Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2021 15:01 - © Бойко, който не си тръгна
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 484 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 18.11.2021 15:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
18.11.2021г.

image
     Бойко Борисов никога не е слизал от власт. Излезе от кабинета на министър-председателя, но лостовете на влияние останаха в него. Защото за 12 години той си подсигури подкрепа с раздадени милиарди. Окопа се с бетониран апарат в държавните фирми и с всички ресурси на местната власт : image

Говори Митоди Андреев, бивш дупетат от ПП ГЕРБ в 43-то Народно събрание : image"Схемата на клана. Там изглежда тези различни организации и общества, които обединяват ГЕРБ са някакви кланове и общества, които по някакъв начин се захлебват и захранват от общата корупционна схема наложена от ГЕРБ. Чрез пари да се постига политическо влияние, после икономическо влияние, за да спечелят още повече пари". Тука думата "спечелят" е неподходяща. Правилното е да се използва термина "откраднат". Защото това е занятието на "клановете и обществата" в България, па и в света.
Борисов печелеше и ще продължи да печели избори, защото има достатъчно приближени, които свикнаха с далаверата и чакат тя да продължи : image
Продължава непозната мен госпожа : "Фирмите в пътното строителство са така, аз ги наричам придворни фирми. От години са абонирани за държавния бюджет; от години са свикнали да получават милиард и половина – два годишно средства".
Продължава с приказката за милиардите министърът на вътрешните работи в служебното правителство Бойко Рашков : "Една част от тези средства, които са отклонявани от тези национални обекти, ще отидат с куфари и чанти за купуване на избиратели. В това няма абсолютно никакво съмнение и колебание".
За трасето на бъдещата магистрала "Хемус" авансово са раздадени около милиард и половина лева на "наши" фирми. Под "наши" следва да се разбира приближени до ПП ГЕРБ и лично до Него фирми.
Продължава пак Митоди : "Това е една гениална герберска далавера, дават се едни пари на определени фирми, като се очаква тези фирми да защитават статуквото".
Отново министърът : "Някои от нас да знае къде се намират в момента тези средства, след като ги няма и на полето. Пирамида, която строи магистрала на зелено".
Светиня Му : "По евтин "Хемус", магистрала, от това което ние бехме предвидили и историята ще го покаже, никогано все пак мое да доде след 20-30 години някой като мен, да построи, ще е в пъти по-скъпа".
Чрез схема с кухи фирми 60 милиона от авансово платените за магистралата пари за часове са изнесени в сакове и чували : image
Отново Той : "Ако имам банка, нема да имам чекмедже. Изберете си, или банката или чекмеджето, бе. При банка, че имам ли чекмедже, че ги държа в банката, кат си е моя".
Бойко Борисов отдавна си купува влияние с наши пари. А заплахата, че кранчето ще пресъхне, веднага изкарва зависимите на протест : Щедростта му през годините към пътищари, животновъди, земеделци, ресторантьори винаги се връща като гласове на вота : image
Борисов лично дърпа конците и в София и сам сменя председателя на столичните общинари, за да може далаверата да продължи.
И никак няма да е изненадващо, ако ГЕРБ отново управлява в името на финансовия си интерес, наречен "национален" : image
Пак Митоди : "Там има една шайка около Борисов, едни "котараци" ги наричаха, не знам си какви, ето това е гнилото в ГЕРБ".
И Антон Тодоров пишеше книги за герберастката шайка, и той беше дупетат от ПП ГЕРБ.
По професия съм счетоводител, бил съм и главен счетоводител, но Баце ме удря в земята по паричните въпроси с неговият размах и обеми :

https://www.segabg.com/category-video/boyko-koyto-ne-si-trugna






Гласувай:
2


Вълнообразно


1. nedovolen - Боко е целесъобразно да ни излезне ...
18.11.2021 16:02
Боко е целесъобразно да ни излезне от кратуните. Да мислят за него прокурорите и военните. Нали има значка.:))) Ако има такива.
цитирай
2. dobrodan - По-важно е, че БКП си тръгнаха.
18.11.2021 16:32
При Бойко не им беше зле :).
Старият им електорат поизмря от Ковид и от старост, а нов няма.
Направо ми се къса сърцето.....
Силата на парите остава.
Просто ще ядете по-малко.
Докога горе-долу Герб ще са ви виновни за всичко? За един приятел питам...
цитирай
3. kvg55 - До 1. nedovolen
18.11.2021 17:35
Няма да ни излезе. Като започнат процесите.
цитирай
4. kvg55 - До 2. dobrodan
18.11.2021 17:36
Докогато на Боко са му виновни Станишев и Орешарски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753454
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031