Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2016 20:18 - Коментари(и) : Всъщност, кой кого мрази
Автор: kvg55 Категория: Политика   
Прочетен: 7364 Коментари: 17 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
29.01.2016г.
Всъщност, кой кого мрази?
Хора с различен манталитет, с различни морално-етически ценности, с различна религия, слабообразовани и необразовани, без трудови навици, както казват хора опитали се да ги наемат на работа, но религиозно надъхани, нахълтаха в Европа на тълпи и се наместиха в европейските страни и най-много в Германия. Те не дойдоха мирно и тихо като бежанци, за каквито ги представят мултикултуралистите, либералите и други празноглави днешни "учени" хуманитари, със съзнанието да се натурализират, а нахлуха като победители, внушено им от тяхните религиозни водачи, с претенциите за всичките права, които се полагат на победителите над победените. В Германия и другите страни ги приеха, нахраниха ги, дадоха им подслон, предлагат им и работа, както повеляват евроатлантическите ценности.
Влязоха им в положението, казано по нашенски.
Ако някои от домакините се изкажат против нашествениците, веднага биват наричани ксенофоби, расисти, фашисти и нацисти. Пример за това е премиерът на Унгария Виктор Орбан, който беше заклеймен от правилните демократични медии като фашист, според както го изискват евроатлантическите ценности, заради смелостта му да защити народа си и националния интерес на страната от нашествениците.
Гостите, както изисква доброто възпитание и евроатлантическите ценности, не се коментират. Те са неприкосновени.
А как се отнесоха гостите към домакините? Започнаха да се държат предизвикателно и арогантно. Особено спрямо местните жени. Имаше дори изнасилени и малтретирани жени. Имаше и ограбени. Чу се и за убийства. И това го правят със самочувствието, че местните хора са длъжни да им предоставят всичко, което изискват потребностите им, както повеляват ислямските ценности към неверниците. За това, кой знае защо, се почустваха виновни домакините, че не са осигурили правилните условия за пребиваването на гостите. Така го изискват евроатлантическите ценности.
Накратко : Поведението на гостите принуди домакините да се почувстват като гости.
Изхождайки от действията на домакините и гостите, кой към кого тогава, е злобен и  зложелателен? Отговоръг е ясен и повече от ясен даже. А как трябва да се постъпва с този, който е дошъл в държаватата ти със зли намерения? Следва да бъде експулсиран там, откъдето е дошъл. Но преди това съдът трябва да отсъди вината му, както е според евроатлантическите ценности.
Съдът няма да уплаши фанатизираните тълпи. Нито ще прекрати издевателствата на гостите над домакините. Само строга дисциплина и труд, дори принудителен, ще изпразни главите им от заблудата, че са завоеватели. Но това е в противоречие с евроатлантическите ценности.
Европейските народи не мразят нашествениците, защото следват евроатлантическите ценности, които отричат омразата. А нашествениците мразят европейските народи, защото са свободомислещи, живеят богато и уредено, и са неверници, като ги учи религията им, за която ни казват, че била толерантна към иноверците. Те са прави да се стремят към по-добър живот, но не това е начинът да го постигнат. Да си уредят и благоустроят собствените си държави, вместо да крещят "аллах акбар”.
Който е дошъл в домът ти с омраза, трябва да бъде отпратен със сила.



Гласувай:
30



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Да си уредят благоустрояване в с...
29.01.2016 21:14
Да си уредят благоустрояване в собствените си държави, вместо да крещят "аллах акбар”. Който е дошъл в домът ти с омраза, трябва да бъде отпратен със сила.
ТОВА Е НАЙ ТОЧНО КАЗАНО!
цитирай
2. mt46 - Поздрав!...
29.01.2016 22:49
Кой кого мрази? Ислямистите мразят Европа... Част от американската върхушка също мрази Европа и навярно цели хаос, бунтове, война...
цитирай
3. born - В началото останах с впечатлени...
29.01.2016 23:51
В началото останах с впечатлението, че визираш бай мангал, но после се оправих. Всякакъв коментар е излишен ! Експулсирането трябва да се извърши по морски път, като бъдат натоварени на картонен параход и пуснати насред морето. Тези изроди не са дошли с мир. Si vis pacem, para bellum./ If you want peace, prepare for war./ /Ако искаш мир, приготви се за война./
цитирай
4. kvg55 - До zaw12929
29.01.2016 23:57
По-лесно е да отидеш на готово.
цитирай
5. kvg55 - До mt46
30.01.2016 00:02
Да, us-американската олигархия иска да "изяде" Европа, както Западна Европа "изпапка" Източна Европа и Съветския съюз. Това е необходимо на САЩ за да отложат с няколко години фалита си.
цитирай
6. kvg55 - До born
30.01.2016 00:11
То с циганите е същото положение - те ни мразят повече,
отколкото българите тях. Имахме в предприятието цигани -
добри работници, с професия, не ги делях от другите.
Нищо не може да замести някогашните трудови войски.
цитирай
7. born - Абсолютно си прав. Бяха се очове...
30.01.2016 00:42
Абсолютно си прав. Бяха се очовечили до степен почти на хора, а някои бяха направо хора. Трудът облагородява - някой го бе казал, а и на вратите на хитлеристките лагери основния надпис бе доколкото си спомням /много съм зле с немския/ "Арбайт махт фрай", което означаваше /доколкото си спомням в свободен превод/ "Работата те прави свободен."
цитирай
8. freeoldmen - Ръководителите на държавите от ЕС
30.01.2016 14:04
прекрасно знаеха какво ще се случи, но го позволиха и насърчиха.
На пръв поглед по поръчка на едрия капитал, за да има кой да работи
при ниско заплащане.
Но едва ли това е причината.
Като искат повече работници, защо не насърчиха раждаемостта сред своите?

Явно се извършва подмяна на населението, насочена срещу белия човек.
цитирай
9. germantiger - ...
30.01.2016 14:06
ВРАГОВЕТЕ НА ЕВРОПА СА ЯСНИ ОТ ВЕКОВЕ - РУСИЯ И САЩ/преди Англия.

Руснаци и американци дейустват и по света (на което съм бил сводетел лично) почти винаги в съдействие и общо "маправление" - част от противопоставянето им всъщност е театро и винаги е било такова.

За тарамбуките или дебели-арабели е ясно.
цитирай
10. kvg55 - До freeoldmen
30.01.2016 16:35
Така е, като нямат собствена инициатива, а следват интересите на САЩ.
цитирай
11. kvg55 - До germantiger
30.01.2016 16:37
Европа си има своите врагове, но и началниците
на Европейския съюз се държат прекалено глупаво.
цитирай
12. gosho568 - Поздрави! ;)
30.01.2016 16:48
Ех, да имаше повече лидери като Виктор Орбан...
цитирай
13. kvg55 - До gosho568
30.01.2016 17:38
Никоя друга държава от ЕС, освен Унгария,
Словакия и Чехия не роди достоен лидер.
Вече се надига и Полша.
цитирай
14. django - Римският католициъм в средните ...
30.01.2016 20:39
Римският католициъм в средните векове е преследвал истинските християни, които са живеели според Божието слово зашисано в Библията, и които е осъждал като еретици, който не са се пдочинявали на небиблейските им догми.
Ислямът днес прави същото, но е е интересно че Рим никога не се е извинил за милионите погубени от своята суетна воля истински християни, поради вярвата им в истинския жив Бог на любовтта и истината.
Дали пък тези религии на бунта против Бога и социални системи на робският гнет нямат нещо общо помежду си. Кой организира тези процеси в Европа и света? Нека да надникнем в Библейските пророчества. Там всичко е написано и единственото нещо което ще държи човек далеч от тях е грехът.

Либерализмът е идеология на хаосът и беззаконието, а въпреки че е дълготърпелив и мислостив., Бог не е тоелрантен към безаконието, и хората които го обичат не би следвало да са.
цитирай
15. kvg55 - До django
30.01.2016 22:14
Като че ли, понякога бог оставя човечеството
да се "налудува" по волята на сатаната.
цитирай
16. jelezov - Не гласувах, въпреки че постингът ...
11.02.2016 00:10
Не гласувах, въпреки че постингът заслужава минус, защото, общо взето, имам положително отношение към идейната ориентация на автора му.
Отношението на индивида към всяко социално явление е двуяко: познавателно и ценностно, които са в тясно единство (взаимодействие). Абсолютно негативното (ценностно) отношение на европееца към ТАЗИ емигрантска вълна може да бъде нравствено оправдано или осъдено, само след истинно познание на същността й (причини и история). А тази втора, познавателна страна на постинга, доколкото я има, е на разсъдъчно равнище. За разсъдъка действителността съществува като, подредени с помощта на формалната логика, възприятия на "привидността". Разумът, след като анализира "океана" от факти и документи ще стигне до Същността на обсъжданото явление: МОМЕНТ ОТ ПРОВЕЖДАНАТА ОТ "СВЕТОВНОТО ЗАДКУЛИСИЕ", каквото и да означава това, ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯЕМ ХАОС. Истинността на това съждение е доказана хиляди пъти, включително и от западни автори, нямащи нищо общо с марксизма и комунизма.
А коментарът на 9. germantiger не може да се квалифицира дори и като разсъдъчен.
цитирай
17. kvg55 - До jelezov
11.02.2016 00:39
Благодаря за обективния научен коментар. Човек не винаги е в кондиция, за да даде най-доброто от себе си. Постигът не се отличава със задълбочени разсъждения и няма никакво познавателно значение. Негативното отношение е главно към евроатлантическите "ценности", които пречат на политиците да вземат правилните решения за отделните страни и Европейския съюз като цяло. А може би така е по-добре, защото нашествениците ще предизвикат социални конфликти, които да помогнат на европейците да осъзнаят зависимостта си от САЩ, в която ги държат управниците им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756464
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031