Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2022 19:01 - © Спомен за Фътьо Т. Панчев
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2064 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 25.04.2022 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
25.04.2022г.

     Гост при лапацалото Георги Любенов е депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев
image
Глупостите се сипят, както при Фътьо Т. Панчев : "Затова че клекнахме на Путин и построихме "Руски поток" да минава през България … Защото една от причините и аргументите, които улесниха Путин да нападне Украйна е това, че Украйна беше заобиколена по пътя на газа (и при война газът продължава да си тече през Украйна) … построен изцяло в обслужване на Путин … Ролята на България за съжаление, в лицето на Бойко Борисов за войната в Украйна до този момент не е въобще никак положителна … И "Руски поток" беше една от причините … В случая с господин Янев
[Стефан] ставаше дума за един открит путинофил, който в никакъв случай не работеше за интереса на България".
На въпроса на водещия "Трябва ли България да изпрати оръжие? Защо трябва да изпрати?", депутатът се обосновава така : "Целият цивилизационен свят вече го направи. Няма страна в Европейския съюз, няма страна в НАТО, която да не го е направила" (пример за овчи стаден манталитет – така правят другите).
"Българската армия днес е с над 90% съветско въоръжение. Ние сме се превърнали в един музей на съветското въоръжение в България … Ние започваме да обясняваме, как ние ще пазиме някакъв неутралитет, след като никой не пази такъв неутралитет" (Абе, аланкоолу! Ако Полша настъпи в Украйна, както се кани, и ние ли ще го направим, само защото другите така правят. Какво ни донесе подражаването на САЩ в Ирак и Афганистан?).
"Газът за България вече е осигурен. Дори Русия утре да спре доставките, газ за България ще има, ясни са трасетата, не само това. България най-вероятно ще се превърне в страна, която ще подпомогне преминаването на, до, много природен газ към Западна Европа. Единствения проблем, който в момента се решава е цената на тези доставки …".

https://bnt.bg/news/ivailo-mirchev-golemiyat-problem-v-momenta-e-inflaciyata-v318875-305496news.html

В "120 минути" репортерът Стоян Георгиев
image
предава от Киев : "Ние се срещнахме със свещеника на църквата в Буча
image
… Нека видим това интервю"
[Със свещеника].
"117 тела от масов гроб в двора на църквата "Свети апостол Андрей" в Буча бяха ексхумирани преди няколко дни в присъствието на международен екип от разследващи", казва репортерът.
Отец Андрей Халавин
image
, настоятел на православния храм : "На 27-ми февруари първата колона на кадировци влезе в Буча. Обстреляха нашата църква. Те са счупили десния прозорец на църквата и са влезли. После се опитали да влязат и в долната част на църквата. По вратата има следи от ботуши … Стреляха по църквата? Да, стреляха! (Днешните войници не ходят с ботуши, а и камерата се разсейва и не показва следи от ботуши и прозореца, през който са влезли кадировци; по фасадата на църквата не личат следи от стрелба
image

image
; вътре също, освен счупени стъкла на прозорци
image
; камерата показва прозорец, през който не може да се влезе, защото стъклото или парчета от него стоят)
image


image
Следи от обстрел


"Отец Андрей ни разказва как 117 тела се озовават в масов гроб в двора на църквата : "Ние нямаше как да стигнем до гробищата, защото руските войски разстрелват всеки автомобил, който се движи и затова нямахме възможност да погребваме хората … В моргата вече нямаше място за всички трупове, вече нямаше ток … Сутринта на десети март имахме разговор с кмета на града и с представител на службата, която се занимава с погребенията. Те се обърнаха с молба към мен да ги погребем в двора на църквата … Ето тук има един гроб, в който погребаха хората, които живееха в къщата отсреща … Имаше два отделни гроба. Тези хора са или от Луганск или от Донецк. Те са искали да напуснат града с кола …".

И през цялото време камерата се разсейваше и не показа масовия гроб в двора на църквата или поне мястото, където е бил. Не показа никакви гробове.
"Прави ми впечатление, че досега, винаги в телеграм групите, в разговорите между хората, както и в медиите местните, винаги се даваше пример с Унгария, която е единствена страна от  Европейския съюз и от цивилизования свят, както казват тук, която не подкрепя Украйна … От два дни вече и България е в медиите и темата е точно такава, че България отказва да предостави военна помощ на Украйна … Предстои посещение на българския министър председател, доста интересно как ще бъде посрещнат той на фона на това, че Украйна вече отчита, че има две страни от цивилизования свят, които не подкрепят Украйна военно …".
Тук репортерът Стоян Георгиев отронва бисерът "само две страни от цивилизования свят, които не подкрепят Украйна военно".
Следвайки логиката на репортера правя извода, че подкрепящите военно Украйна съставляват единствено възможният в момента цивилизован свят, сред който се открояват империалистическите Съединени щати, бившите колониални империи Франция, Британия, Холандия, Испания и Португалия, родината на фашизма Италия, родината на нацизма Германия, хиената на Европа Полша. Какви корени само има цивилизацията?!
По същата логика и нацистка Украйна принадлежи към цивилизования свят.

https://www.btv.bg/shows/120-minuti/videos/bucha-i-33-te-dni-okupacija.html




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. mt46 - ...
25.04.2022 23:17
Десните са бесни, левите са тесни...
цитирай
2. born - Гледането на т. н. български ТВ от ...
26.04.2022 00:17
Гледането на т.н. български ТВ от рода на БТВ, БНТ, Нова и др.подобни е чиста загуба на време и сигурен начин за невъзвратимо затъпяване. Но ако все пак сте привърженици на принципа да се информирате от няколко източника, имайте предвид, че максимизирайки осведомеността си чрез гореназованите, можете да си изградите реална представа за събитията, като завъртате полученото инфо на 180 градуса.
Пример : "Украинските СБУ са пред провеждането на специално разработена тактическа операция за унищожаване на агресора в и около обсадения от противника... (населено място, част от населено място и т.н)", което означава : " Подобна операция е абсурдно да се проведе поради липса на каквито и да е украински военни ресурси за такава цел."
Аналогии :
* След заплашителна войнствена реч, Байдън победоносно се здрависва с невидим извънземен, стоящ зад гърба му и поема решително нанякъде, колебаейки се дали да покани и извънземното за компания ...
* Министър на културата, симпатизиращ на украински президент по отношение прекаленото "напушване" се прави на маймуна (каквато явно е).
* Мандатоносител- чалгар се изживява като натовски супервоеннолюбив оръженосец спрямо справедливо съперничещ му горък некадърен адвокат ... и пр.

ГОСПОДИ , моля Те, пази България !

© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.





цитирай
3. kvg55 - До 1. mt46
26.04.2022 09:58
Тесните са за предпочитане пред либерастите широканци.
цитирай
4. kvg55 - До 2. born
26.04.2022 10:00
Правилно си обърнал внимание, Свети, че Джо се колебае, дали да покани извънземното със себе си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755613
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031