Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2022 13:01 - © Покана за информационен блус
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1039 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 04.05.2022 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
04.05.2022г.

     В Съединените щати разбраха, че не могат сами да съборят Владимир Владимирович и неговият "режим" от власт и затова потърсиха помощта на руската сволочь.
Централното разузнавателно управление
image
пуснало в Интернет видеоклип с инструкция на руски език
image

image
за установяване на виртуален контакт с Управлението.

"ЦРУ инструктира руснаците как да споделят тайни с шпионската агенция", коментира вестник The Washington Post.
В понеделник ЦРУ–то публикува инструкции как руснаците могат тайно да предоставят информация чрез криптиран канал към уебсайта на агенцията. Надеждата е да се привлече разузнавателна информация – и потенциално да се получи повече достъп до официалните руски тайни – от недоволни хора, които се опитват да се свържат с ЦРУ от началото на войната, казаха служители на Агенцията.
За да гарантира, че потенциалните информатори няма да бъдат хванати от руската държавна сигурност, ЦРУ излага подробни инструкции на руски език в три публикации в социалните медии за това как да използват интернет браузъра TOR, който позволява на потребителите да се движат анонимно онлайн, както и виртуални лични мрежи или VPN. Стъпките ще отворят специален канал за ЦРУ, който е по-сигурен от навигацията до агенцията с помощта на обикновен уеб браузър или интернет връзка.
Нахлуването на Русия в Украйна накара повече руснаци да предприемат рискованата стъпка да се свържат с разузнавателната агенция, смятат официални лица от нея.
"Загрижени руснаци се опитват да ангажират ЦРУ и ние искахме да предоставим начин за безопасен контакт с нас", обяснява мероприятието служител на ЦРУ, който говори при условие на анонимност, за да опише чувствителни въпроси на us–разузнаването.
Новите инструкции са насочени към "тези, които се чувстват принудени да се свържат с нас поради несправедливата война на руското правителство", казал говорител на ЦРУ в имейл. "Нашата глобална мисия изисква хората да могат да се свързват сигурно с нас отвсякъде".
Тактиката на ЦРУ за събиране на разузнавателна информация се вписва в по–широка стратегия на правителството на САЩ за противодействие на руските усилия за задушаване на свободата на словото и достъпа до достоверни новини и информация.
Държавният департамент наскоро спонсорира онлайн разговор в Telegram, популярно приложение за социални медии в Русия, с участието на Виктория Нюланд, заместник–секретар по политическите въпроси, който привлече около 2,3 милиона ангажимента, според служител на Държавния департамент.
Яко ще да са го закъсали янките в информационно–пропагандната война с Руската федерация и с Владимир Владимирович в частност, след като са вкарали в употреба старата чанта с курабийки Виктория Нюланд.
Водоразделни събития като падането на Берлинската стена често са представяли възможности за набиране на разузнавателни служби както във Вашингтон, така и в Москва. Войната на Путин в Украйна и нейните спираловидни последици за Русия – хиляди убити войници, санкции, които осакатиха руската икономика и неуспех да се изпълнят основните военни цели, докато изображенията на очевидни военни престъпления се разпространяват по целия свят – може да се превърнат в друга от тези точки на пречупване, смята вестник Independent.
В Инструкцията не се споменава нищо за заплащане на информацията : Личната идеология или разочарованието от режима на Путин са по–вероятни двигатели някой да се обърне към шпиониране срещу Русия, отколкото каквито и да било финансови награди, които биха могли да получат, надяват се разузнавачите на Съединените щати.
Това е глупаво и наивно очакване, защото именно Щатите вкараха в Руската федерация пазарната икономика и предимството на личния интерес пред обществените задължения.
Освен това us–разузнаването твърде непрофесионално се интересува от лична информация за съвестните граждани на Руската федерация, които ще се обърнат към стожера на световната демокрация : Агенцията иска цифровите входове да предоставят пълното си име, държавата, от която кореспондират, официалната си позиция и "какъв достъп имате до информация, която представлява интерес за нашата организация" 
image

С тази си стъпка Централното разузнавателно управление отваря весело занимание на Службата за външно разузнаване и Федералната служба за сигурност на Руската федерация да фабрикуват и пробутват дезинформация на колегите си отвъд Атлантика.
За сведение на интересуващите се видео инструкциите са публикувани в акаунтите на ЦРУ в YouTube, Facefook и Instagram.

https://www.washingtonpost.com/national-security/2022/05/03/cia-russia-agents-recruitment-ukraine/
https://www.independent.co.uk/news/cia-ap-russia-instructions-vladimir-putin-b2069864.html
https://thesaxon.org/the-cia-has-published-instructions-in-russian-for-those-who-want-to-contact-him/






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - Руснакът блуза не знае. Обича си ...
04.05.2022 16:12
Руснакът блуза не знае. Обича си казачок.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
04.05.2022 17:28
Хе-хе-хе!
ЦРУ–то ще се върти самичко май.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5761151
Постинги: 2809
Коментари: 25807
Гласове: 34184
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031