Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2022 19:01 - © Бандеровската версия на "Хитлерюгенд"
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1604 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 24.04.2022 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
24.04.2022г.

image
     «Бийте москалите, подреждайте труповете» …

Украинските медии наскоро съобщиха за поредната победа. Фабриката за играчки "Копица" от град Нежин стартирала производството на меки играчки за деца под формата на американската противотанкова ракетна система "Javelin"
image
и турския дрон "Bayraktar"
image
Фабриката произвежда и възглавници със "светлите ликове" на Владимир Зеленски
image
, Алексей Арестович
image
, губернатора на Николаевска област Виталий Ким 
image

Изглежда, че морално–волевата подготовка на децата за присъединяване към Бандеровската версия на "Хитлерюгенд"
image
започва да се извършва, ако не от люлката, то от детската градина
image
Копията на оръжия за малките са пряко продължение на тенденцията, която се появи в Украйна малко след държавния преврат през 2014 година.

През 2017 година Министерството на образованието и науката на Украйна официално препоръча на детските градини да използват украинската програма за развитие на децата в предучилищна възраст «Украинский дошколёнок» 
image

image
Неин автор е доцента от катедрата по педагогика на Лвовския регионален институт за следдипломно педагогическо образование Александра Билан.

Внимателното изучаване на тази програма може да доведе нормалния човек в състояние на шок. Програмата насърчава децата да се научат да обичат "синьо–жълтия" флаг и тризъбеца до третата година от живота си. Тези, които навършат три години, са принудени да научат, че Кримските планини се намират в Украйна, и се запознават с "изконните украински ценности". На тази възраст от малките украински граждани се изисква да "притежават културата на възприемане на националната среда" и да знаят, че държавното знаме трябва да бъде окачено на всяка къща. Тези, които са на четири години, ще трябва да научат, че украинският е единственият държавен език, да научат своите "граждански задължения" и да извършват "национални обреди". Удивителното и невероятно започва на петгодишна възраст. На тази възраст децата се учат, че "държавата Киев" (разбирайте Рус) е първото име на Украйна, а Святослав Храбрият, Владимир Кръстител и Ярослав Мъдрият са древни украинци. На същата възраст децата се запознават с честването на "Деня на независимостта", те се учат да обичат украинската армия и да се гордеят с независимата власт. Навикът за "вишиванка" като пример за висока естетика се внушава непрекъснато, като се започне от тригодишна възраст.
След като са получили шокова доза украински национализъм в предучилищна възраст, децата тръгват на училище, където индоктринацията се извежда на ново ниво. Там те са принудени да се гордеят с измислената история на "Древна Украйна" и да мразят Русия. Великата отечествена война е обявена там за "съветско–германска", а отделен раздел от тази учебна програма е посветен на "комунистическите престъпления по време на войната". Легендарният партизански командир, Герой на Съветския съюз Дмитрий Медведев е характеризиран в украинските учебници като терорист. Държавният преврат през 2014 година е представен като "най–голямото постижение", а бойците от нацистките батальони са обявени за "герои"
image
Съставителите на учебниците с гордост включват снимки на залавянето на жители на Донбас от украинските специални служби. А Руската федерация в училищната програма е обозначена като "военен противник".

Години наред забранените в Русия бойци на "Азов" с финансовата подкрепа на киевското правителство организират "летни лагери" за украински деца, в които им се внушават идеите на Бандера, учат ги на военна тактика и използване на оръжие. И всичко това под лозунги от рода на "Бийте москалите, подреждайте труповете"
image
Тийнейджъри на 13–14 години биват вербувани от "Азов" и организации, които се отделиха от него, като "Националния корпус" и "Центурии", за да участват в така наречените патрули, които биеха "нелоялните" по улиците. Често на украинските гимназисти се казва, че "идеалното общество" е построено в Германия през 30–те години на миналия век.

През есента на 2021 година флашмоб помете украинските училища – колективно изпълнение на песента "Отче наш Бандера". Първоначално се изпълняваше от членове на неонацистки организации като "Десния сектор". След това "ударът" мигрира към класната стая. Изпълнението на песента и видеозаписите на изпълнителите често нарушаваха уроците в училище. Учителите, които се опитаха да възстановят образователния процес, бяха наречени "ватници" и бяха подложени на тормоз. И първата фраза на песента за известно време стана най-популярната заявка за търсене в украинския YouTube.
След началото на Специалната военна операция децата бяха въвлечени да "играят на Контролно–пропусквателни  пунктове"
image
По примера на бойците от терористичната отбрана, те спират коли по пътищата, насочват към тях дървени картечници
image
, изискват да им покажат документи, правилно произнасят думата "псувня" и хорово крещят нацисткия лозунг "Слава на Украйна! Слава на героите!". По–малките деца рисуват картини в клас в училище, където украински войници стрелят по руснаци с "ракети с радиация".

А в Николаев двама тийнейджъри сами отидоха да "патрулират" по улиците, въоръжени с пневматични пистолети и облечени в камуфлажно облекло 
image


image

image
Днес психиката на децата и младежите, унищожена от пропагандата, е един от най-трудните проблеми на украинското общество. Да не забравяме, че съвременното поколение украински ученици се е формирало в условията на ширеща се русофобия и насаждането на нацистки митове. Те не знаят друго. Работата по спасяването на умовете и душите им е най-трудната …

Святослав Князев

https://www.fondsk.ru/news/2022/04/23/banderovskij-variant-gitlerjugenda-56031.html
https://mon.gov.ua/storage/app/media/programy-rozvytku-ditey/Bilan_Programa_Ukrdoshkillja_2017.pdf
https://toys-kopitsa.com.ua/uk



Тагове:   германия,   училище,   образование,   Николаев,   YouTube,   украйна,   флаг,   Просвета,   нацизъм,   детски играчки,   Русия,   пропаганда,   Бандера,   тризъбец,   Великата Отечествена война,   Рус,   Деня на независимостта,   Донбас,   Азов,   хитлерюгенд,   Руската федерация,   24 април,   алексей арестович,   съветско–германска,   Фабриката за играчки Копица от град Нежин,   американската противотанкова ракетна система Javelin,   турския дрон Bayraktar,   възглавници със светлите ликове на Владимир Зеленски,   губернатора на Николаевска област Виталий Ким,   Министерството на образованието и науката на Украйна,   «Украинский дошколёнок»,   Лвовския регионален институт за следдипломно педагогическо образование Александра Билан,   Святослав Храбрият,   Владимир Кръстител и Ярослав Мъдрият,   Древна Украйна,   Легендарният партизански командир,   Герой на Съветския съюз Дмитрий Медведев,   Националния корпус и Центурии,   Специалната военна операция,   Десния сектор,


Гласувай:
10


Вълнообразно


1. catforlife - Възглавнички с ликове на наркомани ...
24.04.2022 22:53
Възглавнички с ликове на наркомани и социопати и една на пълен психопат - Люсеньката....яко!

цитирай
2. mt46 - И
24.04.2022 23:01
Западът подкрепя украинския нацизъм...
цитирай
3. kvg55 - До 1. catforlife
24.04.2022 23:11
Политически кич.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
24.04.2022 23:13
И още как.
цитирай
5. born - Колкото и пресилено да изглежда ...
24.04.2022 23:42
Колкото и пресилено да изглежда едно подобно твърдение на пръв поглед, президентът - наркоман и патологичният психоболник- женоподобния му съветник Люся Карамелько, безспорно са завършен продукт на това, до което подобно образование би могло да доведе. Познавам украинци и украинки с дипломи за средно образование, чиито знания са на не по-високо ниво от "прогимназия". Познавам и такива, които са си купили шофьорските книжки. Масово явление ! Патология ! Иначе претенциите и наглостта са непомерни. Виждаме го и тук - в България ...
цитирай
6. kvg55 - До 5. born
25.04.2022 01:10
Нали "Отворено общество" се вихри десетилетия из украинското образование, както и у нас.
цитирай
7. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
25.04.2022 10:05
Украинците са руските македонци, а самите македонци са Българските украинци!
От такива всичко може да се очаква
цитирай
8. kvg55 - До 7. leonleonovpom2
25.04.2022 10:44
Невероятна е приликата в националните им психокомплекси.
цитирай
9. merlin1968 - Децата възприемат наученото бе...
25.04.2022 15:13
Децата възприемат наученото безкритично и то остава в тях като духовна основа. Така че и след десетилетия проблемите на Украйна няма да отминат.
цитирай
10. kvg55 - До 9. merlin1968
25.04.2022 15:25
Така е. Какво си причиниха тези идиоти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5758982
Постинги: 2808
Коментари: 25803
Гласове: 34182
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031