Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2020 07:01 - © Както казват мъдрите хора
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1497 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 02.10.2020 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
02.10.2020г.
    
"Учудването е мъдростта на глупака" е постановил мъдрецът. На Запад се чудят като първи глупаци, защо в Руската федерация не се е състояла "цветна революция", както в Украйна, Сърбия, Грузия и Киргизстан. В Украйна – оранжева революция, в Киргизстан – революция на лалетата, в Грузия – революция на розите и в Сърбия – "булдозерната" революция. В Ирак "пурпурна революция", както я нарече през 2005 година предизвикалият я Джордж Буш – младши, правейки паралел с превратите в постсъветското пространство.
Професорът в катедрата по изследвания на отбраната в King"s College London или KCL Трейси Херман, която се занимавала с борбата на Кремъл с "цветната революция" в Руската федерация и защо тя е била успешна, публикувала статия, озаглавена "Изясняване на руските възгледи за конфликта в 21 век". KCL, заедно с Оксфорд и Кеймбридж, образува така наречения "Златен триъгълник" на Алма Матер на западните общества, където се обучават бъдещите политици на "свободния и демократичния свят".
А самата Херман познава Русия от първа ръка. Тя е работила като научен директор на компанията Business Intelligence, специализирана в изследване енергийната сигурност на Руската федерация, говори добре руски и пътува много в постсъветското пространство.
Именно затова нейният възглед за социалните процеси в Руската федерация е интересен. В статията си Херман шикалкави, че нямало "цветни революции" предизвикани от намесата на външни злонамерени сили, а спонтанни народни въстания.
"Според Западът, руската характеристика на "цветните революции", като част от нова стратегия, която Западът умишлено използва за подкопаване на режими, които се смятат за "недружелюбни" към западните интереси, изглежда абсурдна. Ако го разгледаме през призмата на специфична стратегическа култура, основана на различен мироглед, тогава би изглеждало по-логично", пише Херман.
Трябва да отдадем почит на Трейси Херман, която не е пътувала из Русия напразно. Тя се позовава на обсадния манталитет на руския народ, който се е формирал именно заради враждебните политики на Запада към нея през вековете. Следователно, дори ако вътрешната доктрина на Путин не отговаря на стремежите на руските граждани, Западът не може да се възползва от това, подсказва статията на Херман. Какво е интересно : мундщукът на външната политика на Държавния департамент също започва смътно да предполага, че предишните схеми по отношение на Руската федерация към Русия на Путин не работят.
"Западът никога не може да разбере истинските мотиви на Русия. Русия няма план да се сблъсква със Запада или да се изолира на международната сцена", пише FP, виждайки основния проблем на русофобската политика на Запада в кратките избирателни цикли, докато е необходима дългосрочна стратегия във връзка с такава огромна страна. Тя съществуваше в следвоенния период и се доказа в отношенията със Съветския съюз.
"Когато следващият звездно-раиран мъж "четиригодишник", седнал в президентското кресло открие, че е по-добре да не се бие, той се пляска по челото с викът "Еврика", спомняйки си как янките ритнаха съветския задник в края 80-те". В резултат започва усиленото хранене на "бърборещи глави" като Навални, които уж са опозиционери. И те са щастливи да се изкажат в телевизията на Путин, излагайки се умишлено, както правят клоуните в цирка. Те критикуват Путин толкова глупаво и нескопосано, че редовият руски гражданин неволно започва да се гордее с лидера си", продължава Херман.
Който е негоден да се впише в обществото, той става опозиционер на чужда издръжка.
Та самият Навални във връзка с "отравянето" си се изцепи в интервю за "Der Spiegel" : "Твърдя, че Путин стои зад престъплението и нямам друга версия за случилото се".
Дреме му на Путин за неудачника и пишман опозиционер Навални, та ще поръча да го тровят.
"Идиоти! Путин е сто пъти по-умен от всички украински президенти взети заедно, а вие  искате да повторите опита на Украйна. Той е борец по самбо, който използва атаката на противника за ефективно противодействие. Ти се мъчиш да го спънеш, а той отстъпва и премества целта. Разширявате НАТО, той казва : "САЩ искат война". Вие спонсорирате частни медии, той ги поставя като "чуждестранни агенти". Подкрепяте Навални, той използва "борбата с корупцията", за да изпрати Медведев, таен западняк, в почтен продължителен политически отпуск", заключава Трейси Херман.
Всъщност Западът направи всичко, за да разгроми истинската руска патриотична опозиция. В САЩ агенти на Държавния департамент и някои медии подхранвани от Сорос, обезценяват справедливите призиви за премахване на пенсионната реформа, въвеждане на прогресивен данък и лоялна политическа конкуренция, които отправя реалната политическа опозиция в Руската федерация.

http://19rus.info/index.php/mir-v-pautine/item/129144-putin-v-sto-raz-umnee-vas-vsekh

image




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. apostapostoloff - На запад 5 пари не дават за
02.10.2020 08:41
твоята изостанала и западнала Русия. От Русия се интересуват само дебили като теб.
цитирай
2. kvg55 - До 1. apostapostoloff
02.10.2020 10:11
Не дават, не дават, ама тичат на килимчето пред Путин.
цитирай
3. zaw12929 - Западът направи всичко, за да ра...
02.10.2020 15:36
Западът направи всичко, за да разгроми истинската руска патриотична опозиция. В САЩ агенти на Държавния департамент и някои медии подхранвани от Сорос, обезценяват справедливите призиви за премахване на пенсионната реформа, въвеждане на прогресивен данък и лоялна политическа конкуренция, които отправя реалната политическа опозиция в Руската федерация.
цитирай
4. kvg55 - До 3. zaw12929
02.10.2020 16:46
Да.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
02.10.2020 17:19
Пустол е много мъдър! факт е ,че се интересува само от уиски и хавански пури!
Бай Дан му обещал ,като спечели изборите,да го почерпи с Карнобатско уиски и с дефицитна " Златна Арда"
А Дон Тръмп му обещал кладенец в Тексас? Да не е бунак, нефтът не става ни за пиене , ни за пушене!
А Путин му обещал айсберг в Ледовития океон Ако иска да го продава на араби, ако иска да гледа бели мечки на него! Май последното е умна идея- кожите на белите мечки се котират високо на Световния пазар! Айсбергът го подкарва директно към пазара, барабар с мечките И там търговците знаят как да се оправят с тях!

Хубава вечер!
цитирай
6. kvg55 - До 5. leonleonovpom2
03.10.2020 07:35
Ти да не би при водката "Аляска" да го пращаш?
цитирай
7. leonleonovpom2 - Да, той е голям фен на водка "Аляска"
03.10.2020 08:40
Може да я зямени само с водка" Сталин"!
От нея е прихванал диктаторския манталитет!
Ето, като каже оставки няма да има и край Няма тън мън!Оставки ли? Ами дървен господ!?
И Б-Б- колкото и да иска не смее! Той, А.А. е наредил! Трябва да се изпълнява, няма изход!
А на квадрат нарежда! Работата е сериозна, своеволия не се допускат!
Не знам мустак има ли, махна она, хубав портрет, за който и жителите на Мангал махлеси казват с гордост-Нашият човек,нашата гордост!Ашколсун! Какви забави правим с него Как свири кючеци, как пее!
Трябва да пусне мустак, ако няма и всичко ще е като по релси
Досега царете са били пожизнени, сега ние ще въведем новост-ако ония серсеми от Беларус не ни изпреварят-пожизнен министър, какъв беше, не е предател, а, председател!
Дано не ни мине черна котка път!

Хубав ден, Краси!
цитирай
8. kvg55 - До 7. leonleonovpom2
04.10.2020 06:37
Като няма коса, да компенсира с мустаци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756175
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031