Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2021 07:01 - © Унгария като остров на здравия разум
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2108 Коментари: 14 Гласове:
10

Последна промяна: 09.12.2021 07:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
09.12.2021г.
     Чиновниците от Евроколхоза се изпълниха с възмущение от факта, че Унгария, както си беше планирала, прие закон, забраняващ ЛГБТ+ пропагандата, насочена към деца. Новият закон гласи, че "порнографията и съдържанието, които изобразяват сексуалността или насърчават пристрастия към пола, смяна на пола и хомосексуалност", не трябва да бъдат достъпни за лица под 18-годишна възраст.
Реакцията на официалните чиновници не закъсня. Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която нарече мерките на Орбан "отвратителни", например заплаши : "Ако Унгария не коригира ситуацията, Европейската комисия ще използва наличните средства за защита на принципите и основните споразумения". Според канала "Euronews" 14 държави от ЕС вече излязоха с грубо осъждане на документа, протести се провеждат в самата Унгария". Унгарските власти настояват, че Унгария е суверенна държава и те няма да пуснат ЛГБТ+ активисти в своите детски градини и училища.
Конфликтът припомня сцена от детско стихотворение за хлебарката – ЕС казва : "Доведете ми унгарци вашите деца, днес ще ги възпитавам сексуално на вечеря", докато унгарците, нарушавайки сценария, отговарят отрицателно и дори донякъде грубо.
Идеологическите изисквания на ЕС станаха много по-строги. Самата ЛГБТ+ идеология, от една страна, достигна нечувана досега сила, от друга, удивителни върхове на абсурда.
От 2013 година, когато беше приет руският закон против ЛГБТ+, самата идеология претърпя забележимо развитие. По това време привържениците на ограничаването на ЛГБТ+ пропагандата обърнаха внимание на факта, че ХИВ и други полово предавани болести се разпространяват сред мъжете, които имат контакти с други мъже десетки пъти по-интензивно (не с "десетки проценти", а "десетки пъти") . Разбира се, отговорът беше, че хората просто трябва да бъдат научени да се предпазват. Но такова обучение тече вече от десетилетия – мина половин век от първото избухване на СПИН в края на 70-те години, две поколения, и през това време ситуацията не се е променила.
Но след приемането на руския закон ситуацията се влоши значително. Първо, буквата Т в съкращението ЛГБТ+ – трансджендъризъм – се е "активизирала" неимоверно. Някои деца показват тенденция да се идентифицират с противоположния пол – и според учените в по-голямата част от случаите това се случва до юношеството. Уви, в редица западни страни дете, което проявява и най-малки признаци на интерес към дрехи или играчки от противоположния пол, бива обявено за трансджендър, "родено в грешно тяло" и те започват да го подготвят за "прехода" : те са възпитавани като дете от противоположния пол, наричано с друго име и, когато малко поотрасне, започват да пълнят така наречените пубертетни блокери – с тежки хормонални лекарства с много странични ефекти, които блокират нормалния процес на пубертета, така че когато той (или тя) навърши 18 години (прогресивните активисти непрекъснато се борят за намаляване на тази възраст), те отрязват гениталиите (или съответно гърдите), оставяйки човек трайно осакатен и неспособен да сключи брак и придобие дете. Това несъмнено причинява тежки телесни повреди – и желанието на унгарските законодатели да защитят децата на своята страна от това е напълно разбираемо.
Второ, през годините продължават да се натрупват доказателства, които свидетелстват за неверността на най-фундаменталните концепции на ЛГБТ+ идеологията. Нейната основа е (и остава) идеята, че "сексуалните малцинства" са подобни на расовите – те са "родени по този начин", родени по този начин, това е същата вродена и неизменна черта на човек, като цвета на очите или кожата. Пропагандата на хомосексуалността (или трансджендъризма) в рамките на подобни понятия е също толкова абсурдна, колкото и "пропагандата на тъмна кожа". Човек не може да промени вродените си характеристики под влиянието на пропагандата. Това възприятие – сексуалните характеристики, подобни на расовите, те са вродени и непроменени – е в основата както на ЛГБТ+ пропагандата, така и на политическата активност. От самото начало той не се основава на нищо – и сега неговата неверност е установена по най-изчерпателния начин.
Години на търсене на "гей гена" завършиха с признанието, че такъв ген не съществува. Сексуалните предпочитания не са същите като цвета на очите или кожата – те не са генетично обусловени. Очевидното предположение, че модата и пропагандата влияят на поведението и самоидентификацията на хората, се потвърждава през последните години в статистиката. В редица западни страни се увеличава броят на хората, които се идентифицират като ЛГБТ+ – и колкото по-млади са хората, толкова по-забележимо е увеличението. Данните от шведските лекари са особено поразителни – между 2008 и 2018 година броят на момичетата на възраст 12-18 години, които се смятат за "трансджендър момчета", се е увеличил с 1500%. Този експлозивен растеж не може да бъде причинен от генетична аномалия или биологични фактори – това е ясен резултат от модата и пропагандата. Тезата, че имаме работа с увеличаване на отвореността, и тъй като обществото се либерализира, хората, които преди това са скривали своята "трансджендър идентичност", просто са събрали смелост да комуникират, изглежда като подигравка със здравия разум – ако по-рано всички тези хора са били маскирани толкова добре че те израснаха в мир с телата си, ожениха се, родиха деца – тогава на какво основание бихме могли да им припишем такава "идентичност"?
Всъщност, ако тези шведски (както и британски и американски) момичета бяха в по-малко "прогресивно" общество, огромното мнозинство от тях щяха да са израснали като момичета и жени, щастливи съпруги и майки – и никой нямаше да ги отрови с хормони и отреже гърдите.
Но фактът – добре установен факт е, че пропагандата и модата оказват значително влияние върху нарастването на сексуалното желание и разстройствата на идентичността. Забраната на такава пропаганда дори не е въпрос на духовни ценности. Въпросът е да се предотврати несъмнената физическа вреда, която фанатичните привърженици на очевидно фалшива идеология нанасят на децата. Ако ЕС счита тази идеология за задължителна – добре, двадесети век знаеше огромна идеологическа лудост и още по-лошо. Задължение на честните и отговорни държавници е да защитават децата от такова зло. Това отдавна е направено от нашите руски законодатели – и сега можем да поздравим унгарците за победата на здравия разум над либерастките сили при тяхната нация и в тяхната държава.
Сергей Худиев – публицист, богослов : image

https://vz.ru/opinions/2021/7/13/1108393.html

И Полша не върви съвсем по волята на еврочиновниците – В Полша редица региони се обявиха за "зона, свободна от ЛГБТ+ хора" : image

В свое комюнике Европейската комисия поиска държавите Унгария и Полша да отговорят на претенциите в рамките на два месеца. Ако това не бъде изпълнено навреме, следващият етап ще бъде обръщане към Съда на Европейския съюз, пише в съобщението.
В отговор унгарският министър на правосъдието Юдит Варга написа в "Туитър" , че ЕС не може да казва на унгарските родители как да отглеждат децата си.




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. iw69 - Западна Европа
09.12.2021 07:24
съвсем се е опедерастила.
цитирай
2. kvg55 - До 1. iw69
09.12.2021 07:30
Ще има огън и жупел.
цитирай
3. bven - Орбан се покланя на всички страни.
09.12.2021 08:08
Много близко е до идеята за велик Туран на Ердоган, а преди години награди ни в клин, ни в ръкав, Бборисов с тяхната награда, някакъв меч беше.
Интересен маниер на поведение или друго?
цитирай
4. nedovolen - Нашите мЪдии що не пишат, че се за...
09.12.2021 08:17
Нашите мЪдии що не пишат, че се замъдря по подобие на ФАЩ - ФЕЩ.
:)))
цитирай
5. elenkokoschkov - ПЕДЕРАСИ СЪР!
09.12.2021 09:15
:)))))!
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
09.12.2021 09:45
Да не го е наградил с меча на Атила?
Ако е така, много хитро е постъпил! На него само мечът му липсва!
Не знам подробности, но показва ,че има характер и, че не е плазмодий Защото, имащите характер ги уважават!
Плазмодиите, тях не ги броят за хора!

Хубав ден!
цитирай
7. kvg55 - До 3. bven
09.12.2021 10:33
Какъвто и да е, Орбан си защитава националния интерес.
цитирай
8. kvg55 - До 4. nedovolen
09.12.2021 10:36
Нашите медии са слагачески.
цитирай
9. kvg55 - До 5. elenkokoschkov
09.12.2021 10:37
Да!
цитирай
10. kvg55 - До 6. leonleonovpom2
09.12.2021 10:38
Да, има характер.
цитирай
11. panazea - Вече намразих Седемцветната дъга ,
09.12.2021 11:48
откак я приватизираха ЛГБТ.
Те промиват мозъците на неузрели деца .
Родителите трябва да пазят децата си от тази проказа. Затова искат да отнемат децата от родителите , за да останат без единствената опора в живота. Отнемат децата от лошите родители и ги дават на добрите педали.
Има и придобита малформация .
Гърци , македонци , войските на Александър Македонски. Бащата на Александър Филип е убит от ревност от негов любовник.
Турската империя. Защо са харесвали нашите момци и са искали да ги правят мусюлмани.
Свети Георги Софийски. Даже и Петко Славейков го харесали , та баща му веднага го махнал.
А Орбан е вълк в овча кожа !
Не се подвеждай !
Той е от един отбор юнаци с глобалистите, но му е поставена друга задача.
Времето ще свали маската на йезуита.
цитирай
12. kvg55 - До 11. panazea
09.12.2021 11:53
Да ти кажа и аз си промених отношението към дъгата.
А Орбан си знае работата.
цитирай
13. barin - Здравей, Краси. Мисля, че затова ...
10.12.2021 18:46
Здравей, Краси. Мисля, че затова основната заслуга е на Виктор Орбан. Той направи много за страната си, макар и да си навлече гнева на Западна Европа. Има подкрепата на страните от Вишеградската четвирка.
Поздрави!
цитирай
14. kvg55 - 13. barin
11.12.2021 05:10
Да, на Орбан е заслугата. Не се подлага никому.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5896506
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34436
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930