Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2021 07:01 - © Украйна като вдовицата на подофицера
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1506 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 14.07.2021 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
14.07.2021г.

     Цитат : "Разполагаме с достатъчно инструменти за нараняване на хора и държави, които не зачитат териториалната цялост на Украйна. Особено когато става въпрос за Беларус, с която имаме много връзки. Включително икономически", казал министър Дмитро Кулеба.
Г-н (да не се бърка с господин) Кулеба, разбира се, може да разклаща въздуха с подобни изказвания, колкото иска, да направи умна или  страховита муцка и да получи нескончаеми аплодисменти, както в своята страна, така и от "невероятно" обезумяла тълпа, но има нюанс.
Разбира се, Украйна отдавна е шампион по стрелба по собствените си крайници. Въпреки масата от различни видове изявления и лавина от неподходящи действия, тя не бърза да прекъсне търговските и икономическите връзки с Русия. Въпреки факта, че Русия (според изявленията на самата Украйна) много "не зачита" териториалната цялост на съседката си.
Предвид политическата практика има подозрения, че в случая с Беларус цялата украинска пара също ще бъде издухана през свирката на държавната пропаганда.
Да, ненормални активисти ще тичат по супермаркетите и ще организират безсмислени, но безмилостни флашмобове под лозунга "Не купувай белоруското!".
Признавам, че скоро ще станем свидетели на сърцераздирателния флашмоб "Не позволявайте на белорусите!". Вероятно ще има такива, които искат да хвърлят яйца и брилянтна зеленина по сградата на белоруското посолство в Киев.
Може би украинските радикали дори ще изпеят песен за Лукашенко. Като тази, която пеят за Путин. Не знам дали Кулеба (по примера на Дешчиця) ще пее, но ако го направи, изобщо няма да се изненадам. Защото подобни мелодии значително увеличават концентрацията на адреналин в организма и имат положителен ефект върху усещането за собствено величие, което в такива моменти буквално придобива вселенски измерения.
Всъщност това ще бъде цялата обявена "болка". Въпреки че, като се има предвид голямата склонност към мазохизъм, вероятно е да влезе с ярост в процеса на причиняване на болка на Белорус и Украйна да си навреди на нещо. Но това, както знаете, няма да я спре и тя ще продължи възхитително да "бие" "виновния" съсед, без да забелязва, че вреди на собствената си икономика, от която са останали само парцали.
Уви, Украйна отдавна се е превърнала в неизлечим шизофреник с маса мании. И никакви лекарства тук няма да помогнат. Въпреки това, гледайки следващото бенефисно представяне на г-н Кулеба, все пак искам да ви припомня изказването на Сергей Лавров, който още през 2014 година, поставяйки на място същият безумен Андрий Дешчиця, подпечата : "фалиралият няма право да иска нищо, той може само да попроси милостиня" :
image

Въпреки това украинските власти едва ли ще осъзнаят колко глупаво и жалко изглеждат на фона на подобни изявления. Следователно чакането на адекватност от тях е загуба на време.
И в тази връзка единственото, което остава, е да заемете място на първия ред в залата и да наблюдавате как съседната държава с маниакална упоритост се опитва да повтори трика, приписван на вдовицата на подофицера, като внимавате да не се задавите с пуканки.
Юлия Витязева, специално за News Front
В допълнение към памфлета на Юлия ще цитирам Путин : "Е, ако имаше нормални връзки, Русия може да изпомпва много повече газ през Украйна, но монополното положение на Киев създава пречки за това", заяви руският президент Владимир Путин на пленарната сесия на Международния икономически форум в Санкт Петербург (МИФП) :
image

https://news-front.info/2021/06/05/yuliya-vityazeva-ukraina-kak-unter-ofitserskaya-vdova/




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
14.07.2021 08:43
Много важен в случая е ъ-нали-зът на известния блогов спици-а - лист!
Той е координиран с движението на звездите и е абсолютно точен , както и движението на самите звезди! Изчислено е с абсолюгна точност, за да няма после оплаквания и рекламации! Галиба, не сигурно,г-н Кулеба ще координира изказванията си с него!
Защото в него трябва да има сочни попръжни, като подправки, за да придобие лют вкус!

Хубав ден
цитирай
2. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
14.07.2021 11:29
Вездесъщ е той, вездесъщ е.
цитирай
3. nedovolen - Другите международни събития б...
14.07.2021 11:59
Другите международни събития бледнеят пред планетарното, че за първи път от 2009г на 12.07.21г Слънцето не изгря над България. Това не бе отразено от самопрочутия астролог, както и от някои други.
Цялото Българско население очаква следващото Слънце. Докато не вдене, че самото то Е, бая слънца ще минат.
:)))
цитирай
4. kvg55 - До 3. nedovolen
14.07.2021 12:04
Откакто слънцето му залезе, Постоль се крие по дупките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5878441
Постинги: 2835
Коментари: 26112
Гласове: 34411
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930