Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2022 13:01 - © "Оттеглянето" на Владимир Владимирович не се състоя
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1119 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 14.05.2022 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
14.05.2022г.

     Може ли да се вярва на FrogNews? Категорично не може да се вярва!
Преди два месеца, на 14.03. сайтът написа : "Източник от Москва : Идват драматични събития в Кремъл, Путин пада или ликвидира недоволните" 
image

"До дни се очакват радикални промени в Кремъл. Очаква се президентът Владимир Путин да се оттегли или да бъде "оттеглен". Целта е да се спре войната в Украйна и Русия да седне на масата на преговорите с представители на Запада. Ако Путин откаже, може да се стигне и до краен вариант. Това съобщи за Фрог нюз източник от Москва, близък до среди в правителството" 
image

Източникът на информацията бил "близък до среди в правителството". Глупост. Владимир Путин не е министър–председател, а президент, на когото правителството е подчинено и той не му дава отчет. Два месеца след публикацията Владимир Владимирович спокойно упражнява президентската си власт. На парада на 9–май беше спокоен и уравновесен. Въоръжената специална операция на Руската федерация в Украйна продължава по план.
Не се е чуло и видяло и за избесени заговорници на Червения площад.
Само руската буржоазна либерастия безнаказано напуска в посока любимия Запад.
"Със задачата да бъде отстранен "господаря на Кремъл" са се заели четирима от най-доверените досега хора на държавния глава. Те представляват кръга, който преди трийсетина години са вкарали незабележимия с нищо офицер от КГБ в голямата политика. Причината е, че "техният човек" се е откъснал безвъзвратно от действителността и е преминал всички граници, които може да си позволи един диктатор в XXI век", хвърля големи думи сайтът.
Дали в този "четириъгълен кръг" не е бил и Анатолий Чубайс, силният човек по времето на Борис Елцин. Бил, защото благополучно напусна Родината в посока Италия.
Анатолий Чубайс, бивш ръководител на "Роснано", бивш заместник министър-председател на Русия и бивш съпредседател на партията "Съюз на десните сили", забелязан пред банкомат в Истанбул след бягството му от Родината. Бивш, бивш
image

"Четиримата участвали активно в плановете за война в Украйна. Идеята била Западът да бъде шокиран и да приеме всички условия на Кремъл спрямо Украйна и изтеглянето на НАТО от руските граници. Най-важното условие обаче било Русия да бъде призната за велика сила и равностоен партньор на САЩ, ЕС и Китай – коментира още нашият източник", конкретизира FrogNews намеренията на заговорниците. Русия винаги си е била Велика сила.
"Според него [източника], след провала на намеренията Украйна да се предаде за няколко дни, Путин изпаднал в нервна криза и започнал да обвинява висши военни и шефове от тайните служби, че са го предали. Двама генерали вече били задържани. Стигнало се до размяна на тежки упреци между Външното разузнаване и Главното разузнавателно управление на Руската армия (ГРУ). Военните разузнавачи били упрекнати, че не са успели да съберат точна информация за възможностите на украинците във военната област. Сергей Наришкин, шефът на външното разузнаване пък е критикуван остро за настроенията във властта в Киев и решимостта на обикновените хора да защитават Украйна при всякакви обстоятелства", продължава разказът за очакванията и намеренията на сценаристите.
"В най-скоро време кукловодите от бившето КГБ щели да предприемат действия за отстраняване на Путин. Това щяло да стане по здравословни причини или по радикален начин, ако той откаже. Важното е Русия да спре войната, Путин да бъде обвинен за цялата ескалация на напрежението в Европа и света, а Русия да седне на преговаря реално. Това бил единственият начин за излизане от смъртоносното кърваво блато, в което влезе руската страна и вкара там 50-милионна Украйна, коментира още нашият московски източник, който не може да бъде назован от съображения за сигурност".
Разбира се – източникът е пожелал да остане анонимен, както винаги става, което е равносилно на "Една жена на пазара каза". И това "В най-скоро време" продължава вече два месеца без да се вижда кога ще му дойде времето.
"Междувременно службите на Москва са засекли готвен атентат срещу Владимир Путин. Имало задържани двама души, но те вероятно са били посредници, а не изпълнители, още по-малко поръчители. Самият Путин заповядал случаят да се пази в тайна, за да не се създадат настроения у руските граждани, че той взима грешни и дори фатални решения, които предизвикват кръгове да търсят начини да го ликвидират. Охраната му е утроена. Броят се на пръстите на едната ръка хората, които знаят къде нощува", размазва сайтът.
Абе, тоя Путин като македонски харамия! –
Ден денува – кътища потайни
нощ нощува – пътища незнайни.
На парада охраната на Владимир Владимирович се състоеше от 4–5 човека
image
Ако е била утроена, значи преди това е била от един–двама човека. А в похода на "Безсмъртния полк" близко около него се вижда един охранител 
image

"Новината" продължава с конспиративни теории с участието на Алексей Венедиктов, член на Обществения съвет към Министерството на отбраната на Русия до 2019 година, журналист и писател, считан за един от най-информираните мъже в страната за това какво се случва в Кремъл; Литвиненко; Фриц Ермарт, бивш шеф на Съвета за разузнаване на ЦРУ; групата на Игор Сечин; група за "мокри поръчки" и прочие семпли холивудски сценарии
image

Накрая публикацията завършва с най-вероятното, предвид сатанинската природа на Путин : "Според него (не е ясно според кого) съществува и втори вариант, който не е за подценяване : Путин ликвидира опонентите си в Кремъл и налага сталински режим с всички, произтичащи от това, репресии и крайности, смята източникът ни в Москва".
Много прост тоя източник, бе? Ако му плащате, бадева му плащате. Ама вие си знаете.
В неистовото си желание час по–скоро да видят Владимир Владимирович разпнат на кръста на глобализма и либерастията, информаторите от FrogNews си съчиняват истории.

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/iztochnik-moskva-ochakvat-dramatichni-sabitiia-kremal-putin-patnik.html
https://www.m24.ru/news/vlast/09052022/459661



Тагове:   Истанбул,   москва,   украйна,   операция,   Сталин,   кремъл,   диктатор,   Игор Сечин,   Борис Елцин,   путин,   КГБ,   преговори,   заговор,   киев,   Запад,   фрог нюз,   конспиративни теории,   Сергей Наришкин,   червения площад,   frognews,   14 май,   Руска федерация,   Роснано,   Анатолий Чубайс,   Литвиненко,   глобализма и либерастията,   президентът Владимир Путин,   Въоръжената специална операция на Руската федерация в Украйна,   офицер от КГБ,   партията Съюз на десните сили,   напусна Родината в посока Италия,   заместник министър-председател на Русия,   заместник министър–председател на Русия,   Външното разузнаване и Главното разузнавателно управление на Руската армия ГРУ,   шефът на външното разузнаване,   похода на Безсмъртния полк,   Обществения съвет към Министерството на отбраната на Русия,   Фриц Ермарт,   бивш шеф на Съвета за разузнаване на ЦРУ,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Оттеглянето ще бъде след " ...
14.05.2022 14:15
Оттеглянето ще бъде след " оттеглянето" на она със зеленокафявия тоалет! Не преди него!
цитирай
2. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
14.05.2022 19:23
Зелено–кафявия гущер ще го оттеглят с клаката напред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5884678
Постинги: 2836
Коментари: 26124
Гласове: 34425
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930