Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2021 07:01 - © Световните медицински авторитети и световната инквизиция
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1187 Коментари: 12 Гласове:
7

Последна промяна: 02.09.2021 07:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
02.09.2021г.

     Статията започва с "Всеобщата ваксинация – огромна грешка".
Върнън Коулман е английски лекар, който в продължение на няколко десетилетия в своите книги и публични изказвания предупреждава милиони хора за рисковете, които възникват, когато гражданите влизат в контакт със здравната система и фармацевтичните компании. За медицинските институции и производителите на лекарства човек се превръща в средство за обогатяване. Такава система се нуждае не от здрав, а от болен човек. Коулман остро критикува и пълната ваксинация срещу COVID-19 :
image


Такива бойци има и в други страни. И тази година към имената на опозиционери на официалната медицина и Голямата фармация (Big Pharma) бяха добавени нови имена, някои от тях са много известни в света на медицината.

Д-р Андрю Кауфман, доктор по медицина и сертифициран съдебен психиатър от Съединените щати казва : "Пандемията на коронавирус не е истинска медицинска пандемия и няма доказателства за пандемия. Ваксините не са ефективни срещу COVID-19. В допълнение, няма ясно определение на това заболяване и няма доказателства, които да показват, че COVID-19 е причината за заболяването. Няма допълнителна смъртност поради новото заболяване, което означава, че не се изисква ваксинация" :
image


Хилде Де Смет, д-р от Белгия, казва : "Новата ваксина срещу COVID-19 е опасна, няма пандемия. Хората ще бъдат морски свинчета и можем да получим значителни странични ефекти".

Д-р Нилс Фос от Норвегия казва : "Ваксината срещу COVID-19 е опасна и неефективна. Това е нова технология и е използвана само за няколко хиляди души. Смъртността в Норвегия е нормална".
Д-р Елизабет Еванс от Обединеното кралство, съосновател на Алианса за медицинска свобода на Обединеното кралство : "Ваксините срещу COVID-19 не са безопасни и ефективни. Технологията е твърде непозната и следователно опасна". По инициатива на д-р Еванс беше подготвено Отворено писмо за безопасност на здравето и етика за ваксиниране на деца срещу COVID-19. Писмото е адресирано до д-р Джун Рейн, изпълнителен директор на MHRA (Администрация на лекарства и здравни продукти). Писмото предупреждава за вредните последици от ваксинацията на децата и призовава за незабавно спиране. Обжалването съдържа подписите на повече от петдесет специалисти :
image

Кари Мадей, лекар от САЩ : "Няма глобална пандемия от COVID-19, PCR тестовете не са предназначени за откриване на болестта. Ваксината е твърде експериментална. Няма пандемия".
Пьотър Рубас, лекар от Полша, работи като общопрактикуващ лекар в Германия : "Ваксината трябва да бъде тествана, защо трябва да се излагам на опасност да бъда ваксиниран с неизвестна ваксина срещу заболяване, чиято смъртност не надвишава тази на сезонния грип".
Нека споменем и доцент Атанас Мангъров, който отстоява същата позиция.
Ваксинационната Инквизиция не щади никого. Опитват се да унищожат морално критиците на ваксинацията, наричайки ги "луди", "фалшификатори", "теоретици на конспирация".
На пътя на световните ваксинатори застана такава авторитетна фигура като
Герт Ванден Босше (Geert Vanden Bossche) : image
Друга изненада за организаторите на универсална ваксинация беше изявлението на френския вирусолог Люк Антоан Монтание. Трудно е да се намери по-титулуван противник на ваксинацията. Доктор на науките, член на Френската академия, лауреат на Нобелова награда по медицина. Миналата година Люк Монтание заяви, че вирусът е с изкуствен произход : image

"Това е дело на молекулярните биолози", казва вирусологът. "С каква цел не е ясно … Моята работа е да представя фактите, не обвинявам никого, не знам кой го е направил и защо".

Истинската бомба беше интервюто на френския вирусолог, дадено на 18-ти май на us-американската обществена организация RAIR Foundation USA, достъпът до което веднага беше блокиран. Известно време беше възможно да се запознаем с него чрез видеолекциите на Сергей Кургинян за ваксинацията, но в края на юли тези лекции също бяха блокирани.
Валентин Катасонов
Сега ми светна, че достъпът до Center of the American Experiment и публикуваният на сайта му доклад "Not in our backyard" (Не в нашия заден двор) за обратната страна на "зелената" енергия е блокиран от талибаните на "зелената" енергия.

https://www.fondsk.ru/news/2021/08/05/mirovye-medicinskie-avtoritety-i-mirovaja-inkvizicia-54178.html



Тагове:   Германия,   доктор,   медицина,   професор,   лекар,   инквизиция,   Британия,   САЩ,   белгия,   статия,   психиатрия,   ваксинация,   валентин катасонов,   Съединени щати,   доцент Атанас Мангъров ,   коронавирус,   Covid 19,   PCR тестовете,   2 септември,   Върнън Коулман,   Голямата фармация Big Pharma,   Д р Андрю Кауфман,   Хилде Де Смет,   д р от Белгия,   Др Нилс Фос от Норвегия,   Д р Елизабет Еванс от Обединеното кралство,   Алианса за медицинска свобода на Обединеното кралство,   д р Джун Рейн,   изпълнителен директор на MHRA Администрация на лекарства и здравни продукти,   Кари Мадей,   лекар от САЩ,   Пьотър Рубас,   лекар от Полша,   работи като общопрактикуващ лекар в Германия,   Герт Ванден Босше Geert Vanden Bossche,   френския вирусолог Люк Антоан Монтание,   Доктор на науките,   член на Френската академия,   лауреат на Нобелова награда по медицина,   RAIR Foundation USA,   Center of the American Experiment и публикуваният на сайта му доклад Not in our backyard Не в нашия,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - Да, добре, че има световни светила, ...
02.09.2021 07:39
Да, добре, че има световни светила, да ни светват по темата.
У нас такова светило е недолюбваният доц. Мангъров.
Както казва един наш велик Човек, хората разбират тогава, когато им "светят маслото".
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
02.09.2021 07:52
Интересна статия. Само че аз преболедувах нещо, което беше отвратително, и което не ми е познато.
"За медицинските институции и производителите на лекарства човек се превръща в средство за обогатяване. Такава система се нуждае не от здрав, а от болен човек" – това е забележително изказване.
цитирай
3. nedovolen - Kvg55
02.09.2021 09:07
Знам, един общ приятел ме информира. Изразих готовност да ти помогна, ако поискаш. Има редица неща около нас и в бита ни, които ликвидират короната. Всички щамове, и тези, които още не са се появили.
Нещо повече, изработили сме модул, който не позволява развитие и разпространението на ковид. Т.н. държавни институции не обърнаха внимание. Друго не сме и очаквали. Иначе как ще отидат милиарди народна пара...
:)))
цитирай
4. kvg55 - До 3. nedovolen
02.09.2021 10:43
Благодаря за готовността ти да ми помогнеш. Но тогава не бях на себе си.
Сигурно има нещо прекалено и измислено. Не бива да се вярва на властта. Всъщност учените се изказват против ваксините.
цитирай
5. mt46 - Да,
02.09.2021 12:45
има различни мнения... Но според повечето специалисти пандемията е безспорен факт и ваксинацията засега е най-доброто средство за противодействие на ковида...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
02.09.2021 12:56
За пандемия не съм съгласен. Броят на заразените не отговаря за пандемия.
Моят личен лекар не търпи противоречие по въпроса за имунизацията.
цитирай
7. nedovolen - Безспорната пандемия е за хора, ...
02.09.2021 13:43
Безспорната пандемия е за хора, мислещи с телевизора. За другите, мислещи с главите си, е ПЛАНдемия.
Пък моята лична докторка се сеща за мен когато се зададат избори. Как да й вярвам.
:)))
цитирай
8. kvg55 - До 7. nedovolen
02.09.2021 14:06
Да, някои мислят с телевизорът си.
цитирай
9. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
02.09.2021 17:22
Подочуто от разговор между лекар от Германия и баща му в България:
-Да не си и помислил, да се ваксинираш!?

Казаното не е от бащата!
цитирай
10. kvg55 - До 9. leonleonovpom2
02.09.2021 18:59
Ха-ха-ха!
цитирай
11. born - Аферим, Преподобни и Пресвети !
03.09.2021 22:00
Само не ми стана ясно защо постът е в раздел "Забавление" ?
ПП. Панагюрските пичове умирате да се "ебавате" ? :)))
ППП. Едно време на една от секретарките ми /по ценз "педиатър"/ , на която разбрах колко й е акъла, й рекох : "Нивга няма да доведа детето си за лечение при теб !".
Амин !
цитирай
12. kvg55 - До 11. born
04.09.2021 06:14
В категория "Забавление" е, защото няма категория "Конспирации".
Освен това повечето ми постинги са в категория "Забавление" и понякога карам по инерция.
И въобще категоризацията на постингите е твърде ограничена.
Амин, Преподобни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5865068
Постинги: 2831
Коментари: 26063
Гласове: 34379
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930