Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2022 07:01 - © Назначенията на бай Дън
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1118 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 21.01.2022 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
21.01.2022г.

     Изтече една година от официалното поемане на поста президент на Съединените щати от Джо Байдън. Какви ли не екземпляри назначи за година бай Дън в администрацията си :
Аврил Хейнс
image
ще бъде новият директор на Националното разузнаване и първата жена на този пост. Тя пък е била заместник-съветник по националната сигурност при Обама и първата жена заместник-директор на ЦРУ, припомня Ройтерс. Сега тя е номинирана да оглави един пост, създаден след атентатите от 11 септември 2001 година, за да координира работата на 17-те американски разузнавателни агенции. Хейнс е опитна джудистка и пилот на малък самолет.

Описват я като много способна. По време на администрацията на Обама тя повлия на решението на САЩ да увеличат приема на бежанци в момент, в който сирийската война освободи поток от бежанци.
За заместник-министър на здравеопазването е предвиден Рейчъл Ливайн
image
– транссексуален експерт по педиатрия и психиатрия, съобщава NBC News.

"Д-р Рейчъл Ливайн ще осигури стабилно лидерство и основни познания, от които се нуждаем, за да прекараме хората през тази пандемия – независимо от техния пощенски код, раса, религия, сексуална ориентация, полова идентичност или увреждане – и ще отговори на обществените здравни нужди на страната ни в тази критична ситуация, в момента и след това", заяви Байдън, цитиран от dnes.bg.
"Тя представлява исторически и висококвалифициран избор за подпомагане на здравните политики на нашата администрация", пише още в своите мотиви Байдън.
За министър на вътрешните работи е предвидена Деб Халанд 
image

Тя представлява щата Ню Мексико в Камарата на представителите в Конгреса и ще е първата индианка, назначена на пост във федералното правителство. На тази позиция тя ще отговаря и за политиката спрямо коренните жители на САЩ.
За министър на вътрешната сигурност е предложен роденият в Куба адвокат Алехандро Майоркас
image
, който е бил ръководител на митническата и имиграционна служба на САЩ и заместник-министър на вътрешната сигурност. Той ще стане първият латиноамерикански ръководител на министерството, отговорно за повечето имиграционни политики в страната.

Ами ако е агент на кубинската държавна сигурност, какво правим тогава?
За ръководител на американското разузнаване пак е назначена жена – Ейврил Хейнс
image
, бивш заместник-директор на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) и бивш заместник-съветник по националната сигурност. Ама нали е политически коректно.

Само бивш посланик в Руската федерация, основният враг, може да ръководи ЦРУ-то. За директор е посочен дипломатът от кариерата и бивш посланик в Русия Уилям Бърнс 
image

Изборът на президента Байдън за ръководител на Бюрото по управление на земите (BLM) аргументира в дипломната си работа преди близо три десетилетия, че американците трябва да имат не повече от две деца и твърди, че позволяването на добитъка да пасе на обществена земя "унищожава Запада". Това е Трейси Стоун Манинг 
image

Тезата на Стоун-Манинг, която тя използва за придобиване на магистърска степен по наука за околната среда от Университета в Монтана и за която за първи път е докладвано от Daily Caller, е оформена като осем PSA, занимаващи се с екологични проблеми, включително сеч, добив на полезни изкопаеми и пренаселеност – регулиране броят на децата.
Една от снимките, поддържаща тезата ѝ съдържа изображение на малко дете с надпис : "Можете ли да откриете опасността за околната среда на тази снимка?".
"Точно така, това е сладкото бебе", се казва в тази "реклама". "Американците вярват, че пренаселеността е проблем само някъде другаде по света. Но и тук е проблем".
"Когато пренаселим, земята го забелязва повече", завършва рекламата – Спрете с две деца. Това може да е най-доброто нещо, което правите за планетата".



Тагове:   Агенция,   Ройтерс,   администрация,   сигурност,   ЦРУ,   разузнаване,   президент,   Обама,   пандемия,   Джо Байдън,   Федерален,   министър на вътрешните работи,   Уилям Бърнс,   инаугурация,   21 януари,   NBC News,   ДБ,   Аврил Хейнс,   Рейчъл Ливайн,   президент на Съединените щати,   вътрешни работи,   директор на Националното разузнаване,   заместник министър на здравеопазването,   транссексуален експерт по педиатрия и психиатрия,   Деб Халанд,   щата Ню Мексико в Камарата на представителите в Конгреса,   министър на вътрешната сигурност,   роденият в Куба адвокат Алехандро Майоркас,   митническата и имиграционна служба на САЩ,   Ейврил Хейнс,   Централното разузнавателно управление ЦРУ,   посланик в Руската федерация,   Бюрото по управление на земите BLM,   Трейси Стоун Манинг,   Университета в Монтана,   Daily Caller,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. elenkokoschkov - ЕГАТИ КУРЯТНИКА, НЕ'АМ ДУМИ!
21.01.2022 09:25
САМО ЦИГАНИН ИМ ЛИПСВА!
цитирай
2. kvg55 - До 1. elenkokoschkov
21.01.2022 10:24
Е, вицепрезидентът е циганка.
цитирай
3. panazea - Специално подбрани ! Никоя не е случайна !
21.01.2022 10:42
Отразяват джендъристката мания , която е обхванала света .
цитирай
4. kvg55 - До 3. panazea
21.01.2022 10:45
Трябва да е политически коректно.
цитирай
5. panazea - Жените ,като че ли са ги заели от охраната на някой немски концентрационен лагер ,
21.01.2022 13:30
оформени гестаповки . Сигурно викат: Лос Лос ! И гледат мръсно !
Включително онази трансджендърката.
цитирай
6. kvg55 - До 5. panazea
21.01.2022 13:57
Ха-ха-ха!
цитирай
7. kvg55 - До 7. nedovolen3
21.01.2022 16:07
Абе, тебе са те пуснали от лудницата. Гарнизонка с преспиване ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5882384
Постинги: 2835
Коментари: 26122
Гласове: 34420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930