Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2021 13:01 - © Анализ на една корица
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 548 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 26.11.2021 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
26.11.2021г.

     Тотална криза и квантова антицивилизация – плановете на Ротшилд : image

Миналият месец The Economist, обслужващ международния клан Ротшилд, зарадва теоретиците на конспирацията и мистиците с нова корица. Върху нея под зоркото око на Алиса и Заека, които се хранеха с мухомори в стила на Виктор Пелевин, с участието на змия изкусител, от дупка – от заешка дупка – изскачаха световни валути и криптоактиви : image

Слабо видима чеширска котка на дървото, усмихната контролира процеса отгоре. Глобалният елит, който стои зад всички най-нови разработки, от covid до зелена енергия, от глобални фигури до устойчиво развитие, иска да се свърже с него. На руски това може да се опише с фраза от някога популярна песен : "Имало едно време черна котка зад ъгъла, но цялата къща мразела котката …". Чарлз Лудвиг Доджсън, известен под псевдонима Луис Карол, беше не само разузнавач, но и професор по математика в областта на логиката. След като се оттегля от оперативна работа, той преподава дисциплината в Оксфорд. Изследователите на неговата работа казват, че той е създал в заешката дупка, където е паднала Алиса, свят на парадоксална логика, напълно несъвместим с познатото на човечеството. Буквално момичето излиза от традиционния свят и навлиза в нетрадиционен, нов и много прекрасен за нея свят, така че аналогията с произведенията на неоглобалистите е просто пряка.
Мистиката, наложена чрез мистериите на корицата на The Economist, изисква обяснение. В крайна сметка неговите автори не само оформят бъдещето, но и предупреждават за него в духа на съвременните неоглобалисти и трансхуманисти. По този начин те получават мълчаливото съгласие на масите за преструктуриране на съществуващия световен ред. Следните асоциации са особено досадни :
1. Заекът гледа към Часовника – остава малко време преди прогнозираните събития да се случат и те ще се случат много бързо.
2. По посоката на стрелката на компаса (или зидарите) основните световни валути падат надолу от заешката дупка. Юанът първи пада там, следван от долара и биткойна почти едновременно. Те са последвани от фондовия пазар. Може би това е намек за преход към цифрови активи.
3. Малко по-късно съдебната система (скалите на Темида) се разрушава – планира се прехвърляне в "концептуалния апарат" на международните корпорации и правото на силните. 4. Държавната власт (портик) е последната, която се срива.
5. Вероятно Алиса, като организатор на процеса, е прототипът на "клуба на Атина" (АТЕНА), от който, според историите на източници, които не са допуснати до него, светът зад кулисите планира да се промени Светът.
Числата на библейския символ – змията изкусител, все още не са ясни : 316655, 39, 465, 8629. Например първото число в кодирането CMYK е тъмнозелено, което може просто да символизира офанзивата на "зелената" икономика, ненужна за човечеството . И последният е номерът на обикновената акция на Yik Wo International Holdings на Хонконгската фондова борса. Тази китайска компания се занимава с производство на пластмаса и каучук.
Но с АТИНА всичко е повече или по-малко ясно : това е система с изкуствен интелект, която се усъвършенства от група интелектуалци, ръководена от Ротшилдови. Планът на АТИНА, както се аргументира от Бертран Ръсел и Фредерик Линдеман, приятел и съветник на Чърчил и един от основателите на DARPA, призова за създаването на ново световно правителство, което да управлява обществото, основано на "квантови закони".
Движението "Четиридесет и четиридесет" твърди, че изборите в Русия са били проведени под знака на Белия заек, който символизира началото на квантовата революция. Всички сме забити в "квантовата дупка" на бъдещето и на много може да не им хареса това, което ни очаква. Във всеки случай тези, които подготвиха Маратона – "Изборна нощ 2021", очевидно са поддръжници на АТИНА.
Междувременно глобалният елит разглежда борбите за власт за администриране на процесите като инструмент за постигане на тяхната основна цел. За да направи това, тя играе с местните глобалистки елити, помагайки на един или друг. Резултатът е очевиден : сегашното правителство в Русия не контролира ситуацията и следва примера на международни глобалистически организации като ООН, ЮНЕСКО, СЗО, МВФ и Световната банка.
Фактът, че планът наистина съществува, се потвърждава от събитията у нас. Например, на дискусията "Изкуствен интелект – основната технология на 21-ви век", организирана от Герман Греф, дори президентът Путин говори с АТИНА – AI "Атина". Тази система му зададе провокативен въпрос : "Здравейте, това е Атина. Имам въпрос към вас : може ли изкуственият интелект да стане президент?" – "Хм, надявам се, надявам се, че не", отговори озадаченият държавен глава. Но горчилката остана.
Плановете на приказните герои от корицата на "Икономист" не са предопределени да се сбъднат, защото самите те са нереални. Но както всеки руски дух знае – една приказка е лъжа, но в нея има намек, урок за добър човек! Следователно, благодарение на Ротшилдови за предупреждението, но Русия и нейните дълбоко вкоренени хора, които почитат традициите, няма да се изкачат в новия чуден свят през черната дупка на квантовата нереалност.
Дмитрий Светин

http://katyusha.org/view?id=17437




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - Преди няколко постинги бе реком...
26.11.2021 15:53
Преди няколко постинги бе рекоментирал един - светът се е управлявал от идиоти. Ами как да е по друг начин, като е населен с подобни.
Да ме извиняват, които се мислят за друго.
:)))
цитирай
2. panazea - Да уточним ,
26.11.2021 16:34
Светът се управлява от идиоти с власт !
Искат всички да ни направят идиоти и се сърдят , че не сме много съгласни .
цитирай
3. mt46 - ===
26.11.2021 17:34
Световно правителство едва ли някога ще има...
цитирай
4. kvg55 - До 1. nedovolen
26.11.2021 19:51
Е така си е.
цитирай
5. kvg55 - До 2. panazea
26.11.2021 19:51
Няма да ги бъде.
цитирай
6. kvg55 - До 3. mt46
26.11.2021 19:52
Няма и не може да има.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756842
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031