Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2021 11:01 - © Лудите, които ни управляват
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 764 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 13.12.2021 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.12.2021г.

     Министърът на войната на Германия в оставка, фамозната Анегрет Крамп-Каренбауер : image

в края на мандата си се изцепила за последен път срещу Руската федерация.
Федералният министър на отбраната се изказала НАТО да заеме твърда позиция спрямо Русия. Трябва много ясно да се каже на ръководството в Москва, че в крайна сметка сме готови да използваме военни средства, казал политикът от ХДС на 21 октомври 2021 година по Deutschlandfunk. На никого не трябва да му хрумва идеята да атакува партньорите от НАТО в Балтийските държави или в Черно море. По-специално, въздушните пространства трябва да бъдат по-добре защитени, обяснила Крамп-Каренбауер : image

как Русия непрекъснато нарушава въздушното пространство на страните от НАТО.
"Трябва да дадете ясно да се разбере на ръководството в Москва, че в крайна сметка сме готови да използваме военни средства" : image

, казала тя пред микрофоните на радиото.
Изявленията на ръководителя на германското министерство на войната дойдоха, след като Русия обяви последствията, които ще последват след евентуалното влизане на Украйна в алианса, каквито мисли се точат в украинският режим и столтенберговата глава.
Заместник-министърът на външните работи на Русия Андрей Руденко обаче оставил отворен въпроса как може да изглежда реакцията на Москва, отбелязват медиите.
В навечерието официалният представител на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова : image

обвини НАТО, че се опитва да "надуе" темата за руската заплаха и призова алианса да  прибере шпионите си от Русия.
"След катастрофалното изтегляне на силите на Алианса от Афганистан, в Брюксел, в натовски Брюксел, очевидно за да оправдаят съществуването си, започнаха да надуват тази заплаха с нова сила", каза дипломатът, цитиран от РИА "Новости".
"Колко представители на страните от НАТО по света извършват разузнавателна дейност под прикритието на дипломати и журналисти? Ако смятате, че това е неприемливо, припомнете си разузнавателните служби на НАТО в Русия", обърна се дипломатът към генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг в своя канал в Telegram.
"Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг отказа да предостави каквито и да било доказателства за предполагаемата разузнавателна дейност на руските дипломати, експулсирани от Брюксел. "Трябва да разберем, че решението на НАТО за експулсиране се основава на разузнаване. Те бяха оперативни служители на руското разузнаване и нашите съюзници изразиха сериозна загриженост относно тази злонамерена дейност, която сме виждали през годините", аргументира се той. Трябва да разберем, че НАТО системно разрушава отношенията с Русия, отдавайки предпочитание на логиката на Студената война. Трябва също така да разберем, че ролята на генералния секретар Столтенберг в този разрушителен процес е значителна. И ние също трябва да разберем, че просто няма факти, свидетелстващи срещу дейността на руснаците, изгонени от НАТО. И ние също трябва да зададем въпрос на генералния секретар Столтенберг, тъй като той говори по тази тема : колко представители на страните от НАТО по света извършват разузнавателна дейност под прикритието на дипломати и журналисти? Ако смятате това за неприемливо, припомнете си оперативните разузнавачи на страните от НАТО в Русия", написала още тя.
Ръководителят на фракцията на Социалдемократическата партия на Германия Ролф
Мютцених разкритикувал министърката на войната за думите ѝ за готовността на НАТО да използва ядрено оръжие срещу Русия, пише Die Zeit.

"Последните мисловни дефекации на министъра на войната относно използването на ядрено оръжие в конфликта с Русия са безотговорни … За мен е загадка дали министърът е помислил и за ядрените оръжия, които все още се съхраняват в Германия … Призовавам Крамп-Каренбауер да не натоварва политиката на новото правителство на ФРГ", казал той пред dpa.
"Да не натоварва" с глупости, бих добавил.
Има мъдрост, която казва, че "да позволиш на жените да дойдат на власт е страшно". Една неуравновесена жена на власт, при това министър на войната, е нещо изключително опасно.
Германците също не оцениха стремежите на мадам Крамп-Каренбауер и дори поискаха да я уволнят предсрочно, наричайки я луда и некомпетентна. Мнозина я посъветваха да се върне в Саарланд и никога повече да не се занимава с политика. Сега, ще не ще, излезе в пенсия.

https://glagol.press/archives/86076          ;          https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/1169
https://www.zeit.de/politik/deutschland/2021-10/rolf-muetzenich-annegret-kramp-karrenbauer-kritik-atomwaffen-interview




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. nedovolen - В антични гърчави комедии от Ари...
13.12.2021 11:32
В антични гърчави комедии от Аристофан пише за жените в народното събрание. Свили тогите на мъжете и го превзели.
После бързо го предали.
То не е за всеки.
:)))
цитирай
2. iw69 - Тая
13.12.2021 13:46
самите немци я обявиха за луда.
цитирай
3. germantiger - да
13.12.2021 14:38
русия никога не напада

тя винаги освобождава когато завладява

руснаците са ангели, българите са апостоли, космоса е създаден от руснаци

въздуха е измислен от българи, добруджа е създадена от славяни

в "германия" няма министър на войната, а военен министър

всъщност след 1945 г. няма Германия

слава россии
цитирай
4. kvg55 - До 1. nedovolen
13.12.2021 16:35
Значи още в древността са го знаели.
цитирай
5. kvg55 - До 2. iw69
13.12.2021 16:36
Ами такава си е. Прави са хората. Познават си стоката.
цитирай
6. kvg55 - До 3. germantiger
13.12.2021 16:40
Поздравявам те! Стигнал си до точния извод : Слава России!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5855357
Постинги: 2830
Коментари: 26053
Гласове: 34369
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930