Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2022 13:01 - © Когато не можеш да правиш, каквото искаш, ще правиш, каквото е разрешено
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 866 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 04.03.2022 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
04.03.2022г.

     Като не мога да пиша срещу диктатора и тиранина Владимир Путин, защото демократичните сили за затъмнили достъпа до сайта му, ще пиша за демократа Джо Байдън.
Та Пръдливият Забраванко Джо
image
на 1-ви се обърна към нацията с реч за състоянието на съюза.

И какво четем  в речта? : "Американската дипломация има значение. Американците решават въпросите!". А! Това ми намирисва на диктат, в който така громко обвиняват Путин.
"Но нека бъда ясен : нашите сили не са ангажирани и няма да участват в конфликта с руските сили в Украйна. Нашите сили не отиват в Европа, за да се бият [в] Украйна, а да защитават нашите съюзници от НАТО, в случай че Путин реши да продължи да се движи на запад".
Естествено! Нека славяните се изтребват, а ние [лицемерно] "предоставяме подкрепа на украинците в тяхната борба за свобода : военна помощ, икономическа помощ, хуманитарна помощ. Ние даваме повече от милиард долара пряка помощ на Украйна". Тоест гасим военния пожар с повече оръжие. Типично по империалистически. А доцент Валентин Вацев изказа съмнението : "Байдън и Путин като че ли имат съгласие за ситуацията в Украйна!?".
"Но искам да знаете : Ще бъдем добре! Ще бъдем добре!", заклева се бай Дън. "Когато историята на тази ера бъде написана, войната на Путин срещу Украйна ще остави Русия по-слаба, а останалата част от света по-силна". Будем жить, увидим.
"Намалете разходите за грижи за децата!" (Ръкопляскания), призовава президентът.
Едва ли заклинанията ще свършат работа.
Не искам да наказвам никого, но нека накараме корпорациите и богатите американци да започнат да плащат справедливия си дял. (Ръкопляскания). Това прилича на буржоазен социализъм и предстоящ терор над богатите. Да не вземат те да бягат в други страни?.
"Хора, и докато сте на това, потвърдете моите номинации за Федералния резерв – (аплодисменти) – който играе решаваща роля в борбата с инфлацията".
Ай, ай, ай! ФРС активен борец срещу инфлацията. Онемях!
Байдън го играе и политикономист : "Аз съм капиталист, но капитализмът без конкуренция не е капитализъм. (Ръкопляскания) Капитализмът без конкуренция е експлоатация. (Ръкопляскания) Това увеличава печалбите [цените]".
"Тази вечер обявявам репресия срещу тези компании, които надценяват американския бизнес и потребителите". (Ръкопляскания). Репресия?! Край на либерализма и пазарната икономика.
"Вижте, отменете щита за отговорност, който прави производителите на оръжие единствената индустрия в Америка, която не може да бъде съдена – единствената".
Не разбирам, какво иска да каже Байдън, но в US-Америка се стреля и убива постоянно.
"Хора, ако искаме да насърчаваме свободата и справедливостта, трябва да защитим границата си и да поправим имиграционната система. (Ръкопляскания)". Гласове от аудиторията : "Изградете стената! Изградете стената! Изградете стената!". Стената е идея на Доналд Тръмп. Ха! Къде отива принципът за свободно движение на хора, стоки и капитали?
Накрая стигнахме и до либерастията : И хора, за нашите ЛГБТК+ американци, нека най-накрая приемем двупартийния Закон за равенството, който е на бюрото ми. (Ръкопляскания).
"Както казах миналата година, особено на нашите по-млади транссексуални американци, винаги ще пазя гърба ви (съответно и задника, който е под гърба) като ваш президент, за да можете да бъдете себе си и да достигнете даденият ви от Бога потенциал. (Ръкопляскания).

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2022/03/02/remarks-by-president-biden-in-state-of-the-union-address/




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - С теб сме на едно мнение, че Байдън е ...
04.03.2022 13:23
С теб сме на едно мнение, че Байдън е луд дядка и пълна карикатура.
Ама ти не вдяваш, че и Путлер е същият.
Според теб е велик.
цитирай
2. kvg55 - До 1. 4udovi6teto
04.03.2022 18:38
За бай Дън сме на едно мнение.
А Путин е друга бира.
цитирай
3. mt46 - ...
04.03.2022 19:40
Щатите доста разчитат на Стената... Те са изключителни и на тях почти всичко им е позволено...
цитирай
4. kvg55 - До 3. mt46
04.03.2022 20:02
Приключва изключителността им.
цитирай
5. born - Като спомена тия сладури, чието ...
04.03.2022 20:12
Като спомена тия сладури, чието признание лежи на бюрото на БайДън ( нашите по-млади транссексуални американци, винаги ще пазя гърба ви (съответно и задника, който е под гърба) , ме налегна пУитичния напън, та си припомних един много забележителен стих, който за съжаление не е мой поетичен връх, но го помня от преди повече от четвърт век и който ме е впечатлил с пестеливата си релевантна и ноторна изразност :
" ППЗ,
ЗПП,
ППЗ,
ЗПП ! "
цитирай
6. born - С теб сме на едно мнение, че Байдън е ...
04.03.2022 20:26
4udovi6teto написа:
С теб сме на едно мнение, че Байдън е луд дядка и пълна карикатура.
Ама ти не вдяваш, че и Путлер е същият.
Според теб е велик.

За подобни злостни и рушащи държавността на три държави заявления относно здравословното ментално състояние на ръководителите им рискуваш да попаднеш под ударите на законността на 3 (три) велики държави : САЩ, РФ и РБ. Плюеш по президентите им май ? Замисли се и внимавай да не се самосезират прокуратурите и "Гешевците" им !!! В резултат може да търкаш наровете дълги години в Гуантанамо-Куба, ГУЛАГ- Сибир и ... бъди досетлив- много бай мангал чакат нови свежи дупета ... ! Налягай парцалките и се моли да не те усетят !
St. Born Tashakmakanskij & Taratancijskij
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5889442
Постинги: 2836
Коментари: 26130
Гласове: 34430
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930