Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2021 07:01 - © Безнадеждно тъп министър
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1136 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 15.08.2021 08:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
15.08.2021г.

     Ан Линде, министър на външните работи на Кралство Швеция и председател на ОССЕ :
image


попаднала в шоу-капана на Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус). Тя споделила със "съпругата на Алексей Навални Юлия и неговия сътрудник Леонид Волков", защо няма да има санкции срещу газопровода "Северен поток-2" от страна на Швеция :
image


Записът на разговора е публикуван в канала на Вован и Лексус в YouTube с руски субтитри :
image


"Волков" съобщава на Ан Линде, че са разговаряли с някои германски партньори "за натиск върху руското правителство да спре строителството на "Северен поток-2".

Министърът признава, че мнозинството в шведския парламент иска властите да наложат санкции на "Северен поток-2". "Но от наша страна това ще бъдат санкции срещу Германия, Австрия, Белгия и Холандия, чиито компании финансират и изграждат "Северен поток-2". А ние трябва да се съсредоточим върху санкциите срещу Русия. Не искаме санкции срещу Германия и други западноевропейски страни", обяснила тя.
Ако беше възможно да се спре проектът по-рано, щеше да е друг въпрос, констатирала Линде.
"Но сега вече никога няма да имаме единна позиция за спиране на "Северен поток-2". Това означава, че така само ще демонстрираме разцепление в рамките на ЕС, което ще отслаби ЕС и ще укрепи Русия. А това не е най-доброто в сегашната ситуация. Ние имаме нужда от силно, единно послание от ЕС към Русия. И ако повдигнем въпроса за "Северен поток-2", той никога няма да спечели мнозинство, защото санкциите всъщност ще бъдат насочени срещу компании от ЕС", казал министърът.
По нататък разговорът се развил около парите : "Волков" моли Линде да финансира организацията им Фондация за борба с корупцията. Парите били необходими, по-специално, "за ново разследване срещу корумпирани руски чиновници". "И би било чудесно, ако Швеция може да ни помогне, например чрез шведската правителствена агенция за международно развитие и сътрудничество", предложил той.
"Всъщност имаме около 38 милиона евро за подкрепа на гражданското общество и защитниците на правата на човека и други подобни през следващите пет години. Не съм сигурна за подробностите по това, но мисля, че е възможно, ако се свържем директно с вас или чрез посолството, ако е възможно, тъй като не съм запозната с техническите подробности по тези въпроси", споделила тя.
"Волков", позовавайки се на факта, че сега организацията не може открито да използва чуждестранно финансиране, предлага да се действа чрез тяхното представителство в Украйна или трите балтийски страни. Шведският министър отбелязва, че това не е за телефонен разговор. "Но мисля, че е възможно някой друг, по запознат, да се свърже с вас след нашия разговор", добавя тя.
"Да, разбира се. Разбира се, бихме моглиРазбира се, бихме могли да се свържем с агенцията", съгласил се "Волков".
По-рано пранкерите провели разговор с британски парламентаристи пак от името на "Волков"
Председателят на комисията по външни работи на британския парламент Том Тугендхат и бившият министър на ЕС, парламентаристът Крис Брайънт разговаряли по видеовръзка с Лексус, който се представил като Волков. По-специално Брайънт подкрепил идеята на "Волков", при демонстрации да се заслепяват противниците на опозицията с фенерчета.
Шведският "Ttela" пише : "Ан Линде – риск за сигурността" – разказва за разговора с Вован и Лексус, в който тя "говори открито за прехвърлянето на парите на шведските данъкоплатци на руската опозиция през друга държава. Но че тя не може да обсъжда подробно въпроса по телефона, защото това, което се върши, е незаконно".
"Става толкова отвратително, когато Ан Линде, Петер Хултквист (министър на войната), шведското радио и телевизия и "pk-media" почти ежедневно плашат шведския народ, че Русия се опитва да повлияе на развитието на Кралство Швеция", разобличава вестникът.

https://politexpert.net/255457-glava-mid-shvecii-proboltalas-prankeram-o-vrede-sankcii-protiv-sp-2
https://ria.ru/person_Aleksejj_Stoljarov_Leksus/
https://www.ttela.se/%C3%A5sikt/ins%C3%A4ndare-debatt/ann-linde-en-s%C3%A4kerhetsrisk-1.52446194








Гласувай:
7


Вълнообразно


1. starforlife - "Безнадеждно тъп блогър".
15.08.2021 08:18
Някога баба ми имаше една приказка: "Колко старееш - щурееш." (В смисъл, че става човек - на баща ми го казваше основно - неразумен в постъпките.)
Към теб аз бих я перифразирал на: "Колко старееш - глупееш." И това понеже постингите ти стават от глупави по-глупави (и лъжовни и лицемерни - и лъжовни и лицемерни).
Но да ти задам два РЕЛЕВАНТНИ въпроса:
Въпрос първи: Защо след като са УЖ разговаряли по видеовръзка - не се показва самият разговор, а се дава само аудиото от него?
Въпрос втори: Защо след като дори така, спорно дали това наистина е разговор с въпросната министърка, което аз не оспорвам, но пък определено въпросната е по-умна от всички русофилистици в блога взети заедно, същата казва, че 38 млн. € е отпуснато от нейното правителство за финансиране и подпомагане на развитието на гражданските права КАТО ЦЯЛО през следващите 5 години, А НЕ КОНКРЕТНО ЗА ЧИКИДЖИЙСКАТА ВИ РУСИЯ, но принципно може определена част от сумата да да отиде и за там... ЗАЩО ТОГАВА ДУМИТЕ Й СЕ КРИВЯТ ДО ТОВА, цитирам: ""говори открито за прехвърлянето на парите на шведските данъкоплатци на руската опозиция през друга държава. Но че тя не може да обсъжда подробно въпроса по телефона, защото това, което се върши, е незаконно"

Ето затова никой нормален няма да харесва Русия, а ще го правят глупави идиоти като вас - путинопитеците. Защото това е една жалка държавица (не визирайки самата държава, а яхналите я "държавници"), която не може да си извоюва достойно място на световната сцена на базата на Уважение поради да не изброявам какви критерии за нормалните хора, а й дай само дрънкОТЕне на пудри за въображаеми оръжия (дори не осъзнаваш колко си смешен със серията си за руското лазерно оръжие) и тролене на всяко едно ниво от живота, включително и особено спрямо самия свой Народ.
цитирай
2. kvg55 - До 1. starforlife
15.08.2021 08:37
Падна ли в капанът ми, умнико?!
Видеовръзката е с британски парламентаристи, за която ти прилагам видео :
цитирай
3. starforlife - ~ 2. kvg55
15.08.2021 08:44
Ами НЕ, ГЛУПАКО - не съм ти паднал в "капана", защото:

- 1-во: В капаните, които си мислите, че поставяте вие - ТРОЛОВЕТЕ - падате самите вие.
Ето и в случая: Ти се опитваш с коренно различно видео да маскираш ИДИОТИЗМА си, като си мислиш, че дори да е налично такова видео (ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ДУМИТЕ МИ В ПРЕДХОДНИЯ МИ КОМЕНТАР, самоцитирам се: "... спорно дали това наистина е разговор с въпросната министърка, което аз не оспорвам...") с Линде, то ТИ ПРОСТО ТРОЛИШ и РАЗНАСЯШ ЕДИН ФЕЙК!
ТОЕСТ, ОПРАВДАВАШ ДУМИТЕ МИ, ЧЕ СИ ТРОЛ!
Ама "нива и квартали" - какво да ви прави човек.

- 2-ро: Трябва ли като за ТЪПИ ТРОЛОВЕ като теб - ха ха ха - следващия път още по-дебело да подчертая, че същественото при ФЕЙКА, който ти разнасяш като ТРОЛ е, че криви думите на въпросната и се опитва да вмени (ТИ СЪЩО) на Читателите, че споменаваните 38 млн. € са не за борба с Русия, а за това, за което реално са предвидени от правителството на Швеция, но то все пак корелира и с:

- 3-то: Значи режимът на Путин може да отделя сериозен бюджет, за да създава и поддържа фабриките за тролове, които неоспоримо са доказани и то от десетки независими и разнонационални (аз например най- се доверявам на японците) разследвания...
А Швеция не може да отделя част от споменаваните 38 млн. € (което е относително нищожна сума за реална борба с хибридното тролене на Москва) за подпомагане на опозицията на един диктаторски режим?
М, "умнико"?

И не, не търся отговорите ти. Знам промития ти мозък и празнодумието с което ще се опиташ да ме апострофираш.
Ама "нива и квартали" - какво да ви прави човек.

PS:
And, Stupid, i do drink my beer and do not worry about imaginary enemies. And you?
Life is better that way without paranoia. And your?
But "levels and neighborhoods" - what can a human do to you.
цитирай
4. kvg55 - До 3. starforlife
15.08.2021 11:04
Паднал си, паднал си. И колкото повече шаваш, по ти влиза.
Парите са предвидени за Руската федерация, разбира се.
Къде другаде демокрацията, според Западът, отсъства.
Пий си бирата и се наслаждавай на тъпата шведска министърка.
цитирай
5. mt46 - Мда...
15.08.2021 13:21
Понякога се случват и такива неща...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
15.08.2021 13:33
Това си е редовно забавление на двамата.
Наивни суетници винаги се намират.
цитирай
7. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
15.08.2021 19:03
Шведите са тъпанари!
Ние заради тях сме избягали оттам , нали и Паисий казва, Дю Канж също го твърди, че Българите са дошли от Скандинавия! Не сме искали да си имаме работа с тях? Да не станем какавани като тях!
А, и оня какаванин, какъв беше от Швеция, дето твърдеше, че наша Стефка скачала напомпена с дрога, затова толкова нависоко! Ама, като опря до доказване, даде кръгом!
Не са джентълмени ,като англичаните Признай си, че шведката не е била толкона добра, а не твърди ,че Стефка била напомпена!

Хубава вечер!

П.П. - Ти какво и наблюдаващ психолог ли имаш?
цитирай
8. kvg55 - До 7. leonleonovpom2
15.08.2021 21:12
Иначе шведката Агнета Фелтскуг си я бива.
Това за Стефка не го знаех. Абсолютна клевета!
Чел съм книги по психология.
цитирай
9. born - Твърдението, че СТЕФКА не е била напомпена е невярно !
20.08.2021 23:55
Жената си има син, който е вече на 35 год. и е адаш на нашия Свят колега NeDoVolen.
Моля това да се отбележи и допълни релевантно и ноторно в досието Ти при разследващия Те психопат /пардон- психолог/.
цитирай
10. kvg55 - До 9. born
21.08.2021 04:49
Както казваш, Свети, напомпана е била. Резултатите са налице.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5894486
Постинги: 2837
Коментари: 26131
Гласове: 34433
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930