Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2020 08:31 - ©
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 942 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.12.2020 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
05.11.2020г.

     Както ни информираха световните медии, руският борец срещу корупцията в Руската федерация Алексей Навални, след изпадането му в кома в самолета беше изпратен на лечение в болницата "Charitй", Берлин, Германия. От болницата обявиха, че Навални е бил отровен с препарата "Новичок". Случаят се раздуха от западните СМИ и стана политически проблем.
Германските лекари още бяха във въздуха по пътя за Берлин с тялото на безчувствения Алексей Навални, когато на Запад вече с пълна сила започнаха да обсъждат новите санкции срещу Русия във връзка с "циничната атака срещу опозицията". Заговори се за отказ на Германия от проекта "Северен поток-2" и други наказателни мерки, които ЕС щял да обсъди.
След постъпването му в болницата "Charitй" анализите на немските лекари се оказаха доста противоречиви и оставяха съмнение за изпълнение на политическа поръчка.
На 3-ти октомври Министерството на външните работи на Руската федерация в декларация заяви, че посолството ѝ в Берлин е получило отказ за консулски достъп до Навални, а и Германия четири пъти отхвърляла искане за сътрудничество по случая. Министерството изтъква, че "Пристигналите в Русия германски лекари получиха безпрепятствен достъп до Навални, резултатите от лечението му в болницата в Омск и подписаха документи за прехвърляне на пациента под тяхната професионална грижа".
Германия даже призова Руската федерация да даде обяснение относно "отравянето" му.
На 1-ви октомври началникът на прес службата на руския президент Владимир Путин, Дмитрий Песков публично заяви, че в Кремъл имат информация за връзките на опозиционния блогър Алексей Навални с ЦРУ. "Наистина има такава информация, дори мога да кажа конкретно: специалисти от Централното разузнавателно управление на САЩ в наши дни работят с него. Не за първи път му дават различни инструкции" – каза Песков.
Фактът, че Фондацията за борба с корупцията и Навални са в тесен контакт с ЦРУ, МИ-6, на които е по полезен отровен, и различни фондации, както и че получават пари от чужбина по различни канали за прокарване  на "демокрацията" в Русия, е известен отдавна. От създаването си през 2011 година Фондът за борба с корупцията е финансов хъб за получаване на парични средства от западни куратори. От позицията на въпроса "кому е най-изгодно това" произшествие, което се случи с руския опозиционер, разбира се, се оказа Вашингтон.
Както и да е. Навални беше лекуван, излекуван и изписан от болницата. По време на изписването му директорът на Фондацията за борба с корупцията благодари на лекарите, които са го лекували в Берлинската болница "Charitй". Само че не на тези, които се занимават с отравяния. Самият Навални при изписването си каза, че лекарят Кай-Уве Екард е свършил невероятна работа, за което е много благодарен. Във визитната картичка на лекаря, публикувана в сайта на клиниката пише – "Медицинска клиника с фокус върху нефрологията и вътрешната интензивна медицина; професор доктор по медицина Кай-Уве Еккард, специалист по физиология, вътрешни болести, нефрология, интензивно лечение и спешна медицина, хипертензиолог DHL" :

image
При написване в търсачката на клиниката на думата токсикология
(Toxikologie) излиза името на – Професор доктор по медицина Гилбърт Шьонфелдер; магистър по токсикология :

image
https://shnyagi.net/429210-kakoy-nastoyaschiy-diagnoz-u-navalnogo-bloger-sam-raskryl-vse-karty.html

https://pogled.info/svetoven/evropa/kakva-e-istinskata-diagnoza-na-navalni-blogarat-sam-razkri-vsichki-karti.121130
https://vz.ru/search/?q=%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9+%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/germaniya-poiska-novi-sankcii-za-rusiya-
zaradi-navalni
https://pogled.info/svetoven/russia/mahaite-se-vednaga-mozhe-li-navalni-da-izpalnyava-zapoved-na-tsru.121290
https://nephrologie-intensivmedizin.charite.de/metas/person/person/address_detail/eckardt/
https://master-toxikologie.charite.de/metas/person/person/address_detail/schoenfelder-3/

Тези алчни очи е обслужвал може би доктора Кай-Уве Еккард :
image

image




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5834281
Постинги: 2830
Коментари: 26036
Гласове: 34365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930