Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2022 19:01 - © Израждането на глобализма и либерастията в милитаризъм
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2085 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 28.04.2022 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
28.04.2022г.

     Разбира се, когато говорим за Байдън
image
, имаме предвид сборния образ на глобалистите. И по-конкретно умерените глобалисти, представляващи финансовата общност. Радикалната част се премести в Лондон, но не разполага с толкова мощни ресурси (не само финансови) като умерените, разсъждава Константин Двинский в ИА «Аврора».

И така, тези така умерени глобалисти с устата на Байдън всъщност подписаха своята деятелна импотентност. Но защо се случи това? Къде са страховитите американци?
Отговорът е прост : няма ги. Това се разбира добре в Кремъл. А Доналд Тръмп определи решението на Владимир Владимирович да признае ЛНР и ДНР като "брилянтно". Сега беше времето, точно защото Путин беше наясно, че няма да има адекватни последствия на акта.
В момента глобалистите могат да се разделят на два лагера с резерви. Това са условно Вашингтон (умерен) и Лондон (радикален). Както писахме по-горе, ресурсите са концентрирани сред умерените, което е видно от размера на военните помощи предоставяни от Вашингтон на Украйна. Лондон също помага, макар и по–малко и допълва с реторика.
Умерените бяха умерени по отношение на Русия, докато не виждаха в нея ясна заплаха за еднополюсния свят. Тогава усилията бяха насочени към Китай като заплаха за системата "Бретън–Уудс", която е в основата на сегашния глобалистки световен ред.
Със започването на Ограничената специална санитарна хуманитарна операция на Руската федерация по демилитаризация, денацификация, деНАТОфикация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция, обезпаразитяване на Украйна и дедоларизация на световната икономика глобалистите се коригираха. Започнаха да оказват натиск върху Кремъл чрез Украйна.
Умерените глобалисти във Вашингтон също се радикализираха, а радикалните в Лондон "излетяха в облаците", съдейки по приказките и действията на министър–председателя Борис  Джонсън – Британия се намеси във въоръжения конфликт освен с доставки на оръжие и с военни инструктори (единствена) – "Британските специални части "тренират местните войски в Украйна", изнася вестник The Times. Става въпрос за Специалната въздушна служба (Special Air Service – SAS) на нейно кралско величество Бети 2.
"Адските" санкции на Вашингтон – върху ВТБ, SWIFT, петрол и газ, имоти, сметки, яхти – обърнаха Руската федерация към Китай и Индия.
За да имат лост за натиск върху Русия на глобалистите им е нужно да контролират поне Западна Украйна, да не говорим за територията от Лвов до Киев, което с хода на Специалната военна операция все повече им се изплъзва.
Стратегически "строгите" санкции срещу Русия и нейният отговор на тях доведоха до пряка заплаха за глобалисткия световен ред. Да, Русия се сблъска със сериозни проблеми. Но, първо, те няма да са фатални за страната, и второ, те напълно ще променят подредбата на световната сцена и само ще ускорят процеса на разпадане на еднополюсния свят.
Най–важно е отражението за Руската федерация, в която текат процеси на очистване на обществото от буржоазната идеология, манталитет и начин на живот насаждани десетилетия от глобалистите и либерастите начело с Чубайс.
За първи път от много десетилетия Руската федерация напредва геополитически. Ако по-рано тя отблъскваше непрекъснато възникващи заплахи, с които беше перманентно "кошмарена", сега, най–напред в постсъветското пространство – операцията в Казахстан, пое инициативата. Сега глобалистите и либерастите са в глуха отбрана, преминаваща в отстъпление.

https://www.thetimes.co.uk/article/sas-troops-are-training-local-forces-in-ukraine-32vs5bjzb




Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - ...
28.04.2022 19:56
Пресилено е да се твърди, че глобализмът и либералната демокрация губят и ще пропаднат в близкото бъдеще...
цитирай
2. kvg55 - До 1. mt46
28.04.2022 22:05
Не ми е ясно, какво разбираш под близко бъдеще?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753861
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031