Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2023 21:32 - Селкор
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 4131 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 31.03.2023 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В САЩ Байдън поръча ордер за арест срещу Тръмп. Голямото жури в болшинството си назначено от него изпълни поръчката. С това Байдън "намига" вероятно на афроамериканците  -да се чувстват като у дома. Щото  там обикновено арестуват конкурентите. Ако и сложи Тръм в казана за курбан, то неграта стопроцентово ще почнат да се обръщат към него с братО. Причината:
Тръм вместо да се държи като човек на преклонна възраст, да пада по траповета на самолети, от колела, да бърка имената на безбройната си челяд, да говори с починалите си родители взел че тръгнал  по порно звезди И то порно-звезди жени. Ако беше с мъже, иди дойди, но жени това е неприемливо. При това искал да го направи тайно и платил на порнозвездата да си трае, ама звезда трае ли. И ние си имаме Звезда в блога-хайде я накарай да трае-за милион няма да трае, а с всичко с подробности ще си каже.
Култово изказване направи и държавния секретар Блинкин. Китай не можели и нямало с какво да помогнат на Русия толкова. То не се знае дали  русия е поискала помощ някаква, но Блинкин е прав-2,3 млн китайски бойци, какво толкова за Китай. Истината е че оферта за бойци направиха единствено от Сев корея, която отлежава видимо-ни да , ни нет

В Китай нещата коренно се променят според Делиорманския военкор. Изхвърлили били маркс, ленин , мао от теринологията за управление. Ленин изхвърлили, но НЕП организирали, а както личи и НАРКОМ организират-правителството ще има май-съвещателен характер
В Китай на поклонение бяха  Фондерляйн и Макрон. Той Мими по съвета на майка си, пардон съпругата си, без личния си гинеколог никъде не ходи за повече от 24 часа.
Все пак склонили Си да се обади на Зеленски, но за коя година не се казва-тайна.
Си за разлика от колегата си Байдън казват , че много помни Помни как Украйна и същият този зеленски го прекараха с два-три милиарда по внушение на куратора зад океана.
В Украйна чакат обаждане, или час когато те да се обадят-връзката пез руски сателит
Тоест може и да пропадне, заради липса на чипове.
Някой говореше за "москвичи"- И ето ги няколкостотин близо до линията на съприкосновение Таралясници, с фалшиви технически характеристики. Гледам го този Москвич Т 90М Смях както казва нашата порно-звезда. Един нисък-на половин кула  по нисък от Айбрамса и леопарада-то е да не личи ръста на путин ако се качи в танка. И танкисти липсват на учили си "три танкиста три...и екипажът им толкоз И били бързи, ами как няма да са бързи, като ги е шубе-бързо ще бягат от котките-за това са леки и бързи.
Ама лакомия. Обявиха премия от 120000 хиляди долара за сбит западен танк и ето ги тези с москвичите-лакоми бе.  не можеха ли да се договорят с приятелчетата бандеровчета-за тези пари на собствен ход щяха да докарат танковете, с боеприпаси, и член на екипажа, ако нещо не разберат в тех указанията.
Гърците съобщиха за удар на руснаците по щаб на НАТО в украйна с десетки загинали западни офицери-един полузападен-грък Руснаците не знаят нищо-явно стрелят напосоки  и каквото стане  Те ако са знаели , че щаб на НАТО са ударили то извинения щяха да пишат сега, а те не знаят. Съобщават всеки ден стотици загинали врагове, но за НАТО ни гък. А то НАТО и враг ли е-хуманитарна организация 
Четем днес и български екс премиер, който спрял руския петрол и сега нефтохима с ирански работилАми то руснаците от години купуват ирански петрол и продават на Иран руски Печелят и от дестинация Брента в Новорусийск ирански, а лекият петрол, който продават иранчани руски!?
И като говорим за експремиера ни , не можем да не направим съпоставка с Тръмп. Тръмп ходи по проститутки, но се крие и плаща от представителните си на фирмата за мълчание.
При Бате Бойко няма скрито покрито-ето ме в постелята снимай, ето ми пищоЛя -снимай, ето ми златото и еврото   снимай...Ето това е пич, а не като онзи шушумига.
Плаща да е скрит, а като се разчу се подмазва на Меланито, кавалерства, ръка от трапа подава на булчето , да не падне като Байдън и макар меланито да фучи и да му блъска ръката, ще клекне, ама първо ще го одруса десетократно по скъпо то порнозвездата.
Бат Бойко на такива пинизи не се връзва-показва евро, позволява снимки, но не дава евро-само взима
И докато пиша селската си кореспонденция, гледам финансовия министър на сАЩ Ама тя като , че ли кака на Байдън Е това е опция Ще посети управителен съвет на Държавния резерв, ще ги заплаши, че ще извади памперса си и ще свие сармите на  всесилните банкери.
Като говорим за финансов министър, се сещам и за този на Швейцарците-преводач, съставял и кръстословици...въобще ерудит и оптимист Раздал над 250 мрд  франка на банки да оздрави, но основната пак фалира. какво да се прави-девизът на Швейцария май беше "един за всички, всички за един" Абе КТБ история отвсякъде.
Що ни трябва Швейцария на Балканите да сме, като Швейцария върви по стъпките ни
Общо взето това е за днес  Сложете лайк , или ме напсувайте-все ми е едно-трениран съм
пп 250млрд франка са повече от една трета от БВП на Швейцария-стигнаха ни и задминаха швейцарците



Гласувай:
6



1. planinitenabulgaria - С падането на Тръмп Америка се отърва от простащината му. Но простащината остана.
31.03.2023 21:57
В България падна комунизЪма, но комунистите останаха. Вие сте едно живо потвърждение на този факт. С две неща ще се разминете в живота - да се изчистите от брадатата спирохета в кръвта Ви, наречена Комунизъм и второто е, че няма да достигете полярника проф. Пимпирев, който покрива изискванията за клас 34.
цитирай
2. blackpredator - Костя,
31.03.2023 22:11
твоето мозъче е като детски влог,
в сравнение с емисията ДЦК на Пимпирев
цитирай
3. onlooker - ИЗТРИТОТО ОТ ВАС.
01.04.2023 02:58
blackpredator написа:

Костя,
твоето мозъче е като детски влог,
в сравнение с емисията ДЦК на Пимпирев

....
Поздравче и от мене, черен Пръцко!
ПАК Си Сам Самин... като 'Прокажен'...
И ПАК плачеш на 'Чужди' гробища...
Импотентен, но не и педераст...ДАЛИ!?...
Приеми Искрените ми съболезнования.:)


цитирай
4. marana69 - ...аВе, това, дали е..мараФуйка или.Гого 100именов ..))
01.04.2023 20:42


3. onlooker - ИЗТРИТОТО ОТ ВАС.
02:58
blackpredator написа:
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 5063355
Постинги: 1353
Коментари: 19564
Гласове: 5478
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031