Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2022 15:01 - © Вячеслав Володин за Путин и други политици
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 03.02.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
03.02.2022г.

     Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин
image
разсъждава за политическата ситуация в Руската федерация, президента Владимир Путин и други политици :

* "Всички ние трябва да направим всичко така, че той да остане наш президент възможно най-дълго", категоричен бе политикът, говорейки за президента Путин.

* "При него Русия ще стане още по-силна, хората ще живеят по-добре, без шокове и войни".

* "А дори да възникнат проблеми, както сега със санкциите, то ще ги преживеем по-малко болезнено, отколкото в предишните периоди от историята на страната ни, когато беше Руската империя, Съветският съюз и Руската федерация при Борис Елцин", казва Володин.

* "Днес в света няма политик, по-силен от Путин. Той прави много за страната и едва ли някой може да бъде по-ефективен президент от него", смята председателят на долната камара.

* "Едно желание имам и то е той да остане на власт възможно най-дълго. Трябва да се борим за тези, които защитават страната", подчерта той.

Володин каза още, че никога не е имал и няма амбиции да стане президент :

* "Уверявам ви, че никога не съм искал, не искам и няма да искам да стана президент", увери председателят на Държавната дума.

Володин посочи за свои любими политици, а именно председателя на Министерския съвет на Руската империя Пьотър Столипин, бившия министър-председател на Руската федерация Евгений Примаков и настоящия президент на Русия Владимир Путин :

* "Столипин, Примаков и Путин", изброи Володин.

Говорейки за Примаков
image
, Володин отбеляза, че именно бившият премиер го е запознал лично с Путин през 2001 година :

* "Тогава Евгений Максимович ми каза : "Пазете Путин, Русия се нуждае от него", разказа той.

Според Володин бившият шеф на правителството е изиграл важна роля "във формирането на нова Русия" :

* "След разпадането на Съветския съюз той оглавяваше Службата за външно разузнаване, участваше в нейното формиране", припомня Володин.

* "На поста министър на външните работи, въпреки трудностите от този период, той защитаваше интересите на страната ни и укрепваше суверенитета", каза той.

* "Примаков направи всичко, за да направи страната ни силна, в най-трудния момент той оглавяваше правителството, веднага след отхвърляне от Думата предложението за премиер да бъде избран Виктор Черномирдин", добави председателят на долната камара на парламента.

Володин нарече още настоящия президент ефективен политик, с когото начело Русия става по-силна :

* "Той има качества, които хората на такива позиции притежават изключително рядко : доброта, съпричастност и човечност", разказа Володин.

* "Наред с ефективността, твърдостта и огромната работоспособност. Казвам това не защото съм председателят на Държавната Дума – помня какво се случи с Русия преди него" – добави спикерът на Държавната дума.

Както се вижда, Путин има подкрепата не само на редовите граждани, но и на партийни лидери и политици. Не случайно депутатът от президентската партия "Единна Русия" Валентина Терешкова, първата жена-космонавт в света, предложи изменение в конституцията, което да позволи на Путин и занапред да се кандидатира за държавен глава, без ограничения.

https://pogled.info/svetoven/russia/primakov-kazal-prorocheski-pazete-putin-rusiya-se-nuzhdae-ot-nego.131538




Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5862155
Постинги: 2831
Коментари: 26063
Гласове: 34378
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930