Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2021 11:01 - © Злобно видео
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.12.2021 01:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
07.12.2021г.
     Вестник СЕГА сковал едно злобничко видео озаглавено "Каква е играта на Корнелия?"
"Корнелия Нинова отново остана без власт и влияние в държавата, независимо че на нея дължим опазването си от джендърите. Не успя да стане премиер или поне председател на Народното събрание.
Без грам свян, че под нейно ръководство БСП се маргинализира и че социалистите имат шепа депутати, Нинова реши да се държи не като лидер, довел партията си до поредната тежка изборна загуба, а като ключов фактор за бъдещото управление. И с бодряшка усмивка не спира да си придава важност.
Корнелия Нинова превърна в най-голям враг за социалистическата партия не бедността, а страшната Истанбулска конвенция. Грехът на Крум Зарков е, че иска да я измести от лидерския пост и затова се превърна в джендър с партиен билет.
Както Бойко Борисов не искаше да пусне властта, по същия безочлив начин Нинова за пореден път обявява оставка и си седи на "Позитано".
Какво ли не направи през годините Корнелия Нинова, за да спечели избори и да се сдобие с авторитетен висок пост. С държавническа мъдрост даде историческа оценка за цяла епоха : Демокрацията ни отне много! Освен че яростно преследва измисления трети пол, беше ту ездачка, ту галеше козички или пък по мъжки се разправяше с опонентите си.
Докато реди нов кабинет с шумкарски срещи в тъмни доби, Нинова спука балона на голямата си гордост, че обновява партията. Прати старите муцуни Масларова, Овчаров и Гагаузов на преговори за промяна, а Румен Гечев – да съобщава формулата на коалицията.
И след всяка загуба лидерката отново възкръсва. До следващия път"
Освен горния текст, във видеото се чуват гласовете и на други особи :
Евгений Дайнов : Ясна ѝ е играта, на Нинова е ясна. Ако аз си тръгвам, ще срина света. Може и да не си тръгна, обаче трябва да покажа на жалките остатъци от партията си, че сме във властта … Тя мисли че води битка на живот и смърт и ако тя не оживее, та не иска никой друг да оживее. Тя е на варианта "Аз съм БСП". Ако ме няма мене, ще унищожа БСП.
Сергей Станишев : Основната задача е да се спаси Корнелия Нинова и нейния екип. Вкарвайки БСП в управлението, и на конгреса, който е планиран за януари, да се каже : "Какво искате? Нали ви вкарах във властта".
Ана Пиринска : От нея струи неистово желание за влизане във властта, защото това е спасение, нейно лично и на хората около нея.
Асен Зарков : Така наречената джендър мания, в която се бориш срещу измислени врагове, за да не се изправиш срещу истинските. Тази тема в продължение на три години играеше тази роля на димка … Колкото съм джендър, толкова съм и на Румен Радев кандидат.
– Елена Йончева : Всъщност нямаме подаване на оставка, защото виждаме, че иска да води тези преговори.
– И самата КорНи : Другари, още не съм умряла и наследството не е открито!
За отношението на Станишев и Дайнов към Нинова съм писал – злоба, завист и непознаване!
В неделя вечерта беше обявен проектосъставът на коалиционното правителство, в който пише : Вицепремиер и министър на държавните предприятия : Корнелия Нинова, БСП : image
Несериозно звучи. Колко и какви държавни предприятия имаме? Освен това си има министър на енергетиката, където са мощните държавни предприятия. От друга страна държавните предприятия са пресечна точка на много интереси и са благоприятна корупционна среда.

https://www.segabg.com/






Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5859416
Постинги: 2831
Коментари: 26061
Гласове: 34374
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930