Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2020 07:01 - © "Страхотни хора", ама пленници
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2411 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 08.10.2020 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
08.10.2020г.


image

    
На среща с ветераните от злополучното нападение в залива Кочинос – Куба (La Batalla de Girуn), на 17-ти април 1961 година, за които тогавашният президент Джон Кенеди плати 62 милиона долара за да ги откупи от плен, Дончо ги нарекъл "Смели хора! Страхотни хора!". Същите през 2016 година му дали "красива награда, която гордо съм закачил на стената".
"Днес ние потвърждаваме нашата желязна солидарност с кубинския народ и нашето вечно убеждение, че свободата ще надделее над зловещите сили на комунизма и злото в много различни форми", започнал по същество речта си Дончо и продължил : "Ще уважим смелостта ви с решимостта на моята администрация да победи комунизма и социализма. И това ще направим и у нас. В момента сме в процес да го направим – и той е излязъл, по мое мнение, отвъд думата "социализъм" – и го срещаме с все по-голяма сила".
"Моята администрация е заедно с всеки гражданин на Куба и Никарагуа и Венецуела в борбата им за свобода. И ние работим за деня, когато това ще се превърне в напълно свободно полукълбо. И това ще бъде, за първи път в човешката история, напълно свободно полукълбо".
"Няма да вдигаме санкциите, докато не бъдат освободени всички политически затворници, не бъдат спазени свободите на събиране и изразяване, не бъдат легализирани всички политически партии и не се насрочат свободни и честни избори".
От време на време Дончо загадъчно казва : "Много неща се случват. В момента се случват много неща, за които не мога да ви разкажа, но скоро ще бъдат; нещата се случват и е много интересно да се види нивото, на което се случват; имаме "V". Може да имаме "супер V". И се връща бързо. Ще имаме много добра трета четвърт. Това ще бъде обявено непосредствено преди изборите". Не пропуска да се похвали, с цената на издаване тайни, както вече писах.
"Днес, като част от продължаващата ни борба срещу комунистическото потисничество, обявявам, че Министерството на финансите ще забрани на американските пътници да отсядат в имоти, собственост на кубинското правителство (Ръкопляскания). Освен това допълнително ограничаваме вноса на кубински алкохол и кубински тютюн в страната ни. Също така налагаме строги санкции срещу диктатурите в Никарагуа и Венецуела. Подадохме наказателни обвинения срещу Мадуро за неговия наркотероризъм".
Абе Дончо, освен да налага санкции, администрацията ти за друго не е кадър. Я опитай пак с въоръжена инвазия, да ядеш хурката и плащаш и ти за освобождаване на пленници.
И обърнал внимание на събитията в САЩ – "Смелите ветерани днес тук свидетелстват как социализмът, радикалните тълпи и насилствените комунисти съсипват една нация. Сега Демократическата партия отприщи социализма точно в нашата красива страна". И се заклел – "Днес ние провъзгласяваме, че Америка никога няма да бъде социалистическа или комунистическа държава. И ще добавя тази дума "или комунистическа" (Ръкопляскания). За първи път казвам това. Никога не съм добавял другата дума, но мисля, че е подходящо".
"Ние не се борихме с тиранията в чужбина само за да позволим на марксистите да унищожат нашата любима държава. Заедно ще защитим нашата свобода и американския ни начин на живот. И ние ще го защитим категорично и успешно, както и досега", припомнил Дончо.
ЦРУ след 638 атентата не успява да убие главния комунист Фидел, та ще се пънат да "освобождават" народа на Куба, който не желае тяхната us-американска мечта. Страната 60 години живее в условията на us-американска икономическа блокада  и е жива.

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-honoring-bay-pigs-veterans/

image

image

image

image




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Той Тръмп-търъм
09.10.2020 03:13
и на Китай е вдигнал мерника. И пред ООН се похвали с "най-мощната армия". А Китай даже не го удостои с отговор...
цитирай
2. kvg55 - До 1. krumbelosvet
09.10.2020 06:21
Хвалипръцко.
цитирай
3. born - От всички назначени от Вова /Путин/ ...
09.10.2020 21:33
От всички назначени от Вова /Путин/ президенти , Дончо е най- готин . И жена му също- статная баба ! И Вовата се грижи за тях като за свои деца. Веднага изпрати от личните си запаси руска ваксина на ковидболника Дончо и го вдигна на крака за броени часове.
ПП. Из нета витае теория, че алтернативата била : или руска ваксина или новичок, но не от оня- изветрелия /навалния/ , а от 70 градусовия- двойна преварка.
цитирай
4. kvg55 - До 3. born
10.10.2020 00:20
Да, Дончо е готин и ми се ще да им се радвам още един мандат.
Вова не си оставя агентите в беда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5896099
Постинги: 2837
Коментари: 26139
Гласове: 34436
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930