Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2022 15:01 - © US-американци се оплакват от президента си
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 360 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 09.02.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
09.02.2022г.

     "Военната сделка между Китай и Русия "троли" президента Байдън, показвайки "липса на уважение" към Съединените щати", оплакал се генерал-лейтенантът от резерва на армията на Съединените щати Кийт Келог пред Fox News "Sunday Morning Futures" 
image

Или казано по народному, Китай и Русия не ебават Съединените щати и Байдън за слива.
"Вижте, самото споразумение … това е уж нещо като нормална процедура. Това е начинът, по който вървят напред тези две нации, работещи рамо до рамо с двама авторитарни лидери. Тук е истинският проблем. Това, което показва този въпрос, е пълна липса на уважение към президента на Съединените щати и Съединените американски щати. И тролят президента на Съединените щати. Това нещо трябва да тревожи всички. Чак пък всички! Мен не ме тревожи
Президентите задават модели, модели на вземане на решения и как ще реагират на кризисни ситуации. Президентът Байдън показа, че това, което направи с Афганистан и когато беше с предишната администрация – това, което направиха с Крим, връщайки се към това, което той направи, когато ни препоръча дори да не вървим след Осама бин Ладен, когато той беше в (?) Ситуационна стая с президента Обама – той определи модел на нерешителност или изобщо да не взема решение. И те ще се възползват от това. И това е един от начините да го направят. Някак си тролят САЩ. Това би трябвало да е най-голямата грижа, а не споразумение за сигурност в бъдеще, защото това се случва през цялото време. Това, което трябва да тревожи американците, е дали този президент, тази администрация и неговите съветници по национална сигурност имат ли волята, ако нещо се случи в Далечния изток, особено когато става въпрос за Тайван, когато Китай настоява наистина силно върху Тайван? Ще правим ли нещо? Или просто ще кажем: "Добре, добре, това ще се случи и не можем да направим нищо по въпроса". Това е най-голямата ми грижа", разказва Келог.
То неадекватността на щатския президент си е за грижа и то световна грижа.
"Китай и Русия засилиха връзките си в областта на отбраната в ход да се противопоставят на това, което твърдят, че е нарастваща военна заплаха от САЩ", констатира компетентно той.
На виртуална среща на 23.11. руският министър на отбраната Сергей Шойгу и китайският министър на националната отбрана Вей Фънхе подписали пътна карта, която да разшири сътрудничеството в Азиатско-Тихоокеанския регион със стратегически учения и съвместни патрули. "Китай и Русия са стратегически партньори от много години", казал Шойгу. "Днес, в условията на нарастваща геополитическа турбуленция и нарастващ конфликтен потенциал в различни части на света, развитието на нашето взаимодействие е особено актуално".
Двете държави проведоха допълнително съвместно военноморско учение в Японско море миналия месец, което силно подразни Съединените щати като че ли са им изтъпкали тиквите.
image

Шойгу участва във видеоразговора с китайския си колега Вей Фънхе

image

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу показва подписа си под пътна карта за военно сътрудничество между Русия и Китай по време на видеоразговор с китайския министър на отбраната Вей Фънхе в Москва, Русия, вторник, 23 ноември 2021 година

Съчувстваме на генерал-лейтенант Кийт Келог, но не можем да му помогнем. Знаем че Съединените щати са демократична страна и външната намеса в работата на държавните институции и в частност на Белия дом е недопустима, направо немислима.
Мога да го утеша, че и у нас управниците са неадекватни относно интересите на народа.

https://www.foxnews.com/world/china-russia-bolster-ties-counter-us-tensions-rise
https://www.foxnews.com/media/kellogg-china-russia-military-deal-biden-united-states#




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
09.02.2022 15:53
Има решение на този проблем!
Ще го дам даром на бай Данчо, защото ми е много симпатичен!
Да се присъедини като трета страна в тази сделка!
Така ще реши няколко проблема и украинския, дори!
Няма да се моли на Микрометър или дори на Нанометър!
Да си гледат работата и бабутата!
цитирай
2. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
09.02.2022 18:27
Не го искат, твърде противен е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5881698
Постинги: 2835
Коментари: 26122
Гласове: 34416
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930