Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2022 07:01 - © Бай Ганьо във Вашингтон
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1208 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 15.05.2022 07:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
15.05.2022г.

     "– Булгар! Булга–ар! – и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина!"
image

"Ако най-зависимата от Русия страна с най-нисък БВП на глава от населението в Европейския съюз може да си позволи да се противопостави на Путин, всеки трябва да може да се противопостави на Путин", изревал Кирил Харвардски в New York Times и се тупнал по, може би косматите, гърди. Така Кирил препоръчал Родината си като пример за смелост.
image

Космати мъжки гърди

Не е геройство да се противопоставиш на Руската федерация и на Владимир Путин, когато СатаНАТО–то и Евколхозът, на които си член, воглаве със Съединените щати са против тях. То дори не е и противопоставяне, защото Путин не ни е оказвал натиск. Просто отказахме да изпълняваме обявените от тях публично правила за разплащане на доставките на газ. Нищо повече. Нещо повече – Дори си позволихме да защитим националния си интерес, което наистина е достойна и героична постъпка предвид наложената дисциплина в Евроколхоза, като се възпротивихме на санкциите върху доставките на нефт от Руската федерация.

От така заявената самооценка на министър-председателят ни за поведението и значението му в световната политика излиза, че Кирил Харвардски е по-велик от цар Борис III, който не е могъл да устои на натиска на Хитлер и приобщава царството към страните от Оста.
image

Премиерът Кирил Петков в резиденция "Бояна" в София на енергийна конференция

Като допълнение Петков разпореди ревизия на газопровода "Южен поток".

"Нашите партньори виждат корупцията като основен инструмент за влиянието на Путин в нашия регион и в Европа като цяло. Това което ще направя като заповед още днес, е пълна проверка по всичките аспекти на "Южен поток". Този тип проекти са точно за това, което се говори, когато корупцията се използва за инструмент за външна политика от страна на Путин", казал премиерът в началото на заседанието на Министерския съвет.
По късно пресцентърът на МС публикувал уточнение, което на можах да открия в сайта му, защото е компрометиращо може би : "Уточнение : Уважаеми колеги, по повод изказването на премиера Кирил Петков преди редовното правителствено заседание относно неговото разпореждане за проверка по всички аспекти на "Южен поток", моля, имайте предвид, че става въпрос за проверка на "Турски  /Балкански поток", който бе изграден след прекратяването на "Южен поток". С уважение, Правителствена информационна служба".
Моля, моля! "Нашите партньори" да гледат и видят корупцията в собствените си държави!, за която съм писал. И Урсула фон дер Лайнен да разкаже за покупката на милиони броя ваксини срещу Covid–19 от европейската комисия, на която е председател.
Като чух в началото "Южен поток", се зарадвах, че в хода на проверката може да излязат наяве причините, тоест заплахите на us-сенаторите начело с Джон Маккейн, поради които Пламен Орешарски прекрати проекта след посещението на us-сенаторите през 2014 година
image
В същия материал на New York Times се цитира и министърът на финансите Асен Харвардски. "За нас очевидно "Газпром" вече е в миналото", казал той в интервю.
"Това" [прекратяването на доставката на газ], каза той, "ми дава много надежда, че газовото оръжие ще бъде не само хартиен тигър, но ще има обратен ефект", изтъква вестникът.
image
Един от постоянните дразнители на психодесните у нас

Ма много припряни тия харвардци, бе
! По умно, бе момчета, ако можете. Не така сляпо.
Ами ако Руската федерация победи, а тя ще победи, защото времето и обективното развитие работят за нея?! И "Газпром" пак дойде? Не поставяйте Родината пред свършени факти, не е далновидно някак си. Но вас за "обективно развитие" в Харвард не са ви учили.

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4676&Level=3
https://www.nytimes.com/2022/05/11/world/europe/bulgaria-russia-ukraine.html
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/265247-petkov-razporedi-reviziya-na-turski-potok-koruptsiyata-e-instrument-za-vliyanie-na-putin-v-balgariya
https://tribune.bg/bg/politika/ms-korigiraha-petkov-za-yuzhen-potok-molya-imayte-predvid--turskibalkanski-potok/




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. nedovolen - Говори се, че следващия път Кирето ...
15.05.2022 08:26
Говори се, че следващия път Кирето уговорил среща на още по-високо ниво - с осмия подсекретар на третия заместник на съветника на един зам-министър.
Ако не е все още изритан.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
15.05.2022 08:58
Много го извиси, Кирето бе. Да не земе да отлети завинаги към САЩ?
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
15.05.2022 09:19
Бай Ганьо Харвардски беше тържествено посрещнат в Америка! В нещо като бистро или кафтан?, на гОла водА! Защото е въздържател Те всички са Харвардски и бБориславова била Харвардска? Явно са от едно котило!

Да не се притесняваме за тях Политическата хамелеонщина им и вродена!
Ако утре е изгодно да са с Русия, бъди сигурен ,че ще са в челните редици, с байряците и плакатите! Колко много и са верни!
Важното е с всяка власт да си на власт!
А утре псевдоукраинците, ако решат ,като господари, да изгонят Българските цигани, те ще са тези, които първи ще кажат ,колко правилно е това!
На времето ми падна на сгода Орешарски, нали се беше разправил с учителите Подхвърлих му да внимава ,на сбирката да не е жена ми- учителка е Демек , един охранител може да е недостатъчен?
Той се ухили и каза- Няма страшно!
Да, няма страшно!
За тях!
цитирай
4. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
15.05.2022 10:38
"Кога станаха калайджий, кога им почерня задника", пита българският народ.
цитирай
5. mt46 - ...
15.05.2022 11:47
Би трябвало бизнесът, икономиката да не са прекалено обвързани с политиката, с идеологически догми...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
15.05.2022 11:51
Светът крайно се политизира и идеологизира.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5754202
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34177
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031