Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2022 07:01 - © Публикация, която ще хвърли "germantiger"–а в екстаз
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2297 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 07.05.2022 10:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
07.05.2022г.

     Русофобите като пухкавото котенце "germantiger"
image
са в еуфория – "Американското разузнаване помага на Украйна да убива руски генерали, твърдят официални лица", съобщава вестник "Ню Йорк таймс"
image
"germantiger" получава виртуален оргазъм при мисълта за мъртви руски войници, а за генерали – множествен виртуален оргазъм.

Съединените щати предоставиха разузнавателни данни за руски части, които позволиха на украинците да се насочат и да убият много от руските генерали, загинали в действие във войната в Украйна, според висши американски служители, пише изданието.
Украинските власти заявиха, че са убили приблизително 12 генерали на фронтовата линия, число, което учуди военните анализатори.
Помощта за насочване е част от секретни усилия на администрацията на Байдън за предоставяне на разузнаване на бойното поле в реално време на Украйна. Тези разузнавателни данни включват и очаквани движения на руски войски, извлечени от неотдавнашните американски оценки на секретния боен план на Москва за сраженията в района на Донбас в Източна Украйна, казаха официалните лица. Властите отказаха да уточнят колко генерали са били убити в резултат на помощта на САЩ.
Съединените щати се фокусираха върху предоставянето на местоположението и други подробности за мобилния щаб на руските военни, които често се преместват. Украинските служители са комбинирали тази географска информация със собственото си разузнаване – включително прихванати комуникации, които предупреждават украинските военни за присъствието на висши руски офицери – за извършване на артилерийски удари и други атаки, при които са убити руски офицери.

image
Министърът на отбраната Лойд Дж. Остин III стигна дотам, че миналия месец каза, че
"искаме да видим Русия отслабена до степен, в която не може да направи нещата, които направи при нахлуването в Украйна

Попитан за разузнавателните данни, предоставени на украинците, Джон Ф. Кърби, говорител на Пентагона, каза, че "няма да говорим за подробностите на тази информация". Но той призна, че Съединените щати предоставят на Украйна информация и разузнавателни данни, които могат да използват, за да се защитят.
След публикуването на тази статия, Адриен Уотсън, говорител на Съвета за национална сигурност, каза в изявление, че разузнаването на бойното поле не е било предоставено на украинците "с намерение да убиват руски генерали".
Казаното от Уотсън е в противоречие със заглавието на статията. От думите му излиза, че ако има убити руски генерали, то те са убити случайно. САЩ уведомяват украинците за местоположението на руска военна част. ВСУ я смилат барабар с генерала.
Не всички удари са били извършени по данни на американското разузнаване. Ударът през уикенда на място в Източна Украйна, което беше посетено от генерал Валери Герасимов, най-високопоставеният руски униформен офицер, не беше указан от американското разузнаване, според множество американски служители. Съединените щати си забраняват да предоставят разузнавателна информация за най-висшите руски лидери, казаха официални лица.
Въоръжените сили на Украйна имат надеждно военно разузнаване ни внушава вестникът.

image
Президентът на Русия Владимир Путин и генерал Валери Герасимов, най–високопоставеният униформен офицер в Русия. Украинците удариха място, където генерал Герасимов беше посетил, действайки според техните разузнавателни данни
 

Но данните от американското разузнаване бяха критични за смъртта на други генерали, признаха официални лица.
Съединените щати редовно предоставят информация за движението на руски войски и оборудване и помагат на Украйна да потвърди местоположението на критични цели. Други съюзници от НАТО също дават разузнавателна информация в реално време на украинските военни.
Въпреки че информацията, която Съединените щати предоставиха на Украйна, се оказа ценна, руските генерали често са се излагали на електронно подслушване, като говорят по несигурни телефони и радиостанции, казаха настоящи и бивши американски военни служители.
"Това показва лоша дисциплина, липса на опит, арогантност и неспособност да се оценят украинските способности", казва Фредерик Б. Ходжис, бившият висш командир на американската армия в Европа, който сега работи в Центъра за анализ на европейската политика. "Не е трудно да локализираш някого по телефона, който говори на чисто".
Руската военна тактика също направи висши генерали уязвими. Централизирана командна йерархия отгоре надолу дава правомощия за вземане на решения само на най–високите нива – в сравнение с по–децентрализираната американска структура, която насочва много решения на бойното поле към старши военнослужещи и младши офицери – принуждавайки руските генерали да правят рисковани пътувания до фронтовата линия за решаване на логистични и оперативни проблеми, хвали us–американската армия вестникът.
"Ясно е, че искаме руснаците да знаят на някакво ниво, че помагаме на украинците до такава степен и ще продължим да го правим", каза Евелин Фаркас, бившият висш служител на Министерството на отбраната за Русия и Украйна в администрацията на Обама и в момента е изпълнителен директор на института "Маккейн". "Ще им дадем всичко необходимо, за да спечелят и не се страхуваме от реакцията на Владимир Путин към това. Няма да се самовъздържаме".
Как ли уважаемият "бивш висш служител" си представя поражение та Руската федерация!
Споделянето на разузнавателна информация се счита за безопасна форма на помощ, защото е невидимо или поне може да се отрече. Американското разузнаване е дало секретна информация на Украйна в широк спектър от области, от движението на руски войски до данни за насочване, казаха официални лица.
"Има значително количество разузнавателна информация, която се стича в Украйна от Съединените щати", казва генерал Марк А. Мили, председател на Обединения комитет на началник–щабовете, пред комисия в Сената във вторник. "Отворихме тръбите".
Да бяха споменали поне едно име, длъжност, номер на военна част, местоположение?!
Ние живялите при социализма някак си сме мнителни, социалистическата пропаганда ни е направила такива. А и буржоазното преса отдавна вече не е прогресивна.

image
Президентът Байдън призова Конгреса да разреши 33 милиарда долара помощ за Украйна за повече артилерия, противотанкови оръжия и друг хардуер, както и икономическа и хуманитарна помощ, което е драматична ескалация на американските разходи във войната

https://www.nytimes.com/2022/05/04/us/politics/russia-generals-killed-ukraine.html
https://www.nytimes.com/2022/04/28/us/politics/ukraine-biden-aid.html




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
07.05.2022 08:33
Ами, ако в резултат на тази операция, руснаците останат без генерали?.....
А, спокойно!
Ще им пратим от нашите! При нас на всеки войник се падат по двама генерали?! Имаме си ги в излишък Вместо да се карат, чий е войникът- единият получава направление към Русия!
И братска подялба в случая- На едните оръжие, на другите-генерали!
И вълкът сит, и агнето цяло!
А на мериканците - меракът ли ще им пратим, за помощ? Не ,те мерак за добро, маскирано като зло имат достатъчно!
На тях ,празни газови бутилки, да ги пълнят с газ от блатата на Мисисипи! За нас!
Приемамае и крокодилско или както му думат там-алигаторско филе оттам!
цитирай
2. germantiger - нищо ново
07.05.2022 10:07
както винаги за руснак си след събитията

за работата на американската и британската "разведки" в полз ана украйна съм писал в моите постинги преди почти два месеца

пс
по-добре да се кефиш на мъртви русначета, отколкото на путкин
цитирай
3. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
07.05.2022 10:49
Можем да развием търговия с генерали.
цитирай
4. kvg55 - До 2. germantiger
07.05.2022 10:55
Как си пропуснал да ми съобщиш тази радостна новина на Лични съобщения?
цитирай
5. born - Можем да развием търговия с гене...
07.05.2022 23:32
kvg55 написа:
Можем да развием търговия с генерали.

Подобна иновативна идея е изключително релевантна и перспективна за финансирането и екстензивното и интензивно развитие на нашата башбългарска суперикономика ! От една страна изключителни икономии за подсигуряване персонални наднормативни заплати за знатните фуражки, а от друга - значителни постъпления в бюджета, който така или иначе ще бъдат усвоени / разбирай откраднати, но поне има надежда- дори и минимална да е част да остане за народното блаженствувание.
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.

цитирай
6. kvg55 - До 5. born
07.05.2022 23:47
Да бе, Свети!
Ама не съв убеден в тяхната конкурентноспособност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5887164
Постинги: 2836
Коментари: 26128
Гласове: 34426
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930