Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2022 16:01 - © Путин е умен – признава us-американски политолог и политически коментатор
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 757 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 18.01.2022 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
18.01.2022г.

     American Thinker imageе ежедневно онлайн списание, занимаващо се с американската политика от политически консервативна гледна точка.
Та в него известният us-американски политолог и политически коментатор Селуин Дюк
image
публикувал статия с шеговитото заглавие "НАТО? Ако Русия завладее Европа, това би било подобрение"
image

"Докато размишляваме как д-р Стрейнджловс иска Украйна да се присъедини към НАТО, така че да сме длъжни да влезем във война срещу Русия заради нея, ако нападне своя западен, клептократичен съсед, трябва да вземем предвид определен момент. Не просто, както някои посочиха, реликвата от Студената война НАТО е отживяла. Не само че Русия, която вече не е Съветски съюз, няма намерение да нахлува в Западна Европа и не би могла да извади Юлий Цезар в Галия, дори и да го направи. Това също е : Безпокойството за подобно нещо е малко като страх, че паричните потоци на Бил Гейтс ще се прелеят в банковата ви сметка.
Помислете : Бившият германски канцлер Ангела Меркел отвори вратите на мюсюлманската миграция, илюстрирайки защо покойният либийски лидер Муамар Кадафи веднъж каза, че джихадистите терористи са ненужни, защото над 50 милиона мюсюлмани в Европа ще я превърнат в ислямски континент за две поколения.
Много европейски лидери също пеят песента на Меркел. Шведският политик Мона Салин безсрамно заяви през 2001 година, че "шведите трябва да бъдат интегрирани в новата Швеция; старата Швеция никога няма да се върне". Френският президент Еманюел Макрон всъщност застъпи идеята за създаване на "Евроафрика", схема, която изисква наводнението на неговия континент със 150 до 200 милиона африканци през следващите няколко десетилетия.
Подобни настроения поставят тези политици вляво от Далай Лама, който каза пред БиБиСи през 2019 година, че "Европа е за европейците" и че повечето мигранти в крайна сметка трябва да бъдат върнати в родните им земи.
И доста са като Далай Лама, Русия може да се похвали със здрав национализъм. Нейният президент Владимир Путин изтъкна славата на своята цивилизация и каза по отношение на имиграцията : "Русия не се нуждае от малцинства; малцинствата имат нужда от Русия". И докато Западна Европа е залята с мултикултурна каша, Москва издаде документ от 2014 година, в който се посочва, че Русия отхвърля "такива принципи като мултикултурализъм и толерантност" и "проекти, налагащи извънземни ценности на обществото".
Но това не е всичко. През октомври Путин разкритикува западняците за "агресивното изтриване на цели страници от собствената им история" и тяхната "обратна дискриминация срещу мнозинството в интерес на малцинствата". Той също така правилно обяви през 2019 година, че либерализмът е станал "остарял".
Но сега остаряването е същността на Запада. Когато Русия беше СССР и нашата левица я обичаше, ние наричахме Съветите безбожни, а те ни наричаха упадък; сега сме освен безбожни, сме и декадентски.
Но това не работи в Русия. В реч за състоянието на нацията от 2013 година Путин упреква, че много "евроатлантически страни са се отдалечили от своите корени, включително християнските ценности … Провеждат се политики, които поставят на едно ниво семейство с много деца и еднополово партньорство, вяра в Бог и вяра в Сатана. Това е пътят към деградацията".
По тази причина западните либерасти и глобалисти искат да "отменят" Руската федерация.
Нищо от това не означава, че вярвам на Путин или приемам за даденост, че неговите изявления не са просто пози, водени от личен интерес. Не му вярвам повече, отколкото на Байдън, Пелоси или Камала Харис, макар че му вярвам, че е едно нещо, което те не са : умен.
Ако нашите пилешки ястреби като д-р Стрейнджлав успеят да вкарат Украйна в НАТО, можем само да се надяваме, че бивш високопоставен полски офицер е казал истината, когато ми сподели преди години, че акронимът НАТО означава : "Без действие! Само говорене!". Защото, ако Западът някога се сбие с Русия, възможно е, може би, само може би, "Мечката вече ще има Бог на своя страна" срещу Антихриста.

https://www.americanthinker.com/articles/2021/12/nato_if_russia_conquered_europe_it_would_an_improvement.html




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
18.01.2022 18:11
Да, убедих се в нещо, което знаех отдавна, че е умен, освен търпелив!
Да, умният притежава и това качество, да е търпелив, да не бърза да действа ,преди да анализира!

Те, противниците му, също са засекли тези му качества, но опипват около търпението ? Все пак да внимават, да не сбъркат!

Хубава вечер!
цитирай
2. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
18.01.2022 19:58
И търпение има Вовата.
Той е неограничен във времето и за никъде не бърза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755354
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031