Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09 07:31 - © Коментари - Внимавайте с циганите! Пазете се от тях!
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 417 Коментари: 30 Гласове:
8

Последна промяна: 22.09 07:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
22.09.2020г.

     Подстрекавани от Българският хелзинкски комитет (БХК) и Централната избирателна комисия (ЦИК) като избиратели на ПП ГЕРБ, циганите добиха нездраво самочувствие и наглост в отношенията си с българите. Циганите имат права и материални облаги, без да дават своя дължим дял на обществото. Това са етническите плодове на демократична BG.
Имах три инцидента с цигани, които ме навяха на тези мисли. При съчетаването на наглост с простотия се получава як психологически коктейл, който си струва да се опише.

I
.Собственикът на апартамента под нас го продаде на младо семейство цигани с бебе, богати, със скъп луксозен автомобил. Когато си санирах апартамента мъжът дойде да ми направи забележка, че вдигаме шум и бебето не можело да спи. Обясних му възпитано, че трябва да приеме ситуацията и изтърпи една седмица. Не му споменах за техните изяви, а трябваше – същият всекидневно бие и псува жена си, което се чува у нас; тропат, местят мебели, скърцат, дърдорят до посред нощ и прочие нарушения на обществения ред, което на мен не ми прави впечатление, но жената се дразни. А нейната раздразнителност произтича от следния случай – преди да се нанесе семейството мъжът беше събрал мъжка компания – цяла нощ пиха и пяха. А сутринта рано, под погледа на жена ми един от компанията се изпикал през балкона.
При семейството живее братът на съпруга – спортист по нещо си. Една нощ в 23,30 часа, аз съм бил заспал, на вратата се позвъняло. След обяснения през вратата се разбрало, че е обитателят под нас – спортистът – семейството отсъствало. Жената отворила. От смотаните му обяснения се разбрало, че от тавана на стаята му стърчали болтове и арматура, което го дразнело. Обвинява нас за наличието им. Отправил покана да слезе да види. Понеже съм спал жената и момчето слезли. И какво да видят? На тавана били пробити три дупки с пъхнати дюбели в тях. В две от дупките били завити дълги винтове, които стърчали. Моите хора едва не припаднали от смях. Жена ми допуска, която между другото се има за ченге, че спортистът е бил дрогиран, за да не може да различи арматура и болтове от винтове, още повече, че обитава стаята от доста време. Допуска също така, че може да е и провокация.

II.Наредил съм се на доста дълга опашка пред касата на Easypay да си платя битовите сметки. Последен съм на опашката, като спазвам препоръчаната от министър Ананиев дистанция. Пристигат циганин и циганка – дебели и трътлести. След кратко развъртане около мен, циганката си пльокна разплутия задник пред мен. Трябваше ли да се тупнеш пред мен, възмутих се аз. "Е, какво толкова е станало", развика се циганинът. Без да му отговарям направих крачка и се наместих пред циганката, скъсявайки дистанцията. Затраяха си.

III.Паркирайки на заден ход пред поликлиниката допрях бронята и регистрационната табела на товарен бус. Срещу буса беше спряло черно луксозно BMV с мутренския номер 3113 и затъмнени стъкла. Мутрата, нисък набит циганин с два пръста чело, черен панталон, бяла тениска, тъмни очила и голям телефон в ръката, веднага слезе от колата и внимателно огледа предницата да не би да съм го докоснал при маневрата. Клекна пред колата ми и засне номера. Когато дойде шофьорчето на буса аз бях в колата си. Циганинът веднага му докладва за инцидента. Докато с шофьора на буса разглеждахме бронята и табелата, мавърът изяви желание да звъни на КАТ. Контрирах го със стария социалистически лаф : Кой те натиска та звъниш? Зяпна от учудване! Установихме с шофьора на буса, че няма поражения и се разделихме по живо – по здраво. Циганинът продължаваше да зяпа.
Междувременно забелязах, че съм затворил пътя на няколко паркирани в тревната площ коли. Преместих се пред вратата на детска градина, която врата видно не беше отваряна с години.
Свърших си работата в поликлиниката и когато излязох видях, че циганинът е спрял скъпото си автомобилче пред мен, затваряйки ми пътя. Минавайки се спрях и през отворената врата му рекох : Айде да се поместиш! Стоеше невъзмутимо, гледайки напред, правейки се на глух. Подминах към колата си. В същото време тоя изскочи от колата си с викове : "Няма да ми говориш така! Няма да ми говориш така!". Укротих го с пренебрежителното – Кой говори на теб, бе? Седнах в голфа и обмислих ситуацията – да застана пред него за да не може да мърда и да извикам полицията, щеше да мине много време. Прецених че мога да мина, макар и на една боя разстояние, както се казва, през тротоара между колата му и стълба на осветлението.
Прокарах елегантно голфа и си хванах пътя. Циганинът се затича след мен, викайки : "Одраска ми колата, одраска ми колата!". И понеже карах бавно, настигна ме и отвори задната врата. Спрях и излязох от колата. Изгледах го втренчено, а оня се стъписа да не би да се върна да видя къде съм му одраскал колата и да изяде боя за лъжа. Е, сигурно нямаше да се замеся в побой, защото циганите бяха двама, но щях да го принудя да извика КАТ. Тръгнах си.
Размишлявайки върху случката стигнах до извода, че тази циганска мутра е свикнала да раздава правосъдие в махалата и се опита да го приложи и на мен.

Над съседката до нас също живее семейство цигани кардараши като тези под нас. Отглеждат куче немска овчарка, което денонощно лае. Чува се и у нас. Съседката им направила забележка, а циганката нагло отвърнала : "Само ти ми правиш забележка!".

Когато се нанесохме преди двадесетина години, блокът беше едно изключително място за живеене – тихо спокойно, културно, обитаваше се само от собственици. Доста притежатели на апартаменти не живееха там – имаше за всички места за паркиране. Постепенно се появиха квартиранти, нови собственици и стана лудница. Някои придобиха по два автомобила и местата за паркиране вече не достигат, а сме на края на града, но някои паркират като араби в пустинята. Въобще блокът стана неуютно място за живеене – простотията се намести в него.


image
image
image
Контингентът на ПП ГЕРБ
Гласувай:
10
2


Вълнообразно


1. radostinalassa - Много си прав
22.09 07:55
Точно такава е обстановката у нас.
Помня, че именно Крум лобираше, че сиганите трябва да се интегрират като ги разселят между нас. Каква необятна мисъл.
цитирай
2. kvg55 - До 1. radostinalassa
22.09 08:27
Те вече се разселват. Някои спазват правилата за поведение в обществото, други - не.
цитирай
3. zaw12929 - ВЪЗПИТАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ЗА ЦИГАНС...
22.09 09:01
ВЪЗПИТАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ЗА ЦИГАНСКИТЕ ДЕЦА- ЗА ДА СТАВАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, А НЕ КРАДЦИТЕ НА ЕВРОПА
цитирай
4. zaw12929 - ДОПИРЪТ С ЦИГАНСКИ ГЛАВИ ОПАСЕН: ...
22.09 09:05
ДОПИРЪТ С ЦИГАНСКИ ГЛАВИ ОПАСЕН: ВЪШКИ, ВИ ПРЕХВЪРЛЯТ, ДОКАТО ВИ ОТНЕМАТ ПАРИ,ЧАНТИ- ЦЕННИ ВЕЩИ. ТОВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ. БОКО НАПУСКА- ЦИГАНИТЕ ОСТАВЯТ- БЪЛГАРИ ДА СТАВАТ
цитирай
5. zaw12929 - бОКО СЕ СНИКА С ДВАМА ЦИГАНИ С ГОР...
22.09 09:09
бОКО СЕ СНИКА С ДВАМА ЦИГАНИ С ГОРДОСТ МИСЛИ И С ПРАВО, ЧЕ Е ПО ХИТЪР
ХИТРОСТТА Е КАТО ЖЪЛТИ СТОТИНКИ- НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ЦИГАНИТЕ КРАДАТ- БЕЗРАБОТНИ, КОКО ИМА РАБОТА- ЗАЩО ГО ПРАВИ
цитирай
6. kvg55 - До 3. zaw12929
22.09 09:28
Възпитание чрез побийване.
цитирай
7. kvg55 - До 4. zaw12929
22.09 09:29
Абе има и свестни цигани.
цитирай
8. kvg55 - До 5. zaw12929
22.09 09:30
Нали са му избиратели.
цитирай
9. apostapostoloff - Оставка няма да има!
22.09 10:30
В случая това е най- важното.
цитирай
10. kvg55 - До 9. apostapostoloff
22.09 10:50
Постолье, бързаш като пърле пред майкя.
цитирай
11. radostinalassa - Дават им повече права и пари, отколкото на нас
22.09 11:44
kvg55 написа:
Те вече се разселват. Някои спазват правилата за поведение в обществото, други - не.

Това е държавната политика на ББ. Дискриминира държавообразуващият етнос. Срамота.
цитирай
12. leonleonovpom2 - Това е много интересно!
22.09 16:01
9. apostapostoloff - Оставка няма да има!
10:30
В случая това е най- важното.

Оставката е нещо нормално, в нормални държави!
какво толкова, принципно, определя важността да я няма?
Няма да има пари, ще приберат спестяванията ли ?Слънчево затъмнение или потоп ще стане!
Кажи, да вземем мерки
цитирай
13. kvg55 - До 11. radostinalassa
22.09 16:31
Либерастия!
цитирай
14. kvg55 - До 12. leonleonovpom2
22.09 16:33
Така му шепнат звездите.
цитирай
15. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
22.09 16:37
Да ги приобщават, но без специални привилегии
Да не се чувстват втора категория, но не и да бъдат привилегировани, като активни борци? Преди се бореха за желязо и по чудо не направиха голяма жп катастрофа
Такива привилегии- категорично- не!

Хубав празничен ден!

цитирай
16. kvg55 - До 15. leonleonovpom2
22.09 16:42
На които децата не ходят на училище, никакви социални помощи.
цитирай
17. radostinalassa - Проблемът е в това, че до 3 г. - възраст на детето им дават...
22.09 17:12
kvg55 написа:
На които децата не ходят на училище, никакви социални помощи.

много пари на майките и така ги провокират да раждат през 3 г.
цитирай
18. mt46 - Мда...
22.09 20:38
Това е стар проблем. И ще продължава да се задълбочава...
цитирай
19. kvg55 - До 17. radostinalassa
22.09 20:59
Помощи до три деца, след това - няма.
цитирай
20. kvg55 - До 18. mt46
22.09 21:02
При социализма и наличието на строителни войски го нямаше проблема.
цитирай
21. barin - Здравей, kvg55. Циганите не под...
22.09 22:33
Здравей, kvg55. Циганите не подлежат на интеграция, както назад във времето е ставало с кумани, узи, авари, хазари, печенеги и какви ли не народи. Най-добре циганите да си стоят в гетата, както беше преди и да мируват.
Поздрави!
цитирай
22. born - Напоследък еволюира /вероятно ...
22.09 23:53
Напоследък еволюира /вероятно поради възприемането на еуроатлантическите ценности/ процеса на изпедерастяване на сиганския етнос. Ако обърнем по-детайлно внимание на снимката на "тройката" , ще забележим липсата на обица на ухото на премиера, но определено преди снимката от пиарския му екип от ВМРО/НФСБ са препоръчали да я свали временно , видно от личащата дупка на ухото му с цел поне да изглежда като active. Но вдъхновените сурати на ромските чаавета опровергават тази възможна хипотеза и навеждат на реалността на Простоловите анални проблеми...
цитирай
23. kvg55 - До 21. barin
23.09 06:00
Като цяло - не. Но отделни екземпляри могат да се интегрират. Познавам такива.
цитирай
24. kvg55 - До 22. born
23.09 06:02
Много си прав. Като се загледах в снимката внимателно - така е.
цитирай
25. karpis - От гробаджиите се пазете повечеи от мангалорите!
23.09 19:26
А кога ще има курсове и за начално обрзование и възпитание на гробаджиите висшисти,разбирачи по всичко?!
цитирай
26. kvg55 - До 25. karpis
23.09 19:35
Хе-хе-хе!
Помощни училища трябват.
цитирай
27. born - С помощта на БашПишманпатриотите ...
23.09 22:41
С помощта на БашПишманпатриотите на Шкембе войвода, след като оправиха въоръжението на армията, щели да хвърлят силите и средствата, за да оправят и образованието, като в проекта за нова конституция са включили и възстановяването на ПУЦ-овете с признаване на бакалавърска и магистърска степени по подобие на едновремешните Рабфак. В платформата преживяват няколко /удостоени/ възпитаници на този тип учебни заведения /Рабфак/, които се извисяват с енциклопедичните си знания , като епохалните Простол и Големата Тлъста Бела П/а/-тица.
цитирай
28. kvg55 - До 27. born
24.09 04:13
Частни ПУЦ-ове има. Остава да се вкарат индейците в тях.
цитирай
29. born - Частни ПУЦ-ове има. Остава да се ...
24.09 22:20
kvg55 написа:
Частни ПУЦ-ове има. Остава да се вкарат индейците в тях.

Вкарването на башбългарските индианци в частен ПУЦ е небъдна работа. Тъй като финансирането на подобни ПУЦове е изключително проблематично , особено при създалата се вече устойчива практика индианците само да получават каквото и да е, без никакви дори и елементарни ангажименти от тяхна страна. Така че подобна кауза е пердута от самото й възникване - дори и само теоритически. Другата страна на проблема ще бъдат преподаващите в ПУЦА даскали - кой идиот ще се съгласи да бъде псуван, оплюван, пердашен и всячески унижаван дори и срещу сериозно заплащане ?
цитирай
30. kvg55 - До 29. born
25.09 04:15
Абе, "Со кротце, со благо и со малце кьотек ...", както казва Ляпчев.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 913767
Постинги: 455
Коментари: 6563
Гласове: 20947
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30