Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2022 19:01 - © Набиулина като Щирлиц на финансовия фронт
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2032 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 05.04.2022 19:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
05.04.2022г.

     Еднакво вредни и различно полезни за Владимир Путин се оказаха Набиулина и Чубайс.
Глобалистът и соросоид, [бивш] държавен съветник от 1-ви клас, [бивш] специален представител на президента на Руската федерация за връзки с международни организации за постигане на целите за устойчиво развитие Анатолий Чубайс
image
, подаде оставка и се изнесе от Руската федерация. Фактът е забележително радващ и причините са без значение.

Обаче повдига цял набор от въпроси, които като цяло се свеждат до две основни области : Защо той напусна? и Защо му беше позволено да напусне?, предвид нанесената от него с криминалната  приватизация вреда на руското народно стопанство, пише Михаил Хазин 
image

С дезертьорството си Чубайс нанесе удар на кураторите си в чужбина. Защото на тях той им върши работа само в Русия, като инструмент за влияние и прокарване на интересите им, при това по възможност на отговорен държавен пост.
Полезно и възпитателно за подобните нему ще е, ако е осъзнал, че при наложената от Путин променена обстановка в държавата, той не може да дава на Запада това, което се иска от него, тоест, да прокарва интересите му във вреда на националния интерес.
А вече няма и шанс да стане президент или поне министър-председател. Всичко друго му е малко. Е, оказва се, че той няма какво да прави в Русия. Изобщо. Което е полезно за страната.
"Защо беше освободен? Омразата на хората към Чубайс е голяма и да пуснеш такава чудесна изкупителна жертва, без дори "да го пуснеш за малко по пистата към следствието" е някак глупаво, нали? Това, разбира се, е аргумент, но всички някак си забравят, че създаденият в резултат от приватизацията елит на Чубайс не е изчезнал никъде. И почти всички руски корумпирани чиновници, банкери-рейдъри и, извинете за неприличния израз, интелектуалци с хубави лица не са си отишли. Те са тук и във всеки случай теоретично са готови да се борят за сладкия си живот с хората, които искат да се отърват от всички тях 
image

Проблемът им е в едно – всички те се мразят не по-малко, отколкото народът тях. И затова е възможно да бъдат победими, въпреки че е трудно. Но ако имат вътрешно ядро, около което могат да се обединят и да обединят усилия … Още повече, че както показва опитът, това трябва да е именно вътрешното ядро, външното не работи сред руснаците. И въпросът е дали напускането на Чубайс ще увеличи или намали вероятността от този процес?".
Аха, значи ядрото на глобализма и либерастията във федерацията е било обезвредено.
"По-просто : напускането на Чубайс ще се превърне в мощен дестабилизиращ фактор за либералната опозиция. На нея, в лицето на един от нейните лидери, е показан пример как да се държи. И ми се струва, че след напускането на Чубайс вероятността за повече или по-малко успешен либерален преврат драстично намаля. «Има малко истински насилници, така че затова няма лидери!» – всеки организатор знае колко адекватно тази фраза на Висоцки отразява реалността.
Накратко – Чубайс си отиде, защото разбира, че Путин няма да се разпадне. Чубайс беше освободен, защото това нарушава самата концепция за политическо либерално отмъщение. Руските либерали ще се борят един по един и или ще тръгнат към чужбина, или ще загубят социалния си статус в родината и тихомълком ще изпаднат в забвение. Е, или, пребоядисани като консерватори и великоруски шовинисти. За първи път в руската история, нали …".

https://zavtra.ru/blogs/pochemu_chubajs_uehal

От същият глобалистко–либерастки соросоиден инкубатор е и гуверньорът на Централната банка на Руската федерация Елвира Набиулина 
image

"Путин предложи на Думата да назначи отново Набиулина на поста директор на Централната банка на Руската федерация. Патриотите, чиито ръце почти бяха стигнали до финансовото гърло на главното леговище на глобалистическата колона в Русия, виеха от досада. Целта беше толкова близо и се измъкна в последния момент. И самият Путин я спаси. Дори най-надеждните негови поддръжници са в недоумение
image
– защо?", пита  Александър Халдей.

"Тук трябва да заемете мястото на Путин, за да разберете. Войната между Русия и Запада се води на няколко нива. Някои се движат бързо, други бавно. Невъзможно е всичко да се съчетае в едно темпо и ритъм.
Кампанията в Украйна може да завърши по-бързо от преформатирането на света, което започна и ще бъде много дълго. Глупаво е да се втурнеш като на стометрова дистанция, когато пред теб е маратон. Не разчетеш ли силите – ще изпуснеш купата, но може и да умреш.
Малцина забелязаха, че в отговор на отстраняването на руския член от борда на директорите на МВФ, Русия не се оттегли от членството си във фонда? И Западът се ограничи не с изключването на Русия от МВФ, а с отстраняването на нейния представител в управленската структура? Това предполага, че е възможно да се оттегли от ПАСЕ, дори от СТО, но е невъзможно да се оттегли от МВФ. Дори Китай, който има много повече контрапункта със САЩ от Руската федерация, не напуска МВФ.
Въпросът е, че МВФ е господарят на световните пари и световната икономика, а не на администрацията на САЩ или дори на тяхното комбинирано двупартийно управление. Русия сега няма да разрушава целия свят до основи, това по-късно. Русия води преговори с Fintern
image
за бъдещи сделки. И за това трябва да се разбере, че има определени червени линии не за Байдън, а за ФРС. Опазването на Набиулина е една от тях.

Геополитиката влияе на областта на финансите. Русия не само не се оттегли от МВФ и не смени ръководителя на Централната банка, тя не отмени всички инструкции на МВФ и категорично плаща дългове по еврооблигациите. Траншът от 117,2 милиона долара премина на 15 – 22 март и лондонският клон на Citibank го направи. Министерството на финансите на САЩ го одобри и призна. Войната си е война, а обядът е по график, който Русия спазва.
Русия може да стрие на прах някои части от НАТО и да удари Пентагона в лицето. Опасно, но възможно – правили са го не веднъж. Опасно е и не трябва да се дава възможност за свободно плаване на световните банкери. Не му е времето. Това ще бъде изстрел в крака. Fintern вече не спасява долара, а като цяло започна да променя цялата световна система, включително отхвърлянето на долара и вероятно дори на Съединените щати. Така че Русия не се бори за връщане към доларовата система – това е едновременно невъзможно и вече не е необходимо, и даже вредно. Русия работи в много дългосрочна перспектива за своя сметка.
Защо разговарят с Русия? По две причини. Това може да направи този преход много труден. Как? Просто. Русия не само не се е оттеглила от МВФ, но все още не е въвела контрасанкции. Тя не сваля световната икономика до нула преди да е настъпило времето, въпреки че може. Затова говорят с нея. Но не Байдън и неговият екип, а тези, които са недоволни от Байдън и вече се опитват сами да ръководят процеса. Условни Ротшилдови и компания.
Русия, играейки на полето на геополитиката, може да влияе върху областта на финансите.
И затова "полковникът от МВФ" Набиулина, както Щирлиц в последния епизод, не се прибира във Вашингтон, а в Москва. Тя остава на работа вече в полза на родината".

https://zavtra.ru/blogs/za_chto_vernuli_nabiullinu




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. born - Когато Чубайс застанал на гишето на ...
06.04.2022 01:01
Когато Чубайс застанал на гишето на Тюркишеърлайнс в Домодедово имало забавяне на процеса. Според Таратанцийските секретни служби причината е била обаждане до Президента с въпрос да го пускат или не. Последвала е репликата : "Пуснете го. Уведомете Петров и Боширов."
Според Ташакмаканските секретни служби още с кацането на летище Стамбул Петров и Боширов са започнали изпълнението на задачата , като първото засичане от ТМ службите е установено документално (квазиселфи) 8 мин. след кацането на самолета пред банкомат на летището.
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.

цитирай
2. kvg55 - До 1. born
06.04.2022 07:31
Щом либераста е поверен на Петров и Боширов, няма да му се размине възмездието.
цитирай
3. born - Релевантен и закономерен въпрос.
09.04.2022 09:08
В изражението на понятието "либераст" включено ли е и съдържанието на понятието "педераст" ?
цитирай
4. kvg55 - До 3. born
09.04.2022 16:46
Даже повече от педерас. Над тридесет вида джендъри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5867435
Постинги: 2832
Коментари: 26071
Гласове: 34382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930