Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2022 13:01 - © Интернационализъм в действие
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1522 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 25.03.2022 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
25.03.2022г.

     Италианският
image
хвърля бомбата : "Оръжия, "замаскирани" като хуманитарна помощ за Украйна : бурята избухва на летището в Пиза" 
image

Същото потвърждава и la Repubblica : Синдикатите на летището в Пиза : "Не на изпращането на оръжие от Италия в Украйна" 
image

Шествие и протести в Пиза
image
срещу изпращането на оръжие в Украйна от летище "Галилей"
image
Приблизително 400-те участници дефилираха в шествие в района на летището. Демонстрацията беше насърчавана от десетки групи от основни синдикални организации и политически движения на левицата. Националният говорител на "Potere al Popolo" Марта Колот и националният секретар на "Prc"  Маурицио Асербо също взеха участие в шествието. След това шествието стигна до военното летище, където се срещна с друг пацифистки митинг, който демонстрираше пред базата на военновъздушните сили в продължение на няколко часа.

image съобщава : "Има оръжия за Украйна". Служителите на летището в Пиза отказват да товарят сандъци при директен полет до Полша".
В тези сандъци има оръжия за войната в Украйна, ние отказваме да ги товарим. "USB на Пиза казва, че някои работници от летището "Галилео Галилей" в Пиза, виждайки палет, на който пише "експлозивни материали", спряха и протестираха. "Хуманитарните пратки тръгват от товарното летище, разположено в близост до гражданското летище, и то трябва да бъде пълно само с провизии, храна, лекарства и всичко друго полезно за украинското мирно население.
PisaToday :
image
"Украинската война : "От летище Пиза оръжия "замаскирани" като хуманитарна помощ".

PisaToday на следващия ден : Оръжия за Украйна от летище Пиза, il Covi : "Военна подкрепа, одобрена от парламента".

Оръжия вместо хуманитарна помощ за войната в Украйна : Реакцията на италианското общество :
image


image

image

image

image

image
Няма съмнение, че партньорите на Руската федерация от Китай до Иран са сериозно пропити от уважение към реалния ѝ суверенитет и сила в момента. И това вече предизвиква верижна реакция – Не само страните от АЛБА (стари съюзници на Русия), но и Мексико, и особено Аржентина, се показаха като надежден партньор на Русия и Китай.

Още от първите дни на операцията митинги под руски знамена и други акции в подкрепа на Ограничената санитарна хуманитарна операция на Руската федерация по демилитаризация, денацификация, деНАТОфикация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция и обезпаразитяване на Украйна обхванаха Ирак, Сирия, Йемен и Палестина
image
Сега опитни бойци от тези страни, както и от Египет, Алжир, Либия, започват да пътуват до Украйна, за да участват в операцията; военнослужещи от Конго, Камерун и други африкански страни също декларират намерението си да се присъединят към руската ОВО в Украйна 
image

Традиционно проамериканските Рияд и Абу Даби отказаха да говорят с Байдън за цените на петрола. Президентите на Египет, Судан, Сирия публично подкрепиха Русия. Правителството на хутите в Йемен незабавно призна независимостта на ДНР и ЛНР и започна преговори с Абхазия за взаимно признаване.
Случаят с Израел е изключително любопитен. Въпреки наличието на голямо и агресивно проукраинско лоби, се случи нещо, което не би било възможно при Нетаняху : правителството на Бенет–Лапид убедително и недвусмислено отхвърли тормоза на Киев и подкрепи Москва възможно най-открито за Израел.
Наистина неочаквано беше рязката промяна на курса към проруска страна при Жаир Болсонаро в Бразилия.
Несъмнено има гласове в полза на Русия и в европейското политическо поле ("Алтернатива за Германия" и част от "Левицата" в Германия, Ерик Земур във Франция, партия "Алба" в Шотландия и други).
Господството на глобалисткия курс е разклатено както в "левите", така и в "десните" страни.

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/armi-camuffate-aiuti-lucraina-scoppia-bufera-allaeroporto-2018424.html
https://video.repubblica.it/edizione/firenze/presidio-all-aeroporto-di-pisa-no-all-invio-alle-armi-dall-italia-all-ucraina/411323/412250
https://www.huffingtonpost.it/cronaca/2022/03/16/news/usb_armi_ucraina_aeroporto_civile_pisa-8969040/
https://www.pisatoday.it/cronaca/partenza-armi-aeroporto-pisa-guerra-ucraina.html
https://www.pisatoday.it/cronaca/armi-aeroporto-pisa-ucraina-covi.html
https://www.quinewspisa.it/pisa-manifestazione-aeroporto-galilei-contro-invio-armi-ucraina.htm



Тагове:   оръжие,   Италия,   USB,   летище,   протест,   буря,   москва,   митинг,   украйна,   шествие,   Ирак,   бомба,   отказ,   Нетаняху,   Камерун,   Египет,   помощ,   пратка,   Израел,   Судан,   Алжир,   Конго,   Сирия,   Либия,   Пиза,   хуманитарен,   суверенитет,   Байдън,   Галилео Галилей,   25 март,   la repubblica,   Русия и Китай,   ово,   Италия в Украйна,   Potere al Popolo Марта Колот,   националният секретар на Prc Маурицио Асербо,   PisaToday,   партньорите на Руската федерация от Китай до Иран,   АЛБА стари съюзници на Русия,   но и Мексико,   и особено Аржентина,   Йемен и Палестина image,   Рияд и Абу Даби,   Йемен незабавно призна независимостта на ДНР и ЛНР и започна преговори с Абхазия за взаимно признава,   Бенет–Лапид,   Жаир Болсонаро в Бразилия,   Алтернатива за Германия и част от Левицата в Германия,   Ерик Земур във Франция,   партия Алба в Шотландия и други,   глобалисткия курс,


Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. panazea - Браво на италианците !
25.03.2022 13:33
Ефектът на доминото !
Суданците разбраха , наште блогови кратунковци не разбраха !
Променям си мнението за арабите и африканците.
Те са по в час !
Латиносите от край време са наясно.
Наште кратунковци ще ги сложим на амбразурата , да обяснят на дядо Господ своята позиция. Дано той да им прости безумието !
цитирай
2. zaw12929 - БРАВО НА БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СТЕ АК...
25.03.2022 16:00
БРАВО НА БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СТЕ АКТЪАЛЕН
цитирай
3. kvg55 - До 1. panazea
25.03.2022 20:44
Брависимо!
Наистина човечеството се събужда.
цитирай
4. kvg55 - До 2. zaw12929
25.03.2022 20:46
Да!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756735
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031