Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2022 20:01 - © И ако и от този текст не разберат …
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 1537 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 03.05.2022 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
03.05.2022г.

     "Хората не разбират какво става", казва Сергей Глазев 
image

Иде реч за руските хора, за руския народ. И щом те не разбират, какво остава за буржоазно ограничените западняци (янки и евроколхозници) и българите в частност. Отгоре на всичко техните медии не им споделят истината и дори ги лъжат и манипулират в обратното.
Ще се опитам накратко да обясня и обоснова необходимите мерки за постигане на Победа, продължава Глазев.
Специалната военна операция (СВО) разкри план, изготвен предварително от управляващия финансов елит на САЩ за завземане на властта в Руската федерация. Той включва следните компоненти и стъпки :
1. Да изтощи руските въоръжени сили във войната с бойците на въоръжените сили на Украйна, добре обучени и контролирани директно от Пентагона, «зашити» от нацисткия вертикал на офицери, назначени от американските и британските разузнавателни служби. Превръщане на населението на Украйна в зомбита, заразени с русофобия. Успоредно с това насочете световната общност срещу Русия, повдигайки обвинения във военни престъпления и геноцид срещу нейното ръководство. На тази основа конфискувайте валутните активи на Русия и наложете тотални санкции срещу нея, като нанесете максималните възможни щети. Този етап всъщност е завършен.
2. Тероризиране на руското население с обстрел на гранични населени места и обекти на военна инфраструктура, саботаж на транспорт, хакерски атаки. Поразете общественото съзнание с поток от негативни фалшиви новини и антиправителствена пропаганда чрез социалните медии. Да налагат чрез своите агенти на влияние във финансово–икономическите власти провеждането на икономическа политика, блокираща мобилизирането на ресурси, включително : завишаване на лихвените проценти, продължаване на износа на капитали, насърчаване на паричните и финансови спекулации, манипулиране на обменния курс на рублата и вдигане на цените. По този начин многократно да се влоши ефектът от санкциите и да се провокира свлачищен спад в производството и намаляване на жизнения стандарт. Тази фаза е в разгара си.
3. На фона на спадане на жизнения стандарт и загуби в хода на СВО, провокиране на протестни настроения и деструктивни обществено–политически действия с цел сваляне на легитимното правителство. Използването на целия арсенал от методи за организиране на "цветни революции", финансирани от компрадорската олигархия под обещанието за размразяване на иззетите активи в американо–европейската юрисдикция. Успоредно с това се подготвят организационни и идеологически основи за сепаратистки действия в регионите. Този етап е в процес на активно развитие.
Този план предвижда изпълнението и на следните задачи :
·               консолидиране на контрола на САЩ над Европейския съюз и страните от НАТО;
·               използването на въоръжените сили на Полша, Румъния и балтийските държави, както и наемници от страните от Запада, Близкия и Средния изток във военни операции срещу Русия;
·               унищожаването на мъжкото население и превръщането на жените и децата на Украйна буквално в роби за последващото развитие на тази територия в интерес на управляващия финансов елит на Съединените щати, Британия и Израел.
Изпълнението на този план всъщност е насочено към унищожаване на руския свят. След това американската "дълбока държава" планира да унищожи Иран и да блокира Китай.
Поради обективните закономерности на световното икономическо развитие този план е обречен на провал. САЩ няма да могат да спечелят глобалната хибридна война, която отприщиха, за да запазят глобалната си хегемония. Те безвъзвратно я губят от Китай, който бързо се разраства в резултат на антируските санкции.
В стремежа си да нанесат максималните възможни щети на Русия, Вашингтон, Лондон и Брюксел изиграха основните си карти : монопол върху емитирането на световни валути, имидж на образцова правна демократична държава и вяра в "свещеното" право на частната собственост. Така те поставят всички независими от тях държави пред необходимостта от търсене на нови глобални валутни инструменти, механизми за застраховане на риска, възстановяване на международното право и създаване на собствени системи за икономическа сигурност.
Антируските санкции не засилиха, а напротив, подкопаха глобалното господство на САЩ и ЕС, към които останалата част от света започна да се отнася с недоверие и опасение. Те драстично ускориха прехода към нов световен икономически ред и изместването на центъра на световната икономика към Югоизточна Азия. Русия трябва да устои на конфронтацията със САЩ и НАТО, довеждайки СВО до логичния ѝ край, за да не се разкъсва между тях и Китай, който необратимо се превръща в лидер на световната икономика.
Щом като на Сергей Глазев му е ясна ситуацията със СВО, то на Владимир Путин, Сергей Лавров и Сергей Шойгу им е още по–ясна.
И понеже нашите либерастки смердяковци
image
упорито отказват да проумеят обективната действителност, затова ни залъгват по телевизията със страданията на обикновените украинци, което е тъжно и разтърсващо, но цинично спрямо тях.
А цинизмът към човечеството е неотделим от характера и политиката на наглосаксите.
Бъдещето принадлежи на Руската федерация, защото в нея има обществен живот – нещо става, ври, кипи, има движение, а движението е живот – докато Съединените щати и Евроколхозът са се превърнали в смърдящо блато
image
, в което текат гнилостни процеси, отделящи токсични газове, с които тровят околната жива природа.

http://aurora.network/articles/10-vlast-i-obshhestvo/101493-narod-plokho-ponimaet-chto-proiskhodit




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. mt46 - ...
03.05.2022 23:17
Ясно е какво става, но не е ясно какво предстои... Възможни са още по-бурни и страшни военни събития...
цитирай
2. kvg55 - 1. mt46
04.05.2022 06:39
Ясно е на повърхността и за тези, които се интересуват от причините.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5761811
Постинги: 2809
Коментари: 25807
Гласове: 34185
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031