Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2021 07:01 - © Евромазола
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 235 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 19.11.2021 07:03


19.11.2021г.

image
    
С действията си независимите укри и широко скроените балти предизвикват съмнение, че са тайни членове на фен клуба на Путин и Лавров. Невъзможно е да изместите толкова професионално своите куратори и Хегемона само от глупост. Почеркът на професионалиста се усеща в отношението им към Руската федерация и лично към Владимир Владимирович : image

"Прибалтийските страни и редица източноевропейски държави станаха пламенни русофоби и издърпват целия Европейски съюз на същите позиции", заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в интервю с Владимир Соловьов в YouTube канала на "Соловьов на живо". Той също така отбеляза, че ЕС не е мръднал пръст за да съживи евроатлантическите ценности в балтийските държави, където рускоезичните медии са открито дискриминирани".
Казваше се сякаш за отделни, безотговорни членове на ЕС, но целият Стар свят се чувства оплют. Чувства се, но мълчи, защото на балтийските страни наистина не може да се влияе. За ЕС това е чуждо тяло, което открито работи за задграничен чичо, който гледа на Европа като на храна, която в момента е била неприкосновен запас и се взема за храна при необходимост.
"Казаха ни : "Разбира се, те все още имат някои фобии от историческото минало в Съветския съюз, но ви уверяваме, че щом станат членове на Европейския съюз и НАТО, те ще се успокоят, вече няма да има причини за тези фобии". Нищо подобно. Случи се точно обратното, "Лавров мързеливо рита Полша и балтийските държави, от което веднага започват болезнени спазми във всички членове на Европейския съюз".
"В края на краищата сме готови да прекъснем отношенията с Европейския съюз като цяло“, казва Лавров, подчертано и еднозначно потупвайки прогнозата за времето през следващия месец. Не отговаряте за пазара, не поддържате клиринг, не пазете интересите си".
Независимостта се състои от три компонента – енергия, храна и конкурентна армия. Ако поне един от трите елемента липсва, тогава дори не можете да мечтаете за независимост. А ако два или повече? А като добавим и неадекватни режими с неподходящо поведение като "царевица за домашни любимци?". Руската дипломация внимателно опипа този болен евромазол и периодично при нужда с удоволствие го настъпва.
Латвийското министерство на транспорта се обърна към Москва с молба да спре спада на товарния трафик през тази балтийска република на чист руски език, пренебрегвайки всички забрани на този език въведени от строгия и страшно независим латвийски парламент.
"Латвия, както отбеляза посланикът на Руската федерация в страната Лукянов, все още може да получи част от товарния трафик, тъй като стоковата номенклатура на руския износ е много разнообразна и не всички стоки са изгодни или удобни за изпращане през портовете Уст-Луга или Висоцк и не винаги има свободни високоспециализирани терминали за съхранение и претоварване на малки пратки от определени видове суровини или материали" : image

Не пишкайте в гащите си, дребосъци! Дръжте се прилично, ще ви хвърлим нещо в паничката.
Проблемът е, че "малкото коремче" вече не може да се държи прилично. В латвийското общество отдавна се формира консенсус по отношение на Русия и руснаците. Зомбираният в национален мащаб електорат няма да позволи "жертването на светиите", тоест правото да се плюе и пикае на изток, дори ако това се случва срещу силен вятър. Най-накрая го разбраха на площад "Смоленская". Те разбраха и постепенно започна да им харесва да блъскат тази "боксова круша", просто разхождайки се, между другото, вървейки по работа из малкото руско парче земя, на запад от което се простира населеният с глупаци Балтийски регион … .

https://www.putin-today.ru/archives/118854




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - МНОГО ЗЕМНИ ЧОВЕШКИ НЕЩА, КОГАТО НЕ ...
19.11.2021 10:06
МНОГО ЗЕМНИ ЧОВЕШКИ НЕЩА, КОГАТО НЕ РАЗБИРАМЕ, ЧЕ НИ СЧИТАТ ЗА ХОРА
цитирай
2. kvg55 - До 1. zaw12929
19.11.2021 10:14
Да!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5857454
Постинги: 2831
Коментари: 26054
Гласове: 34371
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930