Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2022 15:01 - © Не го споменават. Значи не съществува
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 703 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 25.01.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
25.01.2022г.

image
     По времето на социализма по радиото, телевизията, вестниците, тоест официално у нас не се говореше и пишеше за The Beatles, Deep Purple, Uriah Heep. Още по малко за KISS image
Не се излъчваха и техни песни. Сякаш тези рок групи не съществуваха.
Днес в Украйна започнали да се плашат от словосъчетанието "Донбас"  и решили да го изхвърлят от употреба. Ceкрeтaрят нa Cъвeтa пo нaциoнaлнa cигурнocт и oтбрaнa (CНСO) Aлeкceй Дaнaилoв
image
зaявил, чe нe e прaвилнo Дoнeцкa и Лугaнcкa oблacти дa ce нaзoвaвaт Дoнбac, тъй кaтo тoвa e нaрeчиe, нaлoжeнo oт държавата агресор – Руcия.
"Думaтa Дoнбac нe cъщecтвувa в нитo eдин юридичecки дoкумeнт нa нaшaтa cтрaнa. Тoвa e дeфиниция, кoятo ни бeшe нaлoжeнa oт Руcкaтa фeдeрaция – "нaрoдът oт Дoнбac", "избoрът нa Дoнбac", "нямa дa пocтaвят Дoнбac нa кoлeнe". Трябвa cтриктнo дa ce придържaмe към нoрмaтивнo-прaвнитe дoкумeнти. Cъщecтвувaт яcни нaзвaния нa тeритoриитe нa Дoцeнcкa и Лугaнcкa oблacти. Нe cъщecтвувa никaкъв Дoнбac. Мнoгo e oпacнo, кoгaтo зaпoчвaмe дa гoвoрим тaкивa нeщa", кaзвa тoй.
Енрике Менендес, ръководител на борда на Аналитичния център на института за регионална политика в Донбас, предложил на Данилов да търси предателите сред своите : "Всички сериозни разсъждения, заключения, предположения, факти и аргументация са въпрос на близко бъдеще. Днес – само подигравка с тесногръд човек, който заема висока позиция на секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна – г-н Олексий Данилов.
Според просто търсене в уебсайтовете на правителството на Украйна бяха открити следните данни. На уебсайта на кабинета на министрите на Украйна думата "Донбас" се споменава 2533 пъти. В същото време 112 препратки към Нормативни правни актове. Това, че фразата  "Донбас" не е в нито един правен документ на нашата държава" е чиста лъжа. На уебсайта на Върховната Рада на Украйна са регистрирани 8 законопроекта с думата "Донбас". И това е само бързо търсене в сайта. И накрая, най-важното. На официалния уебсайт на президента на Украйна думата "Донбас" се съдържа в 30 материала, включително директната реч на Владимир Зеленски, изнася фактите Енрике Менендес.
Предлагам СO и лично Данилов да търсят враговете на Украйна, организаторите на руския разказ сред всички клонове на законодателната и изпълнителната власт на страната ни. Моля ви да обърнете специално внимание на гражданина Зеленски, Владимир Александрович, който освен всичко друго, каза : "Мирът в Донбас и деокупацията на Крим са моите ключови приоритети". Какво предателство! Надявам се, че СO няма да пренебрегне фактите, които цитирах".
Общественият деятел Максим Голдарб се чуди как такива хора на власт възнамеряват да обединят страната и да търсят мир : "Донбас няма", казва секретарят на СO Данилов. Разбирам, че лудостта ще бъде установена чрез съдебно-психиатрична експертиза, която досега не е извършена. Физиогномиката и теорията на Ломброзо (за престъпниците, родени от природата) не докосвайте.
"Оставете хората на мира. Жителите на по-голямата част от Донбас не искат да бъдат част от Украйна – получават руски паспорти. Колкото и да е странно, Данилов е прав за едно : Донбас никога не е имал нищо общо със самата Украйна и териториите, населени с украинци", подчертал членът на Съвета на федерацията Алексей Пушков 
image

Патриотарски настроени украинци крещят в мрежите : "Няма Донбас, отворете всяка карта"
image

https://ukraina.ru/sn/20210325/1030937416.html




Гласувай:
9


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. shtaparov - По същия начин на нас ни докараха от ...
25.01.2022 17:35
По същия начин на нас ни докараха от чужбина името "Македония" и го наложиха над западните Български земи (Кутмичевица, Вардарска България),за да имат после повод да ги откъснат от нас!...
цитирай
2. kvg55 - До 1. shtaparov
25.01.2022 18:12
За отсъствието на областта Македония от територията на България вината е на българската буржоазия и на кобурга.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5857871
Постинги: 2831
Коментари: 26055
Гласове: 34372
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930