Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2022 14:01 - © Доказателства за Джо Байдън
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 1242 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 05.04.2022 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
05.04.2022г.

     Снимки от Буча на "избити" от руската войска цивилни граждани възмутиха световната демократична общност. Замислиха се нови санкции срещу Руската федерация. Изцепи се и Пръдливият Забраванко Джо : "Той е военнопрестъпник, но трябва да съберем информация". Така де! Напълно демократично – най напред предявяваме обвинение и след това събираме доказателства в подкрепата му. А видеоматериали в YouTube за клането не се намират.
Военният кореспондент на «Комсомольская правда»
image
Александър Коц има необходимите на бай Дън доказателства : "Цивилните жители на Буча са разстреляни от нацистите от "Боцман", пише той във вестника 
image

"Заглавните страници на западните вестници очаквано избухнаха със заглавия "Кошмар в Буча", "Геноцид", "Масово убийство на невинни". Смисълът на публикациите се свежда до една "аксиома" : "Русия трябва да отговаря за екзекуцията на цивилни в предградията на Киев". Ужасните кадри бяха публикувани от украинската страна предния ден, руските военни бяха безразборно обвинени в изтезания и извънсъдебни екзекуции. Доказателство са само кадри на нещастниците по улиците, в мазета, мнозина са с вързани ръце зад гърба. Убийствена снимка. И веднага ще кажа, че не се съмнявам, че снимките и видеоклиповете наистина показват телата на мъртвите. В Буча ги имаше достатъчно. Но кой е застрелял невъоръжените? Да възстановим хронологията.
На 30 март руските войски се изтеглят от Буча като част от прегрупиране. Това съобщават от Министерството на отбраната на Руската федерация. Бях тези дни в предградията на Киев. Всъщност изтеглянето на нашите части започна още по-рано. Просто до 30-ти в Буча не остана нито един войник от Русия. Врагът не разбра веднага това. И продължи да нанася артилерийски удари по бившите ни позиции.
На 31 март Буча бе посетена от кмета на града, който патетично обяви "освобождението" на селището. При това, без да казва нищо за трупове по пътищата. В същия ден тук гостува депутатът и борец Жан Беленюк. На снимката той се усмихва, което на фона на мъртви тела би изглеждало не на място. Изказването на кмета всъщност беше преждевременно – много ми се искаше да забързам нещата. Но украинските сили все още не са поели контрола над целия град. Артилерията им продължи да обстрелва в отделни райони.
image

На 31 март Буча беше посетен от депутата Жан Беленюк. На снимката той се усмихва 

А тоя мангал до депутата е типичен украински рейнджър.

На 2 април Националната полиция на Украйна влиза в града. В мрежата е запазен дълъг видео клип от работата им по почистването на града. Има всичко, за да се разбере атмосферата там – смачкани коли, разрушени сгради, радостни местни жители, един от които казва, че са искали да го застрелят заради украински символи, но по някаква причина са променили мнението си. Няма само тела, разпръснати из града.
image

На видеозаписите на Националната полиция на Украйна няма разпръснати тела из града

Същия ден подразделения на киевската териториална отбрана влизат в Буча от друга посока – за почистване. Сред тях е и отряд на някакви "Боцман". На кадрите от тяхната видеохроника един от екстремистите задава въпроса : "Има момчета без сини ленти, може ли да се стреля по тях? " – "И тогава!" – щастливо отговаря другият. И това е ключовият момент.
"Боцман" е неонациста Сергей Коротких, известен в Русия и с прякора "Малюта". По едно време той беше един от лидерите на РНЕ (Руско национално единство)
image
и от най-близките съратници на друга крайнодясна фигура Максим "Тесак" Марцинкевич. Роден в Толиати, израснал в Беларус. От 2014 година воюва в батальона "Азов". В Русия такива неофашисти не пускат корени, но Украйна ги приема с отворени обятия. Именно той даде зелена светлина за стрелба по небелязани хора. Сините превръзки на ръкавите са идентификационният знак на "приятел или враг" на украинските сили. За да не откриват сами огън отдалеч. По време на почистване нервите на хората са напрегнати до краен предел и всяко малко нещо е достатъчно, за да дръпне спусъка. Например липсата на идентификационен знак. Или наличието на друг знак – вражески.
image

Телата в Буча са с бели превръзки

А сега нека разгледаме по-отблизо видео и снимковите материали, публикувани от украинската страна. Да, съвсем очевидно от неизсъхналата кръв и още не вкоравени тела (националистите ги дърпат и местят от място на място), че не са убити на 30 март. Но най-важното е, че повечето от убитите имат бели ленти на ръкавите си. Кой има панделка, кой бинт, кой само парцал. Бялата лента е идентификационният знак на руските сили. Никой не е карал местните да ги слагат, те сами са го правили, за да се обозначат – "ние сме свои". Един местен жител, блогърът Владимир Скляров, описва опита си с руските военни : "Те казаха : "Кажете на всички, че няма да нараним никого. Нека закачат бели чаршафи на прозорците, за да видим, че тук живеят мирни хора. Нека са спокойни. Ние "изгаряме" само нацистите и Бандера".
Това е така, лирично отклонение. Какво се случва в града, когато в него влязоха бойците на "боцмана" и други нацистки лидери? Естествено почистване.
Просто убиваха хора по улиците, без да знаят дали имат оръжие или не. Някой биваха залавяни и измъчвани. Кадри от мазето, в които се твърди, че руснаците са застреляли няколко души, потвърждават това. Сред загиналите има и хора с бели ленти. Най-вероятно са били убити като "агенти на руските войски" или "колаборационисти", които са сътрудничили на "окупационните власти".
Защо цивилните не свалиха белите си ленти след изтеглянето на руските войски? Защото не знаеха за това. Повтарям, още три дни след изтеглянето се нанасяха артилерийски удари в града, хората седяха в мазетата, а не стърчаха по улиците. Щом канонадата утихна, те излязоха навън и попаднаха под обстрел от своите "захисници".
Кадрите с телата се появиха на следващия ден – най-вероятно интернетът в града е бил възстановен, след като изчезна по време на боевете. По предложение на украинските власти Западът започна да разпръсква тази голяма измама за "клането в Буча". Както през лятото на 2014 година, когато украинският фронт в Донбас се пръсна по шевовете и Киев имаше нужда от глътка въздух, в небето над зоната на военни действия беше свален пътнически лайнер. И Москва веднага беше обвинена за смъртта на неговите пътници.
С провокацията в Буча е напълно възможно Украйна с подкрепата на Запада, който трябва да окаже натиск върху Русия, да се опитва да спаси изживяващата последните си дни своя групировка в Мариупол".

https://www.kp.ru/daily/27374/4567565/
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5_%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_(1990)




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. анонимен - Колкото повече отричат зверствата ...
05.04.2022 14:58
Колкото повече отричате зверствата на путинските диваци, по-жалки ставате. Поне се сврете някъде и не се набивайте на очи. Невъзможно е да се изкарате невинни.
цитирай
2. kvg55 - 1. blackputinator
05.04.2022 15:06
Колкото повече лъжете, толкова по-смешни ставате.
цитирай
3. nedovolen - Благодарско, че съм ти дал идея
05.04.2022 15:38
То и аз имам идея, но да я оформя в петиция.
Трите П - президентсво, парламент, правителство и съмишленици, да сформират батальон, може и полк, да окачат пушка и да върят в Украйна да бранят.
Стига са мърсили ефира. Да видим имат ли топки.
:)))
цитирай
4. kvg55 - До 3. nedovolen
05.04.2022 18:07
Написах постинг по снимки.
Относно идеята ти за батальона за Украйна, трудно ще се осъществи – само президентът има военна подготовка, министър-председателят не е служил войник, председателят на Народното събрание и той. А аз нямам желание.
цитирай
5. mt46 - ...
05.04.2022 22:03
Няма логика тези убийства да са извършени от руските войски...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
05.04.2022 22:14
Никаква даже.
цитирай
7. born - Все повече Ми се затвърдява обос...
06.04.2022 00:39
Все повече Ми се затвърдява обоснованото предположение, че фенът Ти blackputinator е феминински джендър от афроамериканско смешение, а по-екзактно Генетично модифікований організм - (ГМО). Както е видно от правописния израз (UA), това е резултат на смешение , при което се получава като краен резултат малократкожизнен неспособен хомункулус , напълно негоден за каквато и да било смислена дейност в хуманоиден аспект. Този вид хомункулуси са до известна степен в състояние да бъдат обучени на най-обикновени квазичовешки елементарни дейности от рода на рефлексите на кучетата на Павлов. От самия т.н. акаунт на въпросния хомункулус е видно , че условното рефлекторно въздействащо условие за да започне лаенето е споменаването по безразлично какъв да е повод на Президента на РФ Путин. Предполагам релевантно, че и да напишеш нещо критично за Путин, реакцията ще е същата, защото е на рефлекторно ниво.
Що се отнася до темата "Буча", нещата са толкова очевадни , че са предназначени за точно такива безобидни (но рефлекторно манипулирани) хомункулуси, които дори не са в състояние да различат бяло от жълто. (б.к.- цвета на превръзките на ръцете на избитите нещастни украинци).
цитирай
8. kvg55 - До 7. born
06.04.2022 07:28
Всякакви отрепки се мотаят сред почтените посетители на блога ми.
цитирай
9. kvg55 - Благодарности!
10.04.2022 07:18
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
10. kvg55 - Благодарности!
10.04.2022 13:38
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756152
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031