Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2021 07:01 - © Тоя списък
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3786 Коментари: 26 Гласове:
10

Последна промяна: 11.05.2021 07:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
11.05.2021г.

     В предаването "60 минут по горячим следам"  на главния всеруски федерален ТВ канал "Россия 1" се появи "Список недружественных России стран" (от 53-та минута на видеото) :
image

В него на последно място цъфти и родната България, дописана впоследствие, предвид обявяването на помощник-военния аташе на руското посолство в София за персона нон грата   в последния момент, който до 5 май трябваше да напусне страната.
България гони руски дипломат и в същото време ведомството :
image

на Екатерина Захариева :
image

иска "правоохранителните органи на Русия да окажат пълно съдействие на българските власти в разследването на взривовете в български оръжейни складове, унищожаването на веществени доказателства при пожар и отравянето на трима български граждани, за да може да бъдат разкрити извършителите и предадени на съд".
"Ние сме партньори и съюзници в ЕС и НАТО, но това не означава, че имаме стопани, както заявихте наскоро пред медии. Българските служби работят единствено в интерес на националните ни интереси", казала Захариева пред руския посланик Елеонора Митрофанова.
Шизофрения някаква в нашата външна политика и дипломация!
От министерството на външните работи на Руската федерация отговорили витиевато : "при постъпване на съответното запитване руските компетентни органи ще го разгледат по установения ред, съгласно действащите двустранни договорености в тази връзка" :
image
Отричаме да имаме стопанин, но истината е, че имаме, който ни наставлява и защитава.
Амбасадата на the big brother :
image

излязло с официално изявление по повод на напрежението между България и Русия : "България е приятел, съюзник в НАТО и стратегически партньор. Ние твърдо подкрепяме суверенитета на България и още веднъж заставаме заедно с нея срещу злонамерени действия на нейна територия".

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/bulgariya-be-postavena-spisuka-nepriyatelskite-strani-na-rusiya

Според независими експерти във въпросния списък следва да се включи и Европейския парламент :
image

Той наистина не е държава, но е организация от държави. И по-важното е, че постоянно се занимава с Руската федерация и пуска клевети по неин адрес.
Последно гласувал резолюция "относно Русия, случая с Алексей Навални, увеличаването на военното присъствие по границата на Украйна и руското нападение в Чешката република".
Вземайки предвид взривения склад в Чехия, "отравянето" на Скрипалите, Навални и Гебрев, и прочие "престъпления" на Руската федерация парламентът "припомня на руските органи и лично на президента Путин в качеството му на руски държавен глава, че те носят пълна отговорност за полагането на грижи за живота и физическата неприкосновеност на Алексей Навални; подкрепя независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна;  счита, че ЕС трябва да си направи съответните заключения от това дълбоко обезпокоително струпване на руски войски на украинската граница; настоятелно призовава Русия и подкрепяните от нея сепаратисти да се придържат към споразумението за прекратяване на огъня; потвърждава подкрепата си за международното разследване на обстоятелствата, свързани с трагичното сваляне на полет MH17 на малайзийските авиолинии" и прочие.

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/RC-9-2021-0236_BG.html






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Време е дори хаховци като теб да
11.05.2021 08:33
разберат, че Русия е вражеска страна.
цитирай
2. анонимен - Списъкът на путиноидите в блога се ...
11.05.2021 08:54
Списъкът на путиноидите в блога се оглавява ето от този.
Ни българи, ни руснаци, путлерски джендъри.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Да, време е да се оправиш ,Краси!
11.05.2021 09:09
Особено пък ,след като такъв съвет идва от прекалено добър, всеотдаен и мъдър човек, като наш Пустол!Това е световно известно!
Той е готов и последния си грош / две стотинки и половина, имало е такава монета/ да даде на нуждаещия се, а не да му го измъкне от ръцете или джоба! И да се радва ,че живее за чужда сметка! Няма и помен от такава мисъл/ умисъл- също/ при него!
Няма тподобни аномалии при него!Имунизиран с тройна ваксина е! Като блогърката!
Толкова е хрисим и всеотдаен, толкова е кротък и добър! като малка, бяла мишка е! Невинна и добра!Това го е забелязал и самият Хумболд и го е взел за студент, още непълнолетен, почти от забавачката? Даже се преборил с Хитлер Югенд за целта! Защото и те много го харесвали и искали! Защото и те толкова/ даже по- малко/ ,като него , не обичали Русия!
Но Хумболд преценил, че той освен мозък ,няма нищо друго излишно и успял да се наложи в битката за притежанието му Ако другите се бяха наложили, сега нямаше да се дърлим с Русия Нямаше да я има, поне в книгите му!
Но,благодарение на него имаме тавъв велик учен, повече томове има и от Тодор Живков даже!? И велик песнопоец- също! Може да свири на кавал и на дудук едновременно!Две мелодии, различни!
Ако беше Евгений, щеше да е жив гений! Гений, пак за жени става дума, любимата тема на брат Пустол! Ами ,да, само жена може да роди гений!

Хвала!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Извинявай, сега обърнах внимание на този списък!
11.05.2021 09:29
Един списък се въртеше в началото на властта на народа, гръцката демокрация демек Щом е гръцко, бъди подозрителен към него! Дали го има изобщо?Но виртуалн, като оня списък Не знам дали някой го видя изобщо, дори и измислилият го?
Оттогава съм много подозрителен към списъците Сигурен съм ,че зад трънката и да има заяк, няма да изскочи!
Сега ,виждам първата голяма нередност в списъка На последно място сме в него?
Това е обидно! Единадесета дупка на кавала? Ние?
Сбъркали са! Трябва да сме първи, еднолично !, като ЕТ!
По две причини САЩ трябва да са зад нас, защото само ние можем да ги защитим от наглите руснаци! Кой, хохлите ли са по- добри от нас? Като им кажеш- Напред, те ще хукнат с всички сили в обратна посока! А сиктир за такива, да сме след тях дори! И само ние можем да се справим със сибирските мечки, ако ни ги пуснат Само Пустол им е достатъчен, да ги озапти! Като ги подпука със снарядите си-томовете, в ужас ще се разбягат! Какъв е тоя бабаит?
Така ,че трябва да се протестира за този списък!
Достойното място за нас е първото, не последното, все едно ,че се крием зад какаваните след САША!
А когато сме пред САЩ, те ще са по- сигурни и по-спокойни за бъдещето си!
И мечките ще видят ,дали конят яде боб, както им се говори! И какво следва, ако яде наистина!
цитирай
5. nedovolen - Твърде сложна вътрешна и външна ...
11.05.2021 09:31
Твърде сложна вътрешна и външна тема.
Искам да припомня думи на покойния от 8г. приятел Ангел Грънчаров - Елтимир. Водещ на първия митинг на репресираните в Белене.Репресиран от предишния режим. Сегашния го домори.
Той ми казваше, може Русия да ни освобождава трети път.
:)))
цитирай
6. kvg55 - До 1. apostapostoloff
11.05.2021 10:13
Ние на нея сме враг. Не тя та нас.
цитирай
7. kvg55 - До 2. pompadurwonder
11.05.2021 10:15
При нас джендъри няма.
цитирай
8. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
11.05.2021 10:18
Постоль е необятен като глупостта.
цитирай
9. kvg55 - До 4. leonleonovpom2
11.05.2021 10:21
Списъкът от началото на демокрацията е "оня" списък.
Сега е "тоя" списък.
За малко да не влезем в списъка, ако в последния момент не бяхме изгонили руски дипломат.
цитирай
10. leonleonovpom2 - Тези, работили на коневръза ,знаят!
11.05.2021 10:22
Че е опасно да се въртиш около краката на коня!
Трябва да си ловък, да му се метнеш на гърба, а не в краката му?
И около устата му- също Има захапка, по- гадна и от на акула!
Ухапе ли те кон, държи ти влага за цял живот! Няма отърване, каквито и адсорбенти да прилагаш! Все тази мисъл е в главата ти и на околните -също!
Че те е ухапал кон? На тебе ти се ще да не е истина, но околните знаят и го виждат- че е!
В последно време, уж нямаметолкова коне, както по времето на славните ни царе, да не ги изброявам, у нас се навъдиха много ухапани от коне! Къде ги намират, търсят ли ги специално или конете ги откриват Записват се предварително ли, един бог знае?
Но мислят, като ухапани от кон Цялото им сиво вещество е концентрирано около ухапването Друга мисъл нямат
Например, че конят може да е много полезен, в различни неща Например ,да пренесе сейфът от 200 килограма долари от една банка в България-в съседна ,братска Швейцария
Пустоле, искаш ли веднага да ти сметна, без да броя, 200 килограма стодоларови банкноти, каква стойност имат? Двадесет милиона/ 20 000 000/ , драги!
Няма да ти кажа, как моменталисимо реших уравнението, гледайки към звездите! Точно, с грешка плюс минус една банкнота- за твоя сметка!
Стой далече от кон!
Защото сигурен съм, че , ако случайно не те е хапал, види ли те, първата му работа ще е , да си пробва захапката върху тебе!Като бучка захар ще му се привидиш!

Разбра нали, далече от коня!
И около задника на магаре- също нямаш работа! Защото ще видиш петия спътних на Сириус!Едно към едно мащаб! И да ве тръгнеш да му мериш оная работа с полски пергел!? Мамма миа! Да не ти разправям, какво ще видиш пред очите си!
цитирай
11. kvg55 - До 5. nedovolen
11.05.2021 10:23
Колко наивни сте били в очакванията си от "демокрацията" репресираните от социализма.
цитирай
12. kvg55 - До 10. leonleonovpom2
11.05.2021 10:26
Ако Постоль го ритне кон, перуката му ще хвръкне към звездите.
цитирай
13. morskipesni - Позорна, омерзителна пантомима.
11.05.2021 10:41
Това са действия на ненормални хора- лишени от грам разсъдък марионетки.
Аз знам какво ще се случи с тия парцалени кукли- ще бъдат (нецензурно) употребени и изхвърлени. Но защо, защо- защо да горим И НИЕ с тях?
цитирай
14. leonleonovpom2 - Краси, бих написал протестно писмо!
11.05.2021 10:45
При такава, позорна за нас класация!
По смелост да сме даже след хохлите!?
Последни в класацията, ние, Балканските лъвове!
Даже и чешките евреи - пред нас!?
Последните в класацията ?
цитирай
15. kvg55 - До 13. morskipesni
11.05.2021 10:53
То бива слагане, бива, "ама прекален светец и богу не е драг".
цитирай
16. kvg55 - До 14. leonleonovpom2
11.05.2021 10:54
Срам! Срам за левът горд балканский.
цитирай
17. nedovolen - Колко наивни сте били в очакванията ...
11.05.2021 11:43
[quote=kvg55]Колко наивни сте били в очакванията си от "демокрацията" репресираните от социализма.

Да, така се оказа. Всъщност тя демокрацията не е идвала. Дойде демонокрацията. Дълго не ми се пише. Предпочитам дълга и дебела бира.
:)))
цитирай
18. leonleonovpom2 - Сега Захариева трябва да задейства ...
11.05.2021 11:54
Сега Захариева трябва да задейства дипломацията
Да каже- И аз съм Захарова, тя ми е сестра, трябва да оправите класацията!
Или първи или зад последния- вън от нея!
Ние не сме мижитурки, по- големи от тези пред нас!? Ние с руснаците сме братя, а жените Бългаските с жените, вашите -сестри
Ако ще се караме, да се караме за нефт, газ, диаманти, за хотели в Слънчев бряг и на Ортото! Че не смогваме с нефга, да го преработваме, та отива в селските ракиджийници!
Да имат милост към нас, на такова имане не сме свикнали!
цитирай
19. kvg55 - До 17. nedovolen
11.05.2021 14:14
Не е необходимо да разказваш – преживяхме го.
цитирай
20. kvg55 - До 18. leonleonovpom2
11.05.2021 14:15
За Захарова утре.
цитирай
21. nedovolen - За Захарова утре. Защо утре, докато ...
11.05.2021 17:28
[quote=kvg55]За Захарова утре.

Защо утре, докато може и днес. И Захарова и Захариева, както и новото служебно правителство са "захаросани".
Но за тях след три месеца ще пишете, вече погледнато исторически.
:)))
цитирай
22. kvg55 - До 21. nedovolen
11.05.2021 18:33
Не може! На ден пускам само по един постинг. Утре Маша ще даде интервю.
Катето за съжаление може да изчезне от хоризонта в някоя далечна страна.
цитирай
23. batogo - !!!:))) Постингът ти недвусмислено доказва следното, kvg55 :)))
11.05.2021 18:47
РусоРОБИТЕ са безкрайно деградирали същества и това им личи от всяка тяхна дума или опит за мисъл, защото са се обрекли в служба на мрака. Те са жалка пародия на човешкия род и винаги ще са слуги на тъмните, подмолни сили. Те винаги ще си останат в инфантилно състояние, защото отказват, пък и не могат с промитите си мозъчета да различат лъжата от Истината!
цитирай
24. kvg55 - До 23. batogo
11.05.2021 18:59
Твърде субективно се изказваш, което е далече от истината.
цитирай
25. mt46 - Мда...
11.05.2021 23:25
България стана доста недружелюбна към Русия, защото служи на чужди интереси...
цитирай
26. kvg55 - До 25. mt46
11.05.2021 23:30
Напълно прав си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752142
Постинги: 2808
Коментари: 25791
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031