Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2022 16:01 - © Тече тотално очистване на консерваторите в Евроколхоза
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 2252 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 26.12.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
26.12.2022г.

     Случаят с бившия френски президент Саркози, който е на прага на тригодишен съдебен процес (бившият президент на Франция – 2007–2012 – е обвинен в корупция и търговия с влияние), изявленията на Ангела Меркел, които Путин нарече "разочароващи", а Лукашенко – "отвратителни, подли и измамни, защото тя "иска да е в тренда", накрая, дивата инсценировка на "преврата на Райхсбюргерите", на който европейските консерватори откровено се смеят, наричайки го "конспирация на пенсионерите" – всичко това може уверено да се нарече брънки в една верига. И, уви, изобщо не е смешно.
Под медийното оръжие на украинската война тече откровено очистване на консервативните сили в Европа. Така с развитието на "делото", острието на "пенсионерския заговор" все по–ясно се насочва срещу "Алтернатива за Германия" (AfD), най–сериозната консервативна сила в Германия, която освен това симпатизира на Руската федерация и се противопоставя на помощта на Германия за Украйна.
Процесът срещу Саркози изглежда и като демонстративна репресия срещу политик, който не желае напълно да се подчинява на глобалистките течения. Особено на фона на слабата и треперлива позиция на днешния Макрон.
Изявленията на Меркел, че споразуменията от Минск са били необходими само за да дадат на Украйна възможност да се укрепи преди неизбежната война – това отново е "покаянието", което всеки високопоставен европейски политик, виждан някога в добри отношения с Путин, трябва да претърпи днес. В същото време делото Саркози убедително съобщава, че политик, който откаже да се "покае", ще бъде изправен пред съдебно преследване, пълно унищожаване на кариерата и репутацията му.
Освен това едва ли е случайно, че разкритията на Меркел бяха направени в същия ден, когато германските вестници взривиха скритата лимонка "заговора на Райхсбюргерите". Когато превърнете любители монархисти и почитатели на Бисмарк (Втория германски райх) в опасни заговорници, готови да вземат на абордаж американски самолетоносач с гумена лодка,  работата не е такава, че да ви повярват. Не, това е красноречив намек към всички европейски политици и преди всичко към консерваторите, че никой няма да се шегува. И че "с дамата ще танцува" този, в чиито ръце са медиите, съдебната система и американските военни бази.
Онази игра, с която днес са пълнят мейнстрийм медиите, не само някой си New York Times (тук все още е ясно – американците ще изядат всичко), но дори и някогашният уважаван Der Spiegel (предпоследният брой на списанието излезе под заглавие "Операция "Coup d"etat", статията на последния беше наречена "Омразата и агитацията имат име – AfD") – казва, че никой дори не се интересува от формалната правдивост. На днешните европейци просто се казва : политическият режим на ЕС ще става все по–тоталитарен и вие ще трябва да го приемете и да отблъснете всяко алтернативно мнение под заплахата от полицейски репресии.
Често чуваме за разрастването на "реваншизма", национализма и десния популизъм в Европа. Що се отнася до популизма, това е вярно и е лесно обяснимо. Обикновените хора виждат много добре какво им предстои и изобщо не са нетърпеливи да се превърнат в небинарни зеленчуци, в мултикултурен паноптикум на 60 пола и приемат секспросветление на децата им. Така организма на лаика реагира на опита за убийство. Що се отнася до "национализма", особено "реваншизма", в Германия например те са сериозно изкоренени и просто нямат шанс. В допълнение към специалните случаи, за които ще разкажем по–късно.
image

Пукнатините на Глупостта. "Безцветни" и неизбрани "бюрократи" рушат Евроколхоза 

По–добре е да гледаме на сериозните неща директно и да ги разбираме такива, каквито са : днес има пълно разтуряне на бившите европейски нации – германци, французи, италианци. Никой не трябва да бъде пропуснат, всичко трябва да се превърне в едно мултикултурно, небинарно поле извън всякаква историческа, културна памет. Поле от едноизмерни атоми, лесно контролирани, лесно закарани във всеки резерват и след това в кланицата. Това, а не митичният "буйстващ реваншизъм" на истеричната преса произтича днес в Германия. А също и във Франция, Испания, а в други страни даже по–лесно и по–просто.
Ако някъде се насърчава умереният национализъм (както в същата Испания), тогава за конкретните цели за разделяне на по–голяма национална общност се използва друг метод. Украинският национализъм беше култивиран изключително като антируски проект и под специален контрол. Нацистките играчки също са били давани на дивите местни жители под специален надзор и стриктно дозиране, за бързото изграждане на националния дух (а национализмът е наистина мощна страстна сила). Но в масовите медии, които са под пълен контрол на глобалистите, няма да чуете за нацистките играчки на украинците. Там фашистко–имперското чудовище е Русия, която се опитва да сломи малкия героичен народ. И няма как да е по друг начин. Интересите на глобалистите и либерастите така го налагат.
Да, все още консервативно–националистическа страна е Полша. Но поради стратегическото си положение и злополучния национален характер, под контрола на Англия, тя изпълнява специална мисия – да бъде вечно експлозивен барутен погреб за разграждане на Украйна, Германия и Русия.
Англосаксонците и властите в Евроколхоза все още не могат да направят нищо с Орбан и неговата малка християнска Унгария. Но засега те просто се примиряват с това малко противопоставяне в либерално–глобалистката Европа, а не със самата непокорна държава.
Що се отнася до Италия, където "фашистката" Мелони дойде на власт, тя получи разрешение да се установи само след като се закле във вярност към Атлантическия дневен ред. Италия, като най–християнската и имперска държава в Европа, особено силно се съпротивлява на самокастрацията на националния дух. Така че, ако не беше Мелони, там на власт щяха да дойдат отявлени поддръжници на Путин. Всичко е временно, просто си затваряйте очите за това засега в очакване на неизбежното.
Сега започва очистването и подготовката за унищожаване на основните държави в Европа – Германия и Франция. Но народите на тези страни все още по някаква причина не искат доброволно да отидат под ножа. Рейтингът на AfD в Германия на фона на спецоперацията в Украйна и проблемите в националната икономика вече надхвърли 16% (предпоследните проучвания дадоха 12%), а в провинция Тюрингия, където позициите на партията са особено силни, дори достигнаха 30% (преди година партията получи 23,4% от гласовете и 22 места в щатския парламент, завършвайки на второ място).
Франция също оказва съпротива. И така, в отговор на призива на френския президент Макрон за необходимостта от обединение срещу Русия, Twitter (възкръснал под ръководството на Мъск от либералната цензура) внезапно разкри нещо съвсем различно от очакваното от него : "Ние сме за Путин. Франция е на страната на Русия, ние не искаме да бъдем поръчковци на САЩ и да угаждаме на Зеленски!"; "Забравихте ли кой е виновен за конфликта? Вие не сте направили нищо за изпълнение на Минските споразумения. Това можеше да бъде избегнато, но сега вие сте отговорни за случващото се"; "От сключването на споразуменията от Минск САЩ и Европа са планирали всичко. Спрете да обвинявате за всичко руснаците", все в този дух пишат повечето коментатори под поста на Макрон.
И така, въпреки тоталното промиване на мозъци и полицейските разправи, старата традиционна Европа изглежда все още жива. Това е тревожен знак за днешните ѝ собственици и назначените от тях управители. И това обяснява всички конвулсивни опити за съпротива – да се пречупи съпротивата на националния дух.
Владимир Можегов

https://vz.ru/opinions/2022/12/21/1191285.html




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. nedovolen - Евроколхозните управници до по...
26.12.2022 17:26
Евроколхозните управници до последната чистачка трябва да се изпратят на обществено полезен труд, примерно на полето. Нали са колхозници.
Пък Зеления ни е изпратил посланик специалистка по сексология. Ще има секс изпълнения. Голям бъзик. Мож пушкалата да му се видят малко, що ли.
:)))
цитирай
2. kvg54 - Адаш, вчера защо не отбеляза деня на ...
26.12.2022 17:53
Адаш, вчера защо не отбеляза деня на смъртта на СССР? На 25 декември 1991 чудовището СССР загина. Европейският съюз си е жив и здрав, ама дяволското творение СССР отдавна е труп. След няколко години и другото дяволско изчадие Русия ще изчезне.
цитирай
3. kvg55 - До 1. nedovolen
26.12.2022 19:09
На полето трудът е механизиран. Да ги командироват у нас за да изчистят задръстената с отпадъци територия.
И аз мернах някъде, че Зеленски праща нов посланик. Сменят и Херо Мустафа. Задуха вятърът на промяната.
цитирай
4. kvg55 - До 2. kvg54
26.12.2022 19:11
Защото идеите и наследството на Съветския съюз са живи.
Но 30–ти в петък с три постинга ще отбележа създаването Му.
цитирай
5. missana - Баба Европа е в сериозна политическа криза.
26.12.2022 20:51
Англия залязва в ръцете на един съмнителен министър-председател. Положението в САЩ тепърва ще се влоши, а Русия е в ръцете на един луд. Тежко и горко на гражданите. Те вече нямат координатна система.
цитирай
6. mt46 - ...
26.12.2022 20:53
По принцип съм консервативен, традиционалист... Затова и новите изгъзици не ми се нравят...
цитирай
7. kvg55 - До 5. missana
26.12.2022 21:43
Началото на социалната координатна система и опорна точка за човечеството и отделния човек е марксистко–ленинската наука.
цитирай
8. kvg55 - До 6. mt46
26.12.2022 21:45
Както всяко нещо, така и понятията консервативен и традиционалист се развиват и променят.
Да си консервативен и традиционалист днес означава да си здравомислещ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5898756
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34438
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930