Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2021 19:01 - © Една британска "амазонка"
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 631 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 03.12.2021 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
03.12.2021г.
     "Лиз Тръс преследва Маргарет Тачър в танк, докато критикува Русия" : image

, съобщава The Times : image

Елизабет Тръс е днешен министър на външните работи на Британия. Маргарет Тачър или Баронеса Тачър от Кестевен : image

е министър-председател (премиер-министър) в Обединеното кралство от 4 май 1979 година до 28 ноември 1990 година. Известна като Желязната лейди.
Сияеща от люка на танка, Лиз Тръс направи препратка към Маргарет Тачър : image

днес на фона на по-нататъшни спекулации за нейните лидерски амбиции, докато беше на снимка в танк по време на посещението си в Естония. The Times видя това като проява на лидерските амбиции на министъра и припомни, че тогавашният британски премиер Маргарет Тачър е направила подобно пътуване през 1986 година по време на посещение във Федерална Република Германия : image

image
image
Един бивш министър от кабинета ми каза, че стремежът към лидерството на Лиз Трус относно партията на торите е "да казвам думата "свобода" колкото е възможно повече и да изглеждам колкото е възможно повече като Маргарет Тачър" : image , споделя Себастиян Пейн.

Елизабет Тръс посети Естония във вторник, преди да отиде в Рига, столицата на Латвия, за да присъства на срещата на министрите на външните работи на страните членки на НАТО и се повози на танка за сметка на британските данъкоплатци : image

След снимката с танка тя публикува друга снимка : image

, на която разговаря с личния състав, и казва : "Горда се срещам с войските на НАТО [GB] в Естония на границата на свободата. Великобритания застава с нашите съюзници от НАТО, за да защити свободата и демокрацията и да се противопостави на злонамерените заплахи".
В тази връзка министър Тръс предупредила Русия да не прави "стратегическа грешка" като нахлуе в Украйна и я обвини в "злонамерена дейност". "Всеки опит на Русия да подкопае стабилността в държавите, които са партньори на Великобритания, би бил стратегическа грешка за Москва" били думите на министерката, на което Маша Захарова : image

отговори : "Ние не посягаме към стратегически грешки – това е исторически прерогатив на Великобритания", написа Захарова в канала си в Telegram.
Освен това британската министерка призовала съюзниците от НАТО да блокират руския газопровод "Северен поток-2", като изразила опасения, че Западна Европа ще разчита на Москва за енергия, от което последната ще се възползва, представете си.
Според The Telegraph Лиз Тръс "показва на Владимир Путин, че има храбростта на Желязната лейди".
Трус заявила, че основният ѝ дневен ред ще бъде "дестабилизиращите действия" на Русия и Беларус. "Ние ще подкрепим Украйна и стабилността в Западните Балкани и ще защитим нейната безопасност. Видяхме тази тактика на Русия и преди, когато те излъгаха за тяхното анексиране на Кримския полуостров, че било реакция на агресията на НАТО. НАТО е договор за отбрана, а не за провокация. Всеки намек, че НАТО провокира руснаци, е абсолютна грешка", добавила Трус, за която анкета през ноември сред членовете на Консервативната партия установила, че министърът на външните работи е най-популярният министър в Британия с нетен рейтинг на удовлетвореност от 82,3 процента.
Ха-ха-ха! НАТО-то било "договор за отбрана". И срещу кого се отбраняваше в Афганистан? Ами в Ирак? Сега алианса се отбранява все по-близко до границите на Руската федерация.
Русия от другата страна многократно отрече обвиненията срещу нея, заявявайки, че не заплашва и не атакува никого. Западът използва изявленията си за "руската агресия" като претекст за разстановяване на повече военно оборудване на НАТО близо до руските граници.
По-рано руското министерство посочи, че изявленията на Запада за "руската агресия" и способността да подкрепи Киев в защитата срещу Русия са смешни и опасни.

https://www.thetimes.co.uk/article/liz-truss-takes-after-margaret-thatcher-in-a-tank-as-she-criticises-russia-mlbdbvhzt
https://see.news/uk-foreign-secretary-posed-in-military-tank-video/
https://inews.co.uk/news/politics/liz-truss-margaret-thatcher-tank-photo-foreign-secretary-most-popular-minister-1327348
https://www.theguardian.com/world/2021/nov/30/truss-urges-nato-allies-to-block-russias-nord-stream-2-gas-pipeline
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2021/11/30/liz-truss-ukraine-russia-tank-war-invasion/






Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Казват, че сексът удължава живота. ...
04.12.2021 13:57
Казват, че сексът удължава живота.
Какво ли прави амазонката по цял ден.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
04.12.2021 14:41
Във всеки случай не секс. Вероятно си играе на войници, предвид снимките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5898471
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34438
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930