Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2022 20:29 - Троянският кон от Щатите: кой и как създаде Ковид
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1605 Коментари: 12 Гласове:
3

Последна промяна: 05.12.2022 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image




©Министерство на отбраната на САЩ На фона на всичко, което се случва по света, изявлението на комисията по здравеопазване, образование, труд и пенсии към Сената на САЩ остана незабелязано. Което е несправедливо.
Защото за първи път на толкова високо ниво американците признаха това, за което целият свят говори отдавна.
Според междинния доклад на комисията пандемията от коронавирус най-вероятно е резултат от инцидент, свързан с изследването му.
Чие - комисията не съобщава, явно това ще стане ясно в окончателния доклад. Кандидатите обаче са само двама, а в някакъв момент те също са работили заедно по вируса, така че дори е интересно от кого в крайна сметка е избягал ковидът.
Защото публикуването на тази информация ще ни доведе до основния въпрос – как и с какво държавата, създала вируса убиец, ще плати за милиони смъртни случаи и унищожаването на световната икономика.   Зад вече традиционните шеги за възрастта на американския президент мнозина не забелязаха основното - опасен патоген отново беше в ръцете на западни експерти. Геномът на който е само 7% декодиран.
Оттук и името "Pandoravirus".
Вирусолозите обикновено изпитват някаква страст към гръцката митология.
Новият вариант на ковид е Цербер.
Е, този, която е отгледан в бостънската лаборатория, е доста сравним с Лернейската Хидра Практически неразрушим и изключително опасен.
"През октомври в Бостънския университет беше създаден изкуствен патоген на коронавирусна инфекция на базата на щама Омикрон и оригиналния вариант Ухан. Модифицираният вирус, получен от американците, причини смъртта на 80% от болните моделни животни с развитието на атипични неврологични симптоми и тежко увреждане на белите дробове", каза Игор. Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична защита на Русия.  
Ефективността на съществуващите ваксини е изключително ниска. А естествената устойчивост на организма е 11 пъти по-слаба, отколкото при щама "Ухан".
С това име на оригиналния коронавирус обаче мнозина са готови да спорят.  
„По тази тема не останаха съмнения. Американски военни вирусолози го направиха. Мисля, че Китай беше специално избран от американците за „изкупителна жертва“, така че накрая всичко да бъде хвърлено върху тях.
Това беше  троянски кон, може да се каже ", - каза Игор Никулин, бивш член на комисията на ООН за биологични и химически оръжия.
  През септември 2019 г. в САЩ има внезапно избухване на неизвестно белодробно заболяване. Пишат за това във вестниците, говорят по телевизията.
Симптомите включват кашлица, болка в гърдите, липса на кислород и висока температура. Има 2000 болни.
Само официално загиналите са почти петдесет.
Президентът Доналд Тръмп свиква среща в Белия дом.
Присъда - електронните цигари са виновни.
Докато американските власти се бореха с парата, тайванските лекари с изненада отбелязаха, че много от починалите изобщо не пушат.
Светът все още не беше чувал за коронавируса и обичайният сезонен грип често се посочваше в графата „причина за смъртта“.
  Някои експерти заключават, че пандемията от коронавирус се заражда в Съединените щати, а не в Китай.
В Китай болестта може да бъде пренесена по време на Световните военни игри.
Те се проведоха в провинция Хубей от 15 до 28 октомври.
И още в средата на следващия месец там беше регистриран първият пациент с коронавирусна инфекция.
По-нататък - няколко милиона жертви по света, затворени граници, разбити вериги за доставки, блокиране и икономическа бездна.
  „Забелязваме, че официален Китай все още не поставя никакви официални искания. Защото не им е навик да обвиняват някого в нещо без солидна доказателствена база. Но както каза моят добър другар посланик на Китай в самото начало на пандемията в Русия, Джан Ханхуей, някой ден всичко тайно ще стане ясно“, каза Сергей Санакоев, президент на Азиатско-тихоокеанския изследователски център AТР.  
И май е много неизгодно за някого.
Коронавирусът, по-точно информационният фон около него, първоначално се превърна в елемент за сдържане на китайския дракон.
Неговият политически, но най-важното - икономически растеж. Когато пандемията в света сякаш отшумя, бяха използвани добрите стари трикове.
  „Нашето послание към мирните протестиращи е, че хората трябва да получат правото да се съберат и да протестират мирно срещу политики или закони или диктат, с които не са съгласни“, каза Джон Кърби, координатор по стратегически комуникации в Съвета за национална сигурност на Белия дом.  
Протестите избухнаха в края на ноември, когато пожарникарите не успяха да стигнат до горяща висока сграда в град Урумчи поради ковид ограниченията.
Жертви на пожара са станали 10 души. Акции се проведоха в няколко големи града на страната. И те бяха внимателно наблюдавани на Запад.
Това е основното предизвикателство за китайските власти през последните 30 години след протестите на площад Тянанмън – такава картина рисуват западните медии.
BBC разказва как неин кореспондент е бил напълно незаконно арестуван с груба сила. Според властите в Шанхай въпросният журналист не се е представил и не е показал акредитацията си, а когато служителите на реда са помолили хората да се разотидат, той е отказал.   Същото би било направено във всяка друга държава по света.
Но това е авторитарен Китай! В която варварската политика на нулева толерантност и само 5200 ковид жертви за цялата пандемия.
Докато в Щатите - повече от милион.   А ето и две новини от сайта на CNN за протести на граждани, недоволни от коронавирусните ограничения.
По улиците на Европа – „едно шумно и нелегално малцинство, което изпада от обществото“.
Докато сте в Пекин, „младите крещят за свобода“.   "В Китай няма масови протести, както се опитват да ни покажат западните медии. Специално се обадих на много мои приятели в различни градове в Китай и повярвайте ми, те научават за така наречените масови протести от социалните мрежи, са препечатани от западни медии.
Още повече, че предполагаемите искания за оставка на президента Си Дзинпин не отговарят на никаква обективна характеристика на настроенията в обществото. Напротив, хората вече са единни", продължи Санакоев.   Правителството реагира своевременно, съобразно епидемичната обстановка.
Защо беше създадена специална работна група. Която решава къде да отслаби и къде да затегне антиковид ограниченията.
Така например карантината беше премахната в Джънджоу, където се намира същата фабрика на Apple. Като цяло Китай и светът като цяло се научиха да живеят в нова реалност.
Освен това загубите на световната икономика от пандемията, според различни прогнози, вече възлизат на от 4 до 10 трилиона долара. И основният въпрос е кой ще го плати и ще плати ли изобщо?   "Дойде моментът Америка и целият свят да поискат репарации и отговорност от Китайската комунистическа партия за коронавируса.
Трябва единодушно да кажем, че Китай трябва да плати.
Заедно нека таксуваме Пекин за 10 трилиона долара. И това е само минимумът “, каза Доналд Тръмп.   Призивът на 45-ия американски президент веднага беше последван от няколко големи фирми, обикновени граждани и дори държавния прокурор на Мисури.
Исковете обаче бяха върнати.
Според федералния закон чуждо правителство не може да бъде ответник.
Но в светлината на данните, предоставени от експертите на нашето министерство на отбраната и вероятно китайските другари разполагат с тях, адресатът би трябвало да е съвсем друг - същият, под американска юрисдикция.   "Темата за използването на биологичния фактор или биологичните оръжия като цяло в политиката или срещу човечеството трябва да бъде обект на задълбочено международно разследване.
Какви международни платформи ще се използват за това?
На теория това трябва да е ООН, но днес демонстрира слабост.
Разбира се, Русия и Китай ще действат заедно по този план и съм сигурен, че ще можем да извадим на светло и да доведем до трибунала разследвания в тези области“, казва Санакоев.   И това е не само финансова, но и политическа отговорност. В края на краищата, по-скоро рано, отколкото късно, всеки Цербер и Хидра, пуснати от епруветка, ще намерят своя собствен Хоу И. Митичен герой, който често е наричан китайския Херкулес и който благодарение на своята сила, смелост и търпение победи много опасни чудовища .   Матвей Шестаков, Елена Мекертичева, Антон Нагорни, "В центъра на събитията", "ТВ център" ТВ Центр


Тагове:   цербер,   янкски,   нов ковид,


Гласувай:
3



1. raders - :) Ми да. Сега остава да докажеш, че ...
05.12.2022 23:05
:) Ми да. Сега остава да докажеш, че американците са нападнали Украйна, а руснаците са кротки като агънца и само отишли да помагат на горките украинци. Давай нататък - има доста идиоти, дето ще повярват.
цитирай
2. radostinalassa - След 5 дни Украйна щеше да нападне Донбас..
06.12.2022 14:38
Не си ли чел колко млрд са вложили США в Украйна. А у нас са още повече. Те са ти приятели? Защо тогава ни крадат? По стар навик? Сигурно си намазал от тези пари и си ги изкарваш. Нямаш ли поне деца?
цитирай
3. raders - :) Какво са ти откраднали америк...
06.12.2022 21:54
:) Какво са ти откраднали американците - гумените цървули ли? И защо Украйна ще напада Донбас, като поначало Донбас е част от територията на Украйна? Също Крим. Има си договори за тая работа и не е важно, че Елцин, когато ги подписвал, бил пиян. Ми то не може всичко да е руско - имат си предостатъчно празни територии. От всичките си съседи са заграбили по нещо.
цитирай
4. radostinalassa - При СССР колониите му са били по - богати от него...
07.12.2022 16:14
Русите са серсеми, можеха да ги ограбват. Канадците ни грабят златото, янките крадат от двата ТЕЦ . а, не плащат наем за базите, взеха ни накуп милиардите за самолети на картинки. Ние сме най- бедните в ЕС. А сега янките посегнаха и на Европа. Явно яйцето им е допряло до задника.
цитирай
5. radostinalassa - Осем години обстрелваха Донбас, а ти спеше..
07.12.2022 18:23
Крим е руски и за него ще има яка война. Може и него да са купили с фалшиви долари, но няма да ги огрее. Русия не дава Крим, Курилите и Калининград. Да не говорим за Сибир и ост. част.
цитирай
6. raders - Крим е руски и за него ще има яка во...
07.12.2022 20:32
radostinalassa написа:
Крим е руски и за него ще има яка война. Може и него да са купили с фалшиви долари, но няма да ги огрее. Русия не дава Крим, Курилите и Калининград. Да не говорим за Сибир и ост. част.


:) Във филма "Виенски конгрес" руският цар /Курт Юргенс/ както си спеше на стола, внезапно се събуди, трясна с юмрук по масата и изрева: "Полша е руска". И т.н. Така че тази история с амбициите на руснаците е позната отдавна. Значи всичко е руско. Ама май украинците не са много съгласни.
цитирай
7. radostinalassa - Историята не е като поезията..
08.12.2022 17:06
Русия, Украйна и Беларус са един народ. Еверите много се постараха да ги разделят, но с Беларус няма да успеят .Ако познаеш защо ще се учудя.
цитирай
8. raders - Русия, Украйна и Беларус са един ...
08.12.2022 20:09
radostinalassa написа:
Русия, Украйна и Беларус са един народ. Еверите много се постараха да ги разделят, но с Буляр,с няма да успеьт .Ако познаеш защо ще се учудя.


Това казваш ти. Същото го казва и Путин. Ама украинците, щом воюват, значи не са съгласни. Това е същото, като да те омъжат за някой шапшал, дето не го харесваш. Ти чувала ли си приказката "Насила хубост не става"?

цитирай
9. radostinalassa - Ти си русофоб...
08.12.2022 20:10
Вие сте твърде малко у нас и затова ревете най - силно, за да правите впечатление. Не се вмествате у нас, само Козяк ви подкрепя, но и той знае истината.
цитирай
10. radostinalassa - И с чии оръжия воюват?..
08.12.2022 20:13
Американски и европейски. Значи това е война между Русия и НАТО. Не се прави на ударен.Ще се бият до последния украинец. Ти не си славянин май.
цитирай
11. raders - Американски и европейски. Значи ...
08.12.2022 21:55
radostinalassa написа:
Американски и европейски. Значи това е война между Русия и НАТО. Не се прави на ударен.Ще се бият до последния украинец. Ти не си славянин май.


:) Ццц - ти даже ни си спомняш какво писа преди малко: "Че украинци, руснаци и белоруси" са един народ. Сега твърдиш, че украинците ще се бият до последния украинец. Ами ще се бият, разбира се. Защото не се считат за един народ и не е важно какво иска Путин. Ти толкова си оглупяла, че дори не четеш какво пишеш и си противоречиш сама непрекъснато.
цитирай
12. radostinalassa - Не четеш май политика...
09.12.2022 16:11
Янките ще се бият с Русия до последния украинец. Това е перверзно. Да се бият до последния янки е по - мъжествено, но те са далече и никой няма да ги пусне близо до Русия. Това не са ти колониите. Русия е първа военна сила в света. Анадънмо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13134178
Постинги: 11560
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години