Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2021 11:01 - © Какво ни се предлагаше като кандидати за дупедати?
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1035 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 18.11.2021 13:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
18.11.2021г.

     "Кандидат-депутат ще загуби имунитета си заради фалшиви сертификати", съобщава вестник СЕГА : image

Това заявил в студиото на "Събуди се" по телевизия NOVA директорът на дирекция "Национална полиция" главен комисар Станимир Станев. "Лицето, замесено в схемата с фалшиви сертификати, която разкри екип на NOVA, беше установено. То е с имунитет, тъй като е кандидат за народен представител. Поискано е свалянето на имунитета му", уточни той.
Ставало въпрос за Величко Георгиев от НФСБ : image

Лидерът на партията Валери Симеонов обяви, че още в понеделник ще има заседание на Изпълнителния съвет, на което ще се обсъжда изключването на Величко Георгиев.
По искане на прокуратурата Централната избирателна комисия (ЦИК) разрешила Георгиев да бъде привлечен като обвиняем, тоест отнела му имунитета. В хода на разследването са събрани доказателства, че на 2 ноември в София той е помогнал да бъде издаден Цифров COVID сертификат на ЕС за завършен ваксинационен курс при еднодозови ваксини и така е нарушил правилата, издадени във връзка с пандемията от министъра на здравеопазването : image

Ако делото срещу Георгиев стигне до съда и вината му се докаже, го заплашват до пет години затвор и глоба от десет до петдесет хиляди лева.
"Подех кампания в социалните медии и предложих финансово възнаграждение", който подаде сигнал за издаване на фалшиви зелени сертификати, казва бизнесменът Андрей Бъчваров, който имал лична причина да направи това – "мой близък почина в ситуация, при която го заразява човек, казващ, че е ваксиниран". "Обсъжданият сигнал ми се стори по-адекватен и започнах внимателно да го проучвам, а в последствие се оказа, че в схемата е замесен кандидат за депутат", уточнява той и разкрива, че е нямал никаква идея, че зад схемата с фалшивите сертификати стои кандидат за народен представител, като го характеризира така :  "Той не беше много умен. Беше се скрил във Viber, а в WhatsApp излизаше лицето му – името и фамилията му", посочва бизнесменът.
"Претендент за парламента е арестуван заради отглеждане на канабис" е друго заглавие пак във вестник СЕГА :
Засега от МВР не съобщават кой е той и от коя политическа сила е издигнат.
Отново вестник СЕГА пише : "Прокуратурата иска имунитета на кандидат-депутат, шофирал дрогиран" – Софийската градска прокуратура е предложила главният прокурор да поиска от ЦИК разрешение за привличане към наказателна отговорност на Х.П., кандидат за народен представител. Делото е образувано за това, че на 29 октомври в Пловдив Х.П. шофирал кола след употреба на канабис. Наличието на наркотичното вещество е установено с тест, посочва прокуратурата.  Х.П. е поредният кандидат-депутат, който става "клиент" на прокуратурата преди сегашните избори.
Един вече остана без имунитет, заради обвинение, че е съдействал за издаване на валидни сертификати за ваксинация на неваксинирани, а друг – заради държане и отглеждане на марихуана, припомня вестникът.
Изглежда следи тези случаи, защото пак СЕГА пише : "Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, който е кандидат за депутат от ПП ГЕРБ, се е срещал с криминално проявени лица, приближени до Димитър Желязков – Очите и Николай и Красимир Маринови, наричани Маргините, обяви МВР. Запис от тази среща, която се е състояла през 2005 година в Слънчев бряг, беше показан по време на брифинг в ГД "Национална полиция". На срещата са присъствали още ММА боецът Станислав Недков – Стъки, както и собствениците на охранителна фирма "Делта секюрити гард" по онова време Димитър Спасов и Марин Русев.
Въпросните контакти са установени след наблюдение от службите. "След тръгване от дискотеката автомобилите са спрени от полицейски патрули. Установени са им личните данни, като при тази проверка двамата служители на МВР са си показали служебните карти с цел да бъдат пропуснати по-бързо. Единият от тях е настоящ собственик на охранителната фирма, който през 2006 година е уволнен от системата на МВР дисциплинарно след проверка, която е установила, че е бил действащ служител на охранителна фирма, управлявана от каратист, и поддържане на нерегламентирани контакти с лица от активния криминален контингент, извършващи тежки криминални престъпления", съобщи МВР. Другият служител на полицията пък впоследствие израства до министър.
Младен Маринов става служител на МВР през 1991 година През 1997 година е назначен на офицерска длъжност в отдел "Охранителна полиция" на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). От юни 2013 година заема длъжността заместник-директор на СДВР, а година по-късно става неин директор. През 2017 година е назначен за главен секретар на МВР, малко след това става и министър на вътрешните работи в правителството на Бойко Борисов" : image







Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. panazea - Хе хе ,
18.11.2021 13:15
Сега излизат наяве фалшивите сертификати !
Колко процента са ?
Всички политици , магистрати , публични личности , министри !
Тоя цирк дето ни играеше баце . След преболедуване отиде да се вак@синира заедно с Делянчо !
цитирай
2. kvg55 - До 1. panazea
18.11.2021 13:37
Полека-лека.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
18.11.2021 18:07
Да го оня , пУТкокУросник?
Да не е като Сталин, който пазел Ленин по време на революцията, той пък да обгрижва ББ? Д му бърши сълзите? И от лапите на служебното правителство, да го държи настрана!!
Само такава ще да е работата, да знаеш! И после -Сталин не бил революционер? Как да не е ,вождът на революцията пази!
И тозе ПК! Пази спасителят на България!
Най-отговорната задача!
цитирай
4. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
18.11.2021 18:18
Измишльотини.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Не бе, Краси!
18.11.2021 19:48
Предположения, обосновани от неповторимата му битност!
А може да се е уредил в отдела за сертификатите Не подценявай тази възможност!
цитирай
6. kvg55 - До 5. leonleonovpom2
18.11.2021 21:17
Е, възможно е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753454
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031