Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2022 15:01 - © Шойгу предизвика системните либерали
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2997 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 05.03.2022 15:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
05.03.2022г.

     В навечерието на изборите особено "умните" личности заявиха, че "Сибирският проект", изложен от Сергей Шойгу 
image

, не е нищо повече от набор от популистки тези. Твърдяха, че след изборите всички ще забравят за него.
Сега обаче става очевидно, че "Сибирският проект" не е просто план за развитието на Сибир, а началото на огромни промени. "Сибирският проект" е план за освобождаване на Русия от идеологията на либерализма и глобализма. Преформатиране на страната ни чрез национализация на "елитите" 
image
След изборите започват да се появяват нови подробности за "Сибирския проект". Статия на съветника на министъра на отбраната Андрей Илницки е публикувана днес в "Парламентская газета". Илницки е може би основният идеолог на Министерството на отбраната. В материала той ясно и точно определя приоритетите на сибирския проект. Нека се обърнем към някои цитати : "Формираната сега стратегия за концентрация на ресурси в мегаполиси, наложена на Русия отвън, противоречи на нейния цивилизационен код и поставя инфраструктурна и геополитическа бомба за нашето бъдеще. От територията на шестнадесет мегаполиса и огромни "празни" пространства Русия трябва да се превърне в равномерно населена и добре оборудвана".
Една от основните идеи на глобалистите е да привличат населението на Русия в 15-16 мегаполиса. За съжаление, системните либерали сега успешно прилагат тази концепция, фокусирайки се върху развитието на така наречените "Агломерации".
Това сислибите и глобалистите го гласят, защото концентрираното в градове население по-лесно се манипулира чрез медиите в полза на техните интереси. Жителите на малките градове и селата, които са близко до природата и простичкият провинциален живот, не живеят виртуално в социалните мрежи и трудно биха променили ценностите си, които са наследили от своите родители и предци.
Често се обръща внимание на либералните политики на Централната банка и Министерството на финансите. През последните години държавниците наистина успяха да променят вектора на икономическото развитие на страната.
"Няма съмнение, че финансовият и икономически "елит" на компрадора ще предаде страната и ще отиде да живее "извън силите си" в палата си на средиземноморската Ривиера.
Някои от "елитите" възприемат Сибир само като ресурсен център за извличане и прехвърляне на богатства. "Космополитните" олигарси се интересуват само от личните си печалби.
(Необходимо е) да се национализират елитите според принципа "който не е с нас е против нас". Тези "които не са с нас" трябва да осъзнаят, че рискуват да загубят всичко".
Тук виждаме открито предизвикателство, поставено от Министерството на отбраната пред системните либерали. Единственото нещо е, че Илницки не назовава директно фамилиите, но те вече са ясни за всички. Войната отвори тази прекрасна възможност.
Особено внимание трябва да се обърне на втория цитат. Съветникът на Шойгу припомня концепцията за глобалистичен световен ред, установен след разпадането на СССР. В него Русия е част от системата на световното разделение на труда. Страната, замислена от глобалистите, трябва да бъде доставчик на евтини природни ресурси за западните страни.
"Всичко необходимо" трябва да бъде закупено с валутата, получена от продажбата на природни ресурси. В този случай те дори ще ни "позволят" да живеем, макар и не богати, но не като Африка. Но за това е просто необходимо да се вкара населението в мегаполиси, за да се намали (коефициентът на плодовитост в мегаполисите средно е 1,4, при необходимите 2,1).
В резултат на това населението на Русия ще остане точно толкова, колкото е необходимо за обслужване на износа на природни ресурси за алчните и нагли западняци.
В заключение трябва да се отбележи следното : Много е важно Шойгу да обърне внимание на този въпрос. Въпреки своята значимост, той рядко се появява в информационното поле.
Този проблем не е чисто икономически. Това е въпрос на геополитика и геоикономика, с които политикът трябва да се занимава. Не случайно от страна на системните либерали концепцията за "мегаполис" се насърчава не от финансиста Набиулина, а от политика Алексей Кудрин. И логично е, че от страна на държавниците това няма да стане от икономиста Андрей Белоусов, а от политика Сергей Шойгу.
Константин Двинский
image

https://zen.yandex.ru/media/dvinsky/shoigu-brosil-vyzov-sistemnym-liberalam-61521ad5de58dd2f987b6114

От инициативите на Сергей Шойгу може да се заключи, че той ще е следващият президент на Руската федерация. Освен това определено е чел постингът ми "Новите задачи пред Путин" от 18.03.2018 година, в който съм казал следното : "След това двамата заедно да разкарат на Запад и в САЩ всички руски олигарси да харчат там на спокойствие "спестяванията" си, след което да национализират заграбеното от тях имущество, собственост на народа. Или по-правилно обратното – след национализацията олигарсите сам ще се изнесат от Русия. Въобще да бъдат национализирани всички големи промишлени предприятия. Сред хората трябва да се върне усещането за справедливост в икономическите отношения".

https://kvg55.blog.bg/politika/2018/03/18/komentari-novite-zadachi-pred-putin.1599554




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. nedovolen - Ей, квг. Много дълги статии публ...
05.03.2022 15:27
Ей, квг.
Много дълги статии публикуваш.
Ако някой не те разбере с две изречения, няма и с двеста.
Извинявай, схващам те още в началото.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
05.03.2022 15:43
Ако за мене казваш, че публикувам дълги статии, какво да кажем за Земляка?
цитирай
3. nedovolen - Не знам кой считаш за земляк. Всички ...
05.03.2022 17:36
Не знам кой считаш за земляк. Всички сме земляни.
Няма нужда да го разшифровам.
:)))
цитирай
4. nedovolen - Ей, сега се сетих. Очаква се да дойде ...
05.03.2022 17:44
Ей, сега се сетих. Очаква се да дойде недоволен 3, доволен и др. клонинги. При мен нямат достъп. С мрънкането си говорят за тях, не за мен.
Тяхна работа. Да си готов.
:)))
цитирай
5. born - Визираните клонинги са безопасни ...
05.03.2022 18:32
Визираните клонинги са безопасни игли поради релевантна сексуална (по-точно АНАЛна) незадоволеност. Очакват с надежда да им бъде отправено посланието : "Да ви е@а у гъзиняка!", което напразно би ги обнадеждило.
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.
цитирай
6. vaquero - До 3. nedovolen
05.03.2022 19:23
Землякът е starforlife.
цитирай
7. vaquero - До 4. nedovolen
05.03.2022 19:26
Да заповядат! Ще им отговоря по достойнство.
цитирай
8. vaquero - До 5. born
05.03.2022 19:27
Не давам празни обещания като "Да ви е@а у гъзиняка!".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5751825
Постинги: 2807
Коментари: 25790
Гласове: 34175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031