Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2022 07:01 - © Украйна вече ги е погребала
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1851 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 21.04.2022 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
21.04.2022г.

image
     Да започнем с безсмъртния одески хумор. Посетител, слизащ от влака в Одеса, вижда, че почти целият град участва в някакво масово шествие. Има безкрайни потоци от хора, носещи венци, цветя … Посетителят се обръща към първия срещнат : "Кажи ми, какво става в града? – Как, не знаеш? Мойше и Хаим спореха кой от тях ще скочи по–красиво от електричката в движение. – Кой от тях спечели? – Мойше. Той е в първия ковчег".
Одеските анекдоти винаги предават истината на живота, а зад двамата "атлети" лесно се провиждат бившият президент Порошенко (в света на Сладкарите) и настоящият президент Зеленски (в света на Клоуните). И въпреки че състезанието им все още не е приключило, слуховете не предричат ​​славно бъдеще за никого от тях.
Пръв скочи Сладкарят. Шеметният му полет започна с предателство към собствения му шеф Янукович по време на държавния преврат през 2014 година, продължи с атака в Донбас и саботаж на разследването за изгарянето на хора в Дома на профсъюзите в Одеса. Сладкарят улавя нацистките мотиви в инструкциите от Лондон и Вашингтон, сменя обувките си в скок от демократ във фюрер и войната му с Донбас се превръща в копие на войните на Вермахта.
Сладкарят ще бъде запомнен с изказването си за Донбасци : "Ние ще имаме работа – те нямат. Ние ще имаме пенсии – те нямат. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери – те нямат. Децата ни ще ходят на училища и детски градини – децата им ще седят в мазета. Защото не могат да направят нищо. Така ще спечелим тази война".
Една от стъпките, предприети от Сладкаря, е подписването на закона за отказ от неутралния "извънблоков" статут на Украйна. Твърди се, че самите украинци ще решат дали страната трябва да търси членство в НАТО веднага щом изпълни стандартите на западния военен алианс. И, разбира се, го направиха.
Няма да се забрави неудържимото му желание да пропълзи в кръга на доларовите милиардери, ограбвайки народа. Въпреки това Сладкарят стана милиардер от мъката и нуждата на ограбените си съграждани; при Зеленски срещу него бяха образувани 19 наказателни дела. През май 2021 година Центърът за изследване на корупцията и организираната престъпност (ЦИКОП) публикува доклад, разкриващ мътните офшорни схеми за пране на пари на бившия президент. По-голямата част от капиталите на Порошенко са скрити на Британските Вирджински острови и в Кипър.
Администрацията на Зеленски не даде ход на наказателните дела срещу Сладкаря и сега бившият президент упорито демонстрира решимостта си да отблъсне "руската агресия". Напоследък речта му заприлича на помия. Той не може да напусне страната, бизнесът му търпи загуби поради военни действия, като бизнеса на други олигарси. Той може само да повтори исканията на Зеленски за "затваряне на небето" или "довеждане на войски на НАТО".
Сладкарят в политиката утвърди стандарта за следващия скачач от влака, който реши да заеме първото място. В крайна сметка тактиката на "човешкия щит", използвана от войните на Зеленски, е тактика на терористите, с което се отличи Клоунът. Провокацията в Буча и подготовката на нови провокации обаче не подобряват ефективността на украинските войни.
Министерството на отбраната на Руската федерация съобщава : "Сутринта на 15 април руските въоръжени сили предотвратиха опит на киевския националистически режим с ракетни удари да порази Каховската ВЕЦ "П. С. Непорожни"
image
Това важно съоръжение осигурява регулиране на потока на река Днепър, електроснабдяването на Херсонска област, както и водоснабдяване на селскостопанските райони на Южна Украйна и северните райони на Крим. Около 7 часа сутринта московско време дивизия на украинската 19-та отделна ракетна бригада атакува Каховската водноелектрическа централа с две тактически ракети "Точка–У". Унищожаването на язовира на Каховската водноелектрическа централа от ударите трябваше да доведе до неконтролирано изпускане на водата на Днепър и да причини наводняване на много населени места в Херсонска област, заедно с хората, за да ограничи действията на Въоръжени сили на РФ. И двете ракети са свалени във въздуха от руски системи за противовъздушна отбрана.

И така, Клоунът се готви да обгради Донецката групировка на Въоръжените сили на Украйна, която ще реши съдбата на СВО. Краят на киевския режим наближава. Как да не си припомним плана «Нерон», подписан от Хитлер на 19 март 1945 година : "Всички военни съоръжения, транспорт, комуникации, промишлени и снабдителни съоръжения, хранителни складове, както и материални ценности на територията на Райха трябва да бъдат унищожени". Един от немските биографи на Хитлер го цитира : "Ако войната бъде загубена, нацията също ще загине. Това е нейната неизбежна съдба. Няма нужда да се занимаваме с основата, на която един народ ще трябва да продължи най-примитивното съществуване".
И за да разберете, че Клоунът се превръща в демон, просто погледнете съобщенията на одеските блогъри. Около Одеса е забелязана концентрация на бойци, които не говорят нито украински, нито руски. Сигурно са чужди наемници. Одеситите се страхуват, че по време на атаката на съюзническите войски към Одеса чужд контингент ще организира клане на цивилни, за да го представи като "руски зверства". Може би страховете на жителите на Одеса няма да се сбъднат, но това няма да помогне нито на Зеленски, нито на Порошенко. Украйна вече ги е погребала. Последните двама скачачи от влака ще се превърнат в персонажи в бъдещи сатирични творби.
Дмитрий Седов

https://www.fondsk.ru/news/2022/04/17/mojsha-haim-posporili-kto-iz-nih-krasivee-vyprygnet-na-hodu-iz-elektrichki-55996.html




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. nedovolen - Изтече видео от тайна телеграм г...
21.04.2022 08:32
Изтече видео от тайна телеграм група на азов. Зеленски се разбира с нацистите как да убиват хора като в Буча, преоблечени като руски войници. Жадни за кръв и смърт.
Това ако не е масова психоза.
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
21.04.2022 09:24
Рано или късно истината ще заеме мястото си.
цитирай
3. mt46 - ...
21.04.2022 12:58
Все още недоумявам как така великият демократичен свят си е затварял очите от осем години насам за злодеянията на украинската власт!...
цитирай
4. kvg55 - До 3. mt46
21.04.2022 14:20
"великият демократичен свят" трябва да се постави в кавички.
Западният свят е злобен, завистлив и отмъстителен.
цитирай
5. born - В съвременния (еврозападен) свят ...
21.04.2022 23:47
В съвременния (еврозападен) свят управленците се назначават промоционално според професионалните си направления и специалности: гинекология, цирково изкуство, кулинария и т.н. В РБ като ревностни почитатели на еврозападнячеството също се стараем да им подражаваме (и го правим !) : бракоразводни адвокати, титуловани професионални картоиграчи-безделници, пожарникари, даскалици, чалгари, продавачи на шнорхели и пр. И всички (е, не съвсем- някои без никакви-дори за средно образование) с дипломи от Харвард и подобни ...
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.
цитирай
6. kvg55 - До 5. born
22.04.2022 00:34
Свети,
За гинеколожката не си прав. Знаеш какви путки смотани ни управляват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752784
Постинги: 2808
Коментари: 25794
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031