Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2022 13:01 - © «No pasaran!»
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 597 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 10.05.2022 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
10.05.2022г.
     «Путин Владимир Владимирович пзмъква Руската федерация от отровното влияние на Съединените щати и Европейския съюз. Самият той се отървава от олигарсите. Процесът е в ход. Това не устройва Запада. Това не устройва някои хора у нас. Путин има много врагове. Готви се държавен преврат», изнася бившият съветник на президента по въпросите на националната сигурност

image
, академик на Руската академия на науките, доктор по икономика, професор и настоящ член на Съвета (министър) по интеграция и макроикономика на Евразийската икономическа комисия Сергей Глазиев 
image

Той подчертава, че информационната подготовка вече е в ход – разпространяват се различни "пръжки", за да предизвикат у руснаците негативно отношение към всичко, което се случва в страната и най-вече срещу Специалната военна операция в Украйна, която човърка с телена четка
image
в задника на
us–американския глобализъм.
Граждани на Федерацията са недоволни от начина, по който се отнасят към тях в западните страни, така че са готови да се противопоставят на президента, казва Глазиев 
image

Същото пише в своя Telegram-канал и доктора на политическите науки Игор Скурлатов, който смята капитулацията на Русия и неприсъединяването на Украйна към Руската федерация, включително Киев и Лвов, като условие за такъв преврат. Ако Путин се "окаже хлабав", тогава "агентите на световния глобализъм" веднага ще се възползват от това.
И Глазиев, и Скурлатов са сигурни, че в Русия има достатъчно хора, които са готови да направят такъв преврат. Така Скурлатов говори за "шеста колона", която също присъства и в редиците на силите за сигурност – ФСБ и въоръжените сили, съобщава Deita.ru.
image

Владимир Владимирович крои кюляфа на заговорниците 

Нервите на шестима възпитани, номенклатурни емигранти, потенциални заговорници, не издържаха и те напускат или вече са напуснали страната :
1.             Алфред Кох
image
– приятел и колега на Чубайс, на когото голямата нанофигура позволи да управлява държавната собственост. През 1997 година този господин беше заместник на Виктор Черномирдин. Сега живее в Германия и навремето показателно и предизвикателно поднесе китка цветя на паметника на Степан Бандера.

2.             Иля Клебанов
image
– тази дълголетна номенклатура беше вицепремиер в правителствата на Степашин, Путин, Касянов. През 2003 година започва да действа като пълномощен представител в Северозападния федерален окръг, а през 2011 година оглавява ПАО «Совкомфлот». Сега 70-годишният Иля Йосифович неусетно замина за Израел, където седи тихо "под цокъла", без да обяснява причината за конвулсивното си заминаване.

3.             Аркадий Дворкович
image
– вицепремиерът на Дмитрий Медведев Аркадий Дворкович напълно провали гражданската програма за заместване на вноса и през 2018 година бавно премина към Международната шахматна федерация, за да продължи съсипията и там. Между другото, бащата на Дворкович е шахматен съдия от обкръжението на Гари Каспаров. След като парализира руския шах с неистовите си санкции, Аркадий ловко избяга в Израел, за да се присъедини към своите съмишленици.

4.             Александър Хлопонин
image
– партизанинът от "Единна Русия" Александър Хлопонин, роден в Шри Ланка, беше вицепремиер в правителствата на Путин и Медведев и тихо избяга в чужбина чрез поста си в "Онексим", собственост на Михаил Прохоров.

5.             Анатолий Чубайс
image
– Главният приватизатор на държавата беше вицепремиер при Борис Елцин и всички руснаци знаят за многобройните му добродетели. Вместо в затвора, напуснал всички постове и напуснал бизнеса, той спокойно замина за чужбина и сега виси в Италия, без да крие изгнаничеството си, и да вреди на Русия, доколкото може.

6.             Михаил Касянов
image
– един опитен и закален вицепремиер, който отдавна живее извън Русия и непрекъснато прави обидни изказвания за "продадената" Родина от безопасно разстояние.

Цялата тази дезертирала банда не е с някакви политически убеждения, а просто либерали – западници, които цял живот са действали по заповед на импортните си господари. Благодарение на тях всичко в Русия – от бира и цигари, до "Газпром" и "Роснефт" – е набъкано със съучредители и акционери с най-екзотични фамилии от всички проспериращи тлъсти покрайнини.
И сега богатите и добре пакетирани вицепремиери, насмукали се от руския бюджет, бягат към чуждоземните си гражданства, сметки и имоти, бързайки да покажат своята лоялност и дълбоко уважение към собствениците на новите Отечества. Като цяло въздухът в Русия стана по-чист, но някак си е жалко, че хората, които предадоха и продължават да предават спокойно и безнаказано, се забавляват в чуждия лукс, плюейки Родината.
Ех, прав беше Йосиф Висарионович, който никога не забравяше старите си познати, като другаря Троцки …, разширява темата и информацията 9111.ru.
"Същият този Глазиев подписа под ръководството на Чубайс през септември 1991 година Декларацията от Алпбах, която послужи като манифест за разпадането на СССР, така че всички думи на Глазиев трябва да се третират много скептично. На Запад не искат да елиминират Путин, както каза съветникът на Зеленски Арестович, защото Путин ще бъде по-добър от всеки друг, като Навални например, който може да следва руското обществено мнение и да обяви истинска война на Украйна, вместо тази прословута специална операция, която Русия провежда сега", контрира LiveJournal.
"Как завършват държавните преврати и свалянето на президенти, ние вече знаем. Скорошен пример е Украйна. "Майданът" просто искаше да смени президента и в резултат на това цялата страна стана "Майдан" … дайте да не "омайданим" нашата Родина! Нашите деца ще ни бъдат благодарни по-късно, благодаря, ще кажат!", допълва казаното от Глазиев Autoparus.by.

https://deita.ru/article/515959
https://www.9111.ru/questions/7777777771892051/
https://rex-net.livejournal.com/6539960.html
https://www.autoparus.by/publication/66118




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. germantiger - фактически путин изм ъкна европа от ...
10.05.2022 13:06
фактически путин изм ъкна европа от собственото си влияние

за няколко месеца от купена от него европа той я обедини срещу себе си и водена от сащ

глупак никален, а армията му некадърен боклук

изненада ме путягата, смея му се
цитирай
2. kvg55 - До 1. germantiger
10.05.2022 13:17
Всъщност Руската федерация и Владимир Владимирович преминават в по–висше качество, драги.
цитирай
3. panazea - Наште олигарси се страхуват , че ще подпукат и тях !
10.05.2022 14:44
Ах , ах ! Каква беда !
Ще останем без елит и олигарси!
цитирай
4. kvg55 - До 3. panazea
10.05.2022 19:38
Ще останем без буржоазен елит, тоест богаташи. Ще се създаде интелектуален и научен елит.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755643
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031