Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2022 07:31 - © Какво се случи и какво не се случи в деня "Х"
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1821 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 17.02.2022 07:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
17.02.2022г.

image
     Вчера беше деня "Х", назначен от Пръдливият Забраванко Джо за начало на мащабна военна инвазия на Руската федерация и лично на Владимир Путин срещу независима Украйна.
Война обаче не се случи. Изненадващо държавният секретар Блинкен
image
в интервю за France 24 на 14-ти, не беше сигурен, не настояваше за датата 16-ти и разтегли началото на войната неопределено във времето : "Ние сме дълбоко загрижени, че Русия може да предприеме действия срещу Украйна още тази седмица … Всичко, което виждаме по отношение на разполагането на руски сили около Украйна – от всяка страна на Украйна – ни води до това заключение", споделил страховете си Блинкен. "Може" не означава "ще стане". А бяха толкова сигурни?! Защото изхождаха от собствените си агресивни примитивни инстинкти.

Подлият Путин провали плановете и надеждите на US-американците и британците за жестока продължителна война между Украйна и Руската федерация, която да отклонява вниманието на Путин от наглосаксите, в която Русия ще дава жертви и в която те ще продават оръжията си на Украйна. И ред други ползи на гърба на украинския народ и за сметка на Русия.
Подлият Путин безмилостно отне и радостта на българските русофоби да се бият с оръжие в ръка за свободата на братска Украйна срещу омразната руска държава на Путлер.
А нашите опковци – журналисти, политолози, експерти по всичко, политици – не се досетиха, че Путин ще се уплаши и започне да прибира войската в казармите, ами във вторник през целия ден с тъпа упоритост изпълняваха поставената от големият брат задача : да промотират войната в сряда. От телевизора ни облъчваха с демократични ценности, които трябва да се защитават; атлантически задължения; атлантическа (натовска) солидарност; решимостта на украинците да защитават свободата си. И отсрещната страна, която заплашва либерастията.
Даже беше свикан Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) към президента.
Един номиниран за посланик на Република България в Съединените щати, завършил през 1994 година "Международни отношения" в МГИМО, Москва, в "Още от деня" по БНТ ни обясни как "Москва не иска да си представи Украйна като член на НАТО. Защото Украйна е втората най-голяма държава в Европа след самата Русия … И ако Украйна един ден стане държава, където има демокрация, върховенство на закона, просперитет … тя ще бъде съпоставена, сравнявана с положението в Русия. Това не е приятно". Значи Украйна ще върви само напред и нагоре, а Русия в най-добрия случай ще стои на едно място, ако не даде заден.
А НАТО-то? : "Българските хора, българските граждани, българската общественост, трябва да знаят повече за НАТО. Защото имам чувството, че хората, като чуят за НАТО, и си представят някакви зъбати и космати страшилища, дето ще правят някакви лоши неща. Ма не е вярно! Това е организация, която защитава най-доброто, което е измислено в човешката история".
Така е. Ние знаем и помним, какви добри неща стори НАТО в Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия. И народите на тези страни изпратиха войските на Алианса със сълзи на очи.
И след като се разбра, че война няма да има,  у нас настъпи тишина, каквато настъпва на 2 май 1945 година след приключването на битката за Берлин. "И изведнъж настъпи тишина", спомнят си поразени от забравеното вече усещане участници в събитието.
Тишина – журналистите се кротнаха уморени от обзелото ги предния ден емоционално и умствено превъзбуждане, а агентите на атлантизма се свряха по дупките да ближат раните си и да преподредят опорните точки за следващите дни. Как гадно и подло ги измами коварното "жоже". Взе че се уплаши. А Байдън, Блинкен, Столтенберг и цялата атлантическа пасмина заедно с тях, толкова се надяваха на тази война, да докажат, че Руската федерация е агресор.
Вчера се случиха и хубави неща.
Най-важното нещо, което се случи беше, че жената си получи пенсията. Това означава, че ще имаме деликатеси
image

image

image

, засукани мезета
image

image

image

, шише Търговищка отлежала гроздова
image

и разбира се
image

А Маша Захарова
image
написа в Telegram-канала : "15 февруари 2022 година ще остане в историята като ден на провала на западната пропаганда за война. Западът объркан и унищожен без изстрел".
image

Негодникът

https://www.france24.com/en/americas/20220214-russia-could-take-action-in-ukraine-as-early-as-this-week-blinken-tells-france-24
https://www.state.gov/secretary-antony-j-blinken-with-sonia-dridi-of-france-24/
https://ria.ru/20220215/propaganda-1772862838.html




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. elenkokoschkov - ЭТО ПУТИН ВИНОВАТЬ!!
17.02.2022 10:22
;)))!
цитирай
2. kvg55 - До 1. elenkokoschkov
17.02.2022 14:17
Виновать!
цитирай
3. krumbelosvet - Крупна победа на САЩ
17.02.2022 18:14
След нечовешки натиск, звездата на фигурното пързаляне, българчето Камила Валиева от Казан, беше доведена до нервна криза и четири падания. Което позволи две други момичета от Русия да вземат златото и среброто. Ако беше спечелила Валиева, медалите трябваше да останат нераздадени, по решение на т.н. МОК, който от години участва във войната с Русия и въведе КОЛЕКТИВНО наказание за цял народ, напук на Римското право и даже на Библейското. Тия царе на демон-рацията.
цитирай
4. kvg55 - До 3. krumbelosvet
18.02.2022 08:35
Каква победа?
Както казваш, златото и среброто пак са у рускини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5761265
Постинги: 2809
Коментари: 25807
Гласове: 34184
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031