Полша] какво ще направим с вас за шест секунди", съобщава 10news и добавя : По-късно Кадиров призова украинския президент Владимир Зеленски "най-накрая да дойде на себе си и да приеме условията, предложени от нашия президент [Владимир Путин]".
С претенциите си за Калининград и областта, полското общество си търси отговор от Руската федерация. Генерал-лейтенантът от запаса Валдемар Скшипчак в полското телевизионно предаване "Супер експрес" казва : "Сега си струва да си го припомним. Струва си да си припомним Калининградска област, която според мен е част от полска територия … Имаме право да претендираме за тази територия, която е окупирана от Русия", което Маша Захарова
image
в канала си в Telegram иронично коментирала така : "Както се покачва, така и намалява". Коментарът може да се приложи към всички политически процеси в полското общество, както и към физиологичните процеси в организма на всеки отделен поляк – било към обществено-политическите настроения, било към кръвното налягане.

image

Междувременно EADaily съобщава : "Боецът от "Азов", който заплашваше семейството на Рамзан Кадиров, беше доставен в Грозни". Денис Касаткин, боец ​​от украинската националистическа формация "Азов", който обеща да обезглави майката на Рамзан Кадиров и да изнасили децата му, беше доставен в Грозни.
image

Денис Касаткин по време на капитулацията 

https://lenta.ru/news/2022/05/25/pokazat/
https://lenta.ru/news/2022/05/28/kadyrov/
https://www.actualno.com/europe/kadirov-gotov-da-se-spravi-s-polsha-za-6-sekundi-prozira-li-tuk-nov-plan-na-putin-video-news_1759535.html
https://www.kavkazr.com/a/v-poljshe-otvetili-na-ugrozy-ramzana-kadyrova/31872052.html
https://www.fondsk.ru/news/2022/05/23/duda-hlopochet-ob-ukraine-56252.html





Тагове:   Варшава,   Чечня,   Владимир Путин,   Рамзан Кадиров,   Русия,   централна,   Полша,   Дмитрий Медведев,   Грозни,   Върховна рада,   Руска федерация,   Азов,   Анджей Дуда,   Калининградска област,   Владимир Зеленски,   маша захарова,   30 май,   EADaily,   Telegram–канала,   Полша и Украйна,   Президентът на републиката Чечня,   Запада и Америка,   руски посланик в Полша Сергей Андреев,   полагането на венец на гробището на съветските войници във Варшава на 9–ти май,   говорителят на полското правителство Пьотр Мюлер,   заместник–председател на Съвета за сигурност на Русия,   и Източна Европа,   и Украйна,   Polsat News,   Президентът Анджей Дуда,   Деня на независимостта на полската диаспора,   Деня на независимостта на полската диаспора и поляците в чужбина,   10news,   Генерал-лейтенантът от запаса Валдемар Скшипчак,   Генерал–лейтенантът от запаса Валдемар Скшипчак,   Супер експрес,   Калининград и областта,   канала си в Telegram,   Денис Касаткин,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. born - Дуда и Манго ...
30.05.2022 08:21
Дуда и Манго ...
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
30.05.2022 08:25
Този Касаткини ли Косаткин явно е бил силно дрогиран, за да говори така!
Но, щом е в Грозни, ще стане ясно, какви са били намеренията му
Иначе, за черната неблагодарност си има хубава приказка
За една дъщеря, която сложила баща си да спи под стълбището и му сипвала храна в дървено коритце
Когато умрял, изхвърлила коритцето на боклука Но синът и го донесал обратно Попитала го, защо го връща, вече не е необходимо?
А той отговорил, че ще потрябва, за нея, утре като остарее!
цитирай
3. elenkokoschkov - Ще има още посетители в Грозни!
30.05.2022 08:59
Дуда ще свири на дудук!!
:)))!!
цитирай
4. kvg55 - До 1. born
30.05.2022 10:25
Лика–прилика!
цитирай
5. kvg55 - До 2. leonleonovpom2
30.05.2022 10:26
Глупак!
цитирай
6. kvg55 - До 3. elenkokoschkov
30.05.2022 10:27
Ще има тежки разговори на четири очи.
цитирай
7. iw69 - Чеченците
30.05.2022 11:04
ще направят на укрофашистите суха клизма без подготовка ...
цитирай
8. kvg55 - До 7. iw69
30.05.2022 12:25
Каквото е необходимо за денацификацията, ще го изпълнят.
цитирай
9. krumbelosvet - "Тигърът се познава по удара"- китайска мъдрост
02.06.2022 07:26
Лавината от цветни "революции" която помете европейския социализъм и арабската военна сила, тая лавина е ударът на тигъра от Уолстрийт. Страшна сила.
Но последните три опита - в Сирия, Беларус и Казахстан, бяха провалени от Русия.
"Тигърът" обаче също се учи в движение, мобилизира се и даде равностоен отпор в Украина.
Ние не знаем ИСТИНСКИТЕ планове, нито оперативните, нито тактическите, нито стратегическите на Тигъра и на Мечката. Те не ги споделят с публиката.
Безспорно е обаче, че Тигърът иска да глътне Глобуса, а мечката, натикана в ъгъла, най-после удари и тя.
Де да видим. Мамай хан, Бонапарт и Адолф гледат от отвъдното...
цитирай
10. kvg55 - До 9. krumbelosvet
02.06.2022 08:04
Няма да видят по различно от това, което вече са видяли.
А плановете са ясни : 1) Запазване на статуквото –хегемония и империализъм; 2) Създаване на многополюсен свят – скапване на буржоазното общество в лицето на Запада.
Времето работи за Руската федерация и Китай. Западът е достигнал своето ниво на некомпетентност.
Класика – борба между отживялото и нововъзникващото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5867516
Постинги: 2832
Коментари: 26073
Гласове: 34382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930