Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2023 13:27 - Шефът на Европейската комисия обяви, че ЕС ще преследва и съди ръководството на Русия
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 598 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон Дур Лайен на съвместна пресконференция в Киев с Володимир Зеленски обяви създаването на „международен център за преследване на престъплението агресия в Украйна“.   „Русия трябва да бъде подведена под отговорност в съда. Прокурори от ЕС и Украйна вече работят заедно, събирайки доказателства. Като първа стъпка имам удоволствието да обявя създаването на международен център за преследване на престъпления в Украйна. Този център ще координира събирането на доказателства, то ще бъде подкрепено от съвместен екип от следователи“, каза ръководителят на Европейската комисия.    
image



Урсула каза, че центърът ще се намира в Хага и ще започне работа в много близко бъдеще.   Ръководството на Европейския съюз многократно е обявявало създаването на т. нар. международен „специален трибунал“ за Украйна.   yandex снимки По различни оценки в региона вече са събрани 60 хиляди различни документа.   В средата на януари 2023 г. Европейският парламент прие резолюция „за създаването на специален трибунал за разследване на престъпленията на агресия срещу Украйна“.   „Трибунал, по аналогия с Нюрнбергския процес след Втората световна война, на който бяха съдени нацистки лидери, трябва да бъде създаден в тясно сътрудничество с Украйна и международната общност, за предпочитане чрез ООН“, се казва в резолюцията на Европейския парламент.    
image



В случая Европейският парламент определи Русия за страна агресор, а висшето политическо и военно ръководство на страната реши да осъди.   Александър Лукашенко и висшето ръководство на Беларус бяха включени в компанията с руски граждани за предоставяне на територията на Беларус и „принос в извършването на престъплението агресия“.   Проблемът на европейските чиновници е, че нашите и беларуските лидери са защитени с имунитет.   Ето защо Европейският парламент иска да привлече широката подкрепа на международната общност, например Общото събрание на ООН.   Ако Общото събрание гласува за такъв трибунал, тогава лидерите на Русия и Беларус ще бъдат лишени от имунитет.   И първата стъпка в това начинание ще бъде създаването на специална международна прокуратура, която ще разследва "престъплението агресия" срещу Украйна. А за разследването няма да се изисква сваляне на имунитета от лидерите.   И още нещо, европейските служители открито казват, че със стартирането на този процес те дават сигнал на руския елит, че руските лидери могат да бъдат изправени пред съда.     И те дават да се разбере, че повече не може да има бизнес със Запада, както обикновено, докато Путин е на власт, така че те продължават яростно да саботират всички опити на Путин да следва суверенен курс.   Нашите служители казват, че такъв съд е незаконен и не означава нищо.   Може би не означава. Но веднъж попаднал в списъците на този трибунал, нито един наш служител или политик не може да се чувства спокоен, заминавайки по какъвто и да е повод в чужбина – дори на почивка, дори по дипломатически нужди.   И сега е безсмислено да държите пари в чужбина - те ще ги вземат и ще ги дадат на Зеленски.   Първата лястовица вече пристигна.   Постъпиха съобщения, че САЩ вече предават 5,4 милиона долара, конфискувани от руския милиардер Константин Малофеев.  
image
 

Така че това е много сериозно.   И европейски служители също казват, че това е сигнал за Украйна, че може да се надява на справедливост. А на всеки, който би искал да повтори нещо подобно - подобна "агресия" ще бъде преследвана и че не е препоръчително да се повтаря.   Този път решиха да съдят Русия, сбъднаха стара съкровена мечта.   Европа вече е в паника от евентуалното приемане на бедната воюваща Украйна в "приятелското" семейство на европейските народи. Но ме успокояваше надеждата, че това няма да се случи скоро, в безкрайното бъдеще. Така че този път подписите бяха поставени върху знамето на Украйна, а не под споразумението за влизане на Украйна в Съединените европейски щати.     А сега – трибуналът над Русия.   И какво, как ще се обиди Путин и ще тръгне на поход срещу Европа?   Но ако на нашето ръководство е обявен трибунал и се събират материали за процеса, тогава ние няма какво да губим и Русия не може да загуби тази битка.   Все пак помним съдбата на Милошевич и Кадафи, нали?
Путна торба


Тагове:   Над,   съд,   нациките,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Това е нон сенс...
05.02.2023 13:56
На страната победителка срещу нацизма ще се спретва Нюрнбергски процес. Урсула ни купи по 10 факсини на човек и трябва да бъде съдена за конфликт на интереси в полза на съпруга си. Да не говорим за добавената смъртност от тях - това е опит за убийство.
цитирай
2. iw69 - Най-
05.02.2023 14:35
вероятно чучелото Урсула по-рано ще влезе в затвора, след всичките й далавери с ваксините, буболечките в храната и какво ли още не, което ние не знаем.
цитирай
3. radostinalassa - Трябва да стане така..
05.02.2023 15:05
На нас ни е продала твърде много ваксини, които сега пък трябва да утилизираме. Тази не е математичка, освен доларова. Казват, че компаниите са спечелили 50 млрд долара.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13129591
Постинги: 11558
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години