Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2021 07:01 - © Песков, Дмитрий Сергеевич
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.12.2021 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
12.12.2021г.

     Няма само Джен Псаки да я разнасят агенциите, я. Нека покажем и прессекретаря на президента Путин, Песков, Дмитрий Сергеевич : image

Какво каза Песков в интервюто си за "Аргументы и Факты"? : image

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков дойде в редакцията на «АиФ» и каза пред репортери защо служителите в Русия не се страхуват да крадат, как Владимир Путин има отношение към модата и дали пак ще се срещне с Джо Байдън и много други неща.
Псаки каза : Нали. Е, ние също вече предложихме санкции – в отговор на отравянето на Алексей Навални. Вече има издаден доклад за тяхната ангажираност в изборите през 2020 година И ще имаме отговори на всяко от тези злокачествени действия, за които изразихме загриженост и президентът предложи разследване.
"Седмици, а не месеци" все още остава в действие. Някои от отговорите могат да се видят; някои може да са невидими. И, разбира се, президентът си запазва правото да отговори по начин и време по свой избор, както всеки президент би направил. Но той даде да се разбере, че там – че руското правителство ще плати необходимата цена.

А какво отговори Песков
? : Никой няма да позволи на Америка да говори с Русия от позиция на силата. Това е невъзможно. Американците сега повтарят като мантра – казват, ще разговаряме с всеки от позиция на сила. Нито Путин, нито някой друг в руското ръководство ще позволи на американците или на някой друг да говори с нас така. Не може да се получи. Изключено е!
В.Има ли изобщо останали общи теми със САЩ, по които да може да се говори?
О. – Разбира се, това би представлявало най-голям интерес за нас - да разговаряме с американците по теми, които са от полза за нас. Това е стратегическа стабилност, контрол на оръжията и уреждане на регионалните конфликти. Онези конфликти, при които ролята на САЩ може да има някакво приложно значение. Във всеки случай трябва да разговаряме с американците, например относно JCPOA (Съвместен цялостен план за действие за Иран). Трябва да поговорим с тях за много други проблемни ситуации в света.
В. Дълго време се борим с корупцията. Но от време на време служители се хващат с милиарди в кутии у дома. Защо хората, виждайки как нещастните им другари са арестувани и претърсени, продължават да крадат?
О. Това е въпрос на човешката психология.
В. Ако оставим настрана правните подробности, изгодно ли беше за властите да затворят Навални? Това също даде основание на западните критици да наложат санкции и да изтъкват, че Русия е диктатура.
О. – Бих формулирал въпроса по различен начин : изгодно ли е било за властите да толерират един гражданин на Руската федерация, който след две условни присъди е освободен? Имаме повече от десет хиляди души годишно, които след като получат втора условна присъда, отиват в затвора. И той да остане свободен?!
Той (Путин) е много непретенциозен в храната и със сигурност не прави култ към нея. Яде най-простите ястия. Уверява се само, че има по-малко брашно. Основното му хоби е четенето. Това е предимно историческа литература, мемоари. Гледа немски телевизионни канали, гледа телевизионни канали на английски. Не всеки ден, но винаги изучава английски няколко пъти седмично. Това са кратки, но редовни сесии. Виждал съм при него кучета, но котки – не.
Как руснаците възприемат Бай Дън? : image

https://aif.ru/politics/russia/dmitriy_peskov_druzey_u_rossii_gorazdo_bolshe_chem_nedrugov




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5866968
Постинги: 2832
Коментари: 26069
Гласове: 34381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930