Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2022 20:01 - © "Интегриране" по западноевропейски
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 771 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 06.04.2022 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
06.04.2022г.

     Русия е континент–държава, не е възможно да бъде изолирана. Докато Западът е абсолютно малцинство от човечеството. Със силата на един милиард от седем : 500 милиона в Европа, 300 милиона в Съединените щати, плюс Канада, Австралия, Нова Зеландия и окупираните Южна Корея и Япония.
Само арогантността позволява на западните политици да казват, че са световната общност. Това е самопровъзгласилата се върхушка на човечеството.
Още повече, че в самия Запад носителите на античовешки ценности, либерастия, глобализация също са малцинства. Тоест вътре в Запада мнозинството са здрави хора : милиони германци, които се борят за традиционни семейства, "жълти жилетки" във Франция. Русия е под влиянието на западната арогантност от векове. Необходимо е да се изолират гъз–малцинствата в рамките на Запада и тогава човечеството ще си отдъхне спокойно.
Невъзможно е да се изолира Русия с нейните съюзници :
·      Китай
·      Индия
·      Арабският свят
·      Латинска Америка
·      Африка
Това са шест милиарда от седем.
Второ, всички европейски институции, в които Русия участва, я заведоха там, за да я образоват и дори за нейните пари : "Ние ще те научим как бързо да станеш като Нас, но така или иначе няма да станеш като Нас, ще седиш в чакалнята на сгъваема табуретка. Плащаш си таксата и Ние ще те научим как да дехуманизираш и унищожаваш традиционните си морални ценности. Но ти никога няма да станеш Ние, защото по подразбиране сте диваци".
Европейските институции за нейните пари постоянно я учеха : "Ти правиш всичко погрешно, Ние ще те оценим сега, ето ти правилата, ти ще живееш по тях. О, ти не искаш да живееш по тези правила? Сега Ние ще те накажем".
Това е чист мазохизъм от руска страна. Добре де, през 90-те години, когато беше в състояние на външен контрол от Запада, когато лудият пиян Елцин мучеше и олигарсите разкъсваха всичко наоколо, тя беше закарана насила в този малък Запад, сякаш огромната руска мечка беше натъпкана в магазин за порцелан. Но сега защо ли ѝ трябва?
Нуждае ли се от постоянни упреци и поучения от Запада? Не! Може да ги игнорира напълно.
Западът я унищожава със своите ценности. Икономическият ѝ екип е възпитаван на Запад. Гуверньорът на Централната банка, министърът на финансите, са изучавали от отпечатаните от Сорос западни учебници, курс за това как да унищожат собствената си икономика, за да угодят на Запада.
Западът арогантно извива ръцете на всички, на другите народи с различни култури и цивилизации. Чиста диктатура на западните ценности.
Казват ѝ, че трябва да живее в хармония със съседите си. Но Западът е онзи съсед, който се нарича неин господар. Един съсед идва при нея и казва : "Аз съм твой господар. Ще направиш каквото ти кажа".
Русия ходи в Европа на всеки 100 години, освобождавайки я от поредния диктатор. Европейците идват при нея на всеки 100 години не за да обменят културни постижения или кулинарни рецепти, а за да я завладеят. И на всеки 100 години Русия ги връща обратно в Европа, наставлявайки ги  : "Седете мирно тук".
Треперят и обещават: "Добре, ще седим мирно". След 100 години те тръгват отново на Изток. Е, колкото могат? Цяла Европа се закле във вярност на Хитлер :
·      българите, които Русия освободи от османците
·      румънците – православни
·      Поляците – бивша руска провинция
Такива са не всички хора, а европейците. Европейските елити са самонадеяни същества, които не са научени на нищо от историята. Например германците са добри хора, които са близки по дух на руснаците, имат велики традиции и култура. Защо постоянно се поддават на триковете, козните и инсинуациите на англосаксонците и подбуждани от тях отново отиват към Русия?
Другият вариант [на Ограничената специална санитарна хуманитарна операция на Руската федерация по демилитаризация, денацификация, деНАТОфикация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция и обезпаразитяване на Украйна] беше : Русия не обръща внимание на Украйна, там се достроява инфраструктурата на НАТО, идва контингентът на НАТО. Зеленски разработва ядрени оръжия (тези разработки са доказани). Украйна е приета в НАТО, там пристигат американски ракети и започва голяма война. Тогава вече няма да са точни ударите на "Искандери"–те по военни обекти около Киев и Лвов, а размяна на ядрени удари между Русия и НАТО. Тя ще сваля ракети на НАТО над Москва, хора ще загиват. Русия не може да допусне това. И за какво? Само за да покаже на онези, които се противопоставят на нейната спецоперация какви идиоти са, само крещящи, че по някаква причина спира милитаризацията на Украйна на ранен етап?
Осем години тя убеждаваше Украйна да разреши ситуацията по мирен начин. Убеждаваше и собствениците ѝ във Вашингтон и кураторите ѝ в Европа. И за тези осем години те се готвят за голяма война с Русия, когато размяната на удари ще става между Москва и европейските градове, а не между Донецк и съседните територии. Какво би изпяла тогава глупавата пацифистка, която днес скача с плакати в ефира на Първи канал?
Русия наистина предотврати голямата война. И колкото повече напредва в хода на специалната операция
image
, толкова по-малко вероятно е да има война между нея и Запада.

Защото, колкото по-широка е буферната зона между две цивилизации, толкова по-малка е вероятността от война. И ако Украйна влезе в НАТО, това ще бъде пряк контакт, който винаги завършва с война.
Така наречените борци за мир не мислят за това. Войната продължи осем години в Украйна, имаше геноцид на руснаците в Донбас. Руската интелигенция не го забеляза, защото от Запад ѝ казваха да не го забелязва. Руската интелигенция е идеологически оформена върху западните ценности и културни кодове.
Да, абсолютно вярно е [че идеологията е забранена в училище, учителите са превърнати в доставчици на знание и не винаги са прави]. Не се работи върху мирогледа. Прие се на доверие това, които ѝ пробутваха от Запад :
·      Ценности
·      Минало
·      Идеология
·      Музика
·      Кино
·      Образование
·      Облекло
·      Компютърни игри
Русия е в културна окупация от 30 години. За 30 години цяло поколение руснаци е възпитано на западни ценности. То се оплаква, че Западът не е доволен от Русия. Те се тревожат от това искрено, те са против страната си, защото за тях това е чужд мироглед. Те учат тук, за да хукнат след това към "своя" Запад.
image

Валерий Коровин 

https://www.pravda.ru/politics/1692752-rossiya/

И България така я учат, оценяват и наказват западните ни господари. И ние ходим да учим на Запад и оставаме там, докато разберем, че ни презират. Всички момичета, живеещи на Запад, в Германия и Англия, които познавам, са омъжени за чужденци – иранец, румънец, българи. Няма омъжени за местни жители. Самите момичета споделят, че това там е недопустимо.




Гласувай:
12


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Тоя руски шебек Коровин е малоумен. ...
06.04.2022 20:08
Тоя руски шебек Коровин е малоумен. Защото тия 6 милиарда, дето ги изкарва съюзници на Русия, са съюзници само в празната му тиква.
Те не са нито с Путин, нито с Америка.
С Путин са само 4 държави в света, Белорус, КНДР, Сирия и Еритрея.
Запомнете го бе, путиняги.
цитирай
2. mt46 - ...
06.04.2022 23:16
Западът е все още могъща цивилизация. Но страда от манията за световно господство, не признава правата на другите цивилизации... Засега Русия устоява благодарение на силния си дух...
цитирай
3. kvg55 - До 1. blackgenderator
06.04.2022 23:26
Не ти се удават геополитическите анализи.
Светът все още е на оградата и гледа. Изчаква. С развитието на събитията постепенно ще се приобщят към Русия. От интерес, разбира се.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
06.04.2022 23:29
Не само на духа. Той е подкрепен от диалектическото мислене на Путин и съветниците му, както и от уникалното, несравнимо с друго оръжие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755428
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031