Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2021 08:01 - © Детска приказка за възрастни
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3000 Коментари: 15 Гласове:
11

Последна промяна: 01.06.2021 08:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
01.06.2021г.

     В постингът се разказват поучителни детски истории за възрастни. Детски истории сътворени от големи деца с цялата им детска наивност и инфантилност, каквито могат да имат само възрастните. Истинските деца все още не притежават изявени тези качества.
Понеже става въпрос за деца, макар и възрастни, постингът се публикува на Първи юни.
Starforlife е звезда в blog.bg. Starforlife е никнейм на Георги Стоименов Гевечанов от бунтовния възрожденски градец Панагюрище, понастоящем живущ и изкарващ прехраната си в столицата като водещ програмист и началник. Както знаем около всяка звезда се мотаят разни тъмни субекти, които светят с отразена светлина. Това са пилигримите на Starforlife.
Те пристъпват в блога на звездата със страхопочитание и смирение, както се пристъпва към Божи гроб. Други слова, освен хвалебствени, в коментарната част на блога не се толерират. "Здравей Star" е най-често срещаният поздрав към звездата и е задължителен за пилигримите.
Звездите обичат да ги глезят и да се глезят. Нашата капризна звезда не е по-различна.
Характерно за пилигримите ѝ са пространните мисловни излияния, наричани от другите блогъри "чаршафи", с които нашите герои компенсират умствената си и речева недостатъчност. Както е казвал другарят Сталин, "Нямах време да подготвя кратък доклад". Та и те бързат да се изтурят от това, което ги напъва вътрешно, без да се задълбочават в мисловни колизии, на каквото не са и способни. Не обмислят постингите и коментарите си, не търсят най-подходящата дума. Когато нямат аргументи, обиждат персонално опонента, което е изявен признак на слабост. Малцина са смирени, благовъзпитани и приемат критиката.
Най-близък до сърцето на Starforlife е пилигримът с никнейм Cortana – Cortana Windowska, която винаги го похвалва, подпомага и защитава срещу недоброжелателите и дори враговете му, водени от завист и злоба, каквито всяка звезда има. Всяка влюбена жена би постъпвала така. Cortana притежава паролата от акаунта на Starforlife и често се произнася от негово име, което обърква другите блогъри, но на Cortana ѝ доставя удоволствие. Както и да е, близки са.
Най-предан идейно и във всяко друго отношение след Cortana е Getmans1 – Радослав Симеонов – Гетьо Половинката. Той донася на Starforlife за всички писания срещу него и общите им евроатлантическите ценности. Getmans1 винаги редовно и активно подкрепя постингите на звездата. Без пропуск. Чел съм, че двамата си ходят на гости, много са близки.
Най-добре за Гетьо говори следният коментар : "2. getmans1 - ЗДРАВЕЙ СТАР, тук в този постинг ще ... 24.05.2020 21:09,
ЗДРАВЕЙ СТАР, тук в този постинг ще си плесна коментара ... В предния постинг пишеш за разни неща а тук ни разхождаш из разни твои постинги, които всъщност са чужди та някои людЕ още повече ще се объркат. Те „милинките„ ... ясно е, че теб цитирам нъл си ми „Божето„ че и „Дон„ даже ... Та, те „милинките„ хич не разумяват как на „плотчето„ дето показваш Яйца на Очи, техника и бири разни как, как аджеба го вкарваш в библотеката и посред нощ.
Те,това ако разберат, всичко около тебе ще им се изясни ... дори и за ... маратонките.
Дай Боже, още живот и здраве, че на това вълшебно плотче видим още много книги техника, Яйца всякакви и бири, разбира се. Опааа, забравих, НАЗДРАВЕ-то ...хахахаха".

Пилигримите Vmir и Анонимен са недостъпни и освен хвалебствените им коментари, друга информация за тях няма. Анонимен трие коментарите си, когато отговорът не му харесва, което е глупаво и недостойно, защото вече си го прочел и си наясно що за субект го е писал. Vmir блогърите го наричат "вмирисан". От неудобство ли двамата прикриват профилите си?
Друг интересен образ е Get – grigor grigorov, кадър на Народната милиция, след 10.11.1989 година станал ренегат и защитник на буржоазната идеология. "Ерудитъ" в икономиката, историята, политиката и всичко, каквото се сетите. Рядко публикува постинги, но коментарите му се отличават с наукоподобност и досадни въпроси, на които смята, че непременно трябва да му се отговори, без да плаща за знанието, което ще получи.
Както е постулирал в Книгата си "Тъмночерен хумор" (Сентенции без претенции) на страница 16, авторът Красимир Говедаров : "Зададеш ли въпрос, вече си заявил своето невежество", излиза, понеже много пита, че Get – grigor grigorov, въпреки ерудицията си, е пълен невежа. Същият е известен с прозвището "начетен глупак", дадено му от jelezov.
Get знае от известен мен източник професията ми и ме обижда на професия, ВУЗ и фамилия, което не ми прави впечатление и го допускам да коментира при мен.
Оригинален екземпляр е Юла или Д`Юла с никнеймове fun1001 – Джули Star; eva666 – Edna Eva; milady – Lady Julia; peperutka – Джули Star и най-малко още дузина подобни никове. Някои се обръщат към нея с Айва, Айваджик кузум, Айваз нене, Амджик къзъм. Характерно за писанията ѝ е голямото самочувствие, нечленоразделните изрази и надменно отношение.
Понякога е шармантно закачлива, което я прави симпатична и привлекателна за общуване.
Batogo – Огнян Узунов – работещ върху себе си творец, писател, естет, етик, идеолог на божествената светлина и също като Get се изживява като истина от последна инстанция.
Особено внимание следва да се обърне на Kolevn38 – Dan Kolov – борец за права и свободи! Той е като вълк единак – не съм го видял да коментира постингите на StarForLife, но идейно са единомишленици. Не съм го видял да коментира и в блоговете на други блогъри. Постингите му не са "чаршафи", но са остро антируски и антипутински, ще кажеш, че пари получава за тях. За по-голяма "достоверност" понякога пише на руски. Публикува чужди статии, като злепоставя имена, които не са автори на статиите. Например под постингът му "Какво имаше в колбасите от времето на соца" пише, че автор е Иван Бакалов, а той не е.
Статията на Иван Бакалов се казва "Колбасите и при соца, и сега ги пълнят с боклуци" и е публикувана във вестника му e-vestnik.bg  на адрес :
https://e-vestnik.bg/7889/reklami-s-kolbasite-ot-sotsializma-a-slagaha-v-tyah-toaletna-hartiya/
Сell - Cell Foot note. Същата няма публикувани постинги и за характерът ѝ може да се извади заключение от следния коментар : "Поздрав, starforlife!, С разсъжденията и високото ти IQ доказа и този път заслуженото си членство в Менса-общество, в което са само 2 % !Браво! Браво!" (целият текст болднат, разбира се, за по-голям авторитет и впечатлителност).
Librarian – Лора Динкова – "Стар, аз като твой прилежен клонинг, искам само да изкажа съгласието си с коментар 16 и да кажа, че ги разби! :-) :-):-)", и това болднато естествено. Лора има постинг от 18.06.2019 с умопомрачителното заглавие "Бос в общата си култура като комунист върху мозайката на социалистическа баня". Знаех че обществените бани се делят на "мъжки" и "женски", но че биват социалистически и други, научих от постинга на блогърката. Вторият ѝ коментар казва : "И продължаваш да ги разбиваш. Безмилостно! :-):-) Нямаш милост! :-)". Кого разбива Starforlife с постинга си е от ясно, по ясно – комунягите-русофили.
Аbsolution – Слави Георгиев : "Както винаги безкомпромисен! Евала, Стар! Интригуващи книги, смазващи разсъждения! За всекиго по нещо, включително и героите!" (болднато).
Medium - Selena Bet : "Привет, Стар!  Очаквам продължението на поста с интерес. Постовете с книги са супер хрумка. Поздравления!".
Novitejivotni – Мушморок Мушмороков : "Здрасти … Намини при мен, ако имаш време. Започнал съм една поредица " Полезно четиво за полезни идиоти". Превеждам статии от руски, за да съм полезен на другарЕте :-)))
Предполагам всичките ще са ти интересни, а номер 2 е точно по темата.
Хубав ден". 
Наскоро се появи нов блогър и пилигрим – petgrigPeter Grigorov. Той още не е свикнал с реда в блога на звездата и си позволява да се държи свойски, като пише : "Гепи лапата за поста!", вдъхновен от разбиващият постинг на господаря. Недопустимо интимничене!
Изброих още осемнадесет по незначителни пилигрима, които няма да коментирам.
В Книгата на страница 55-та съм постановил : "Глупостта е метафизика и еклектика в мисленето". Прилагането на тази методологична мисъл към писанията на пилигримите дава интересен изследователски материал на психолозите, психиатрите и философите до живот.
Мисля че избраната от мен дата за публикуване е подходяща, предвид фактът, че коментарите на пилигримите се отличават с инфантилност и еднопластови, което означава, че познаването и интерпретирането на разглежданите теми е на ниво IVI клас. Видимо информацията е почерпена от популярни жълти буржоазни книжки и клипове, с каквито книжният пазар и интернет са пълни. Явно Звездата не се грижи за издигане интелектуалното ниво на пилигримите си, което е несериозно и пренебрежително отношение към тях.
Постингът ми се получи дълъг, но това е, че звездата и пилигримите обичат да пишат и четат "чаршафи". Имах намерение да ви предложа за пример едни коментари-чаршафи на Get, Vmir и Анонимен но се въздържах, защото определено щях да ви доскучая и отегча с шербетя.
На този адрес можете да четете коментари на пилигримите : http://starforlife.blog.bg/
Звездата :
image
Аз съм пилигрим :
image
Паметник на Яков пилигрим :
image
Аватарът на Гетьо Половинката :
image

Книгата :
image




Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - До 1. loop1
01.06.2021 10:02
Кажи Моше?
цитирай
2. kvg55 - До 3. loop1
01.06.2021 10:24
Кажи бе, Моше? Да не са те обрали?
цитирай
3. panazea - Много интересна приказка !
01.06.2021 10:33
Разсмя ме ! Освен това научих блогови тайни , по-интересни от Парижките потайности.
Аз някои блогове ги пропускам , за да не си нарушавам хармонията,
затова много неща не ги знам !
Поздрав най-сърдечен!
Панацея
цитирай
4. kvg55 - До 5. panazea
01.06.2021 13:55
Не ми е по-вкуса да коментирам блогъри. Но със звездата и пилигримите имам закачка.
цитирай
5. kvg55 - До 6. loop1
01.06.2021 13:58
Папата да ти го нафърфори.
цитирай
6. kvg55 - До 9. loop1
01.06.2021 15:07
Такава ми е работата, бе Моше.
цитирай
7. kvg55 - До 11. loop1
01.06.2021 16:13
Не си ти оценителя на качествата ми.
цитирай
8. kvg55 - До 13. loop1
01.06.2021 18:04
И ти ли си от пилигримите?
цитирай
9. mt46 - ...
01.06.2021 21:46
Не го чета. Нямам време за губене...
цитирай
10. kvg55 - До 15. loop1
01.06.2021 22:42
Като гледам, и ти киснеш.
цитирай
11. kvg55 - До 16. mt46
01.06.2021 23:05
Търси с кого да се заяде. Днеска с мен.
цитирай
12. kvg55 - До 19. loop1
02.06.2021 05:13
Добро утро, Моше!
Цяла нощ си дежурил в блога и сега не можеш да се събудиш.
цитирай
13. kvg55 - До 21. loop1
02.06.2021 08:12
Ти не можеш да ми даваш наклон на кура.
цитирай
14. born - Много болен народ, Преподобни ! И ...
03.06.2021 22:41
Много болен народ , Преподобни !
И в блоговия контингент, и в коментарите.
Но е забавно от психо- медицинска гледна точка.
цитирай
15. kvg55 - До 23. born
04.06.2021 00:12
Но боледуваме демократично.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5754520
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34177
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031