Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2022 07:01 - © Подробности от не състоялата се война
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 19.02.2022 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
19.02.2022г.

     Дни преди началото на войната руски войници са ангажирали стаи в хотели в Киев
image

image

image
за датите 16-ти и 17-ти. Те поръчвали английска закуска и паркомясто за танк.

В тази връзка генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в четвъртък се е обадил на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, за да забрани на руските войници да се подиграват хибридно с украинците.
Новините изнася  анализаторът Щепан Котрба
image
в интервю в чешкия
image


Анализирайки тактиката на руското политическо и военно ръководство, Котрба , цитирайки чешки сайт, казва : " Руските танкове тръгнаха. Но в обратната посока". И продължава : "Върхът на бойните изкуства е да не правиш нищо". "Затова, ако искаме да водим атака, трябва да изглеждаме некомпетентни; ако искаме да използваме сила, трябва да изглеждаме безделни; ако сме близо, трябва да изглежда, че сме далече; ако сме далеч, врагът трябва да вярва, че сме близо", цитира генерал Сън-с", който е действал в провинция Ю в днешен Китай около 500-на година преди новата ера. Той също казва : "Всички войни се основават на измама". "Да се ​​преструваш, че се движиш, за да започне война, е смела стратегия. Толкова малко е необходимо. Армията трябва да бъде гонена от казармите поне веднъж годишно и нейните умения да се усъвършенстват в практиката. Министърът на отбраната на Руската федерация Шойгу знае това много добре. Използването на американски агенти в редиците му за дезинформиране на противника вече е по-момическо, но захранването му с достоверна информация, като да доставиш за заблуда пратка непоръчани превръзки, кръвна плазма или завеси до местните болници с няколко военни камиона, може да обърка противника и да го раздразни за неразумна дейност. Няма нищо по-лесно от това", разсъждава Щепан Котрба.

Колко ли us-американски агенти в Руската федерация изгоряха в това надлъгване?
"Русия не стои и никога не се е интересувала от окупацията на Украйна. Ако е така, това да се е случило отдавна. Русия предпочита една почти рухнала държава, която образува санитарен кордон между нея и страните от НАТО. Просто ничия земя. След падането на Янукович и Майдана, Украйна отговаряше на този критерий перфектно.
Никой никога не може да забрани на една държава да разполага армията си на собствена територия абсолютно произволно. Това е смисълът на териториалния суверенитет.
НАТО се паникьоса и изпрати помощни експедиционни войски, самолетоносач и няколко крайцера към балтийските страни и Полша, но установи, за своя изненада, че евентуален сблъсък на Русия с Украйна чак до Киев, няма да се осъществи.
Въпрос : Владимир Путин се усмихна пред журналистите след разговори с германския канцлер Шолц в отговор на въпроса как ще продължи Русия и отговори, че по план. Посланикът на Русия в ЕС каза пред Die Welt, че войните в Европа рядко започват в сряда и че Русия не планира атака. Русия не се ли подиграва малко със Запада?
Отговор : Тя го прави. И изненадан ли си? Аз не.
Въпрос : Как стояха Чехия и нейното ръководство в тази напрегната ситуация?
Отговор : Като мулета. Мулето е хибрид на глупаво магаре, което мълчаливо се опложда от некадърен кон.
Всички вярваха. Всички те се събраха, но внимателно, около украинското ръководство. Най-разглезените отидоха в Украйна. Кметът на Прага Хржиб отиде да увери кмета на Киев Кличко, че е не само боксьор, но и либерал. А министър Ясанек Липавски се беше снимал в бронежилетка, очаквайки смъртоносни руски куршуми.
С усмивка на уста Русия спечели първата глобална информационна война.
Русия не е враг, когато търгува. Но не дай Боже, да спре да търгува".

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Co-Putin-ziskal-Bez-vystrelu-Vysvetleni-nevalky-s-Ukrajinou-693065




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755044
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031