Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2022 12:52 - "Империята на лъжата" срещу "лъжливото джудже"
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3467 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 25.06.2022 20:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Колко месеца висяха 100 000 руски войници до границата с Украина?
И през всичкото време "Империята на лъжата" тръбеше, че Путин ще нахлуе, а той без умора повтаряше, че няма да нахлува.

Кой лъжеше? Ще каже някой, че е ясно, но така ли е? Ами ако ПОМИСЛИМ МАЛКО?

Има ли ИНТЕРЕС оня който ще напада, месеци наред да АФИШИРА намерението си? Не е ли изгодна за нападащия именно ИЗНЕНАДАТА?

И обратно. Би ли могла Украина да скрие от Русия подготовка за атакуване на Донбас още повече, че има и официално намерение да си върне Донбас със сила? Твърдо не. Защото в момента в който започне ПРОМЯНА в готовността  за атака, таова ще стане явно за света, и на първо място за Русия. А Путин няколко пъти се е заричал, че Русия НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да воюва на своя територия. ЗАТОВА са стояли 100 000 войници до границата. Като ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че са готови да спрат атаката, и евентуално да я ПРЕДОТВРАТЯТ с ПРИСЪСТВИЕТО си.  И за да не остание и капка съмнение в готовността за защита на Донбас, Русия обяви присъединяването на Донецката и Луганската републики. Пределно ясно стана, че ще следи зорко за предстояща атака, за да я ИЗПРЕВАРИ. Защото иначе наците ще устроят КЛАНЕ.

И я изпревари.

Разбира се, руският щаб не е можел да знае как ще реагира НАТО т.е. САЩ. Русите можеха да предполагат ВАРИАНТИ. И с оглед на тия варианти Путин предупреди, че АКО някой се опита да помага на наците, ще претърпи бедствия непознати в историята му. БЕЗ ДА ОБЯВИ СРОК за тия бедствия. БЕЗ ДА ОБЯВИ СРОК.

БЕЗ ДА ОБЯВИ СРОК, нито конкретния вид на бедствието. И май се задава безработица и даже дефицит на храни и отопление.

*
     *     *     *     *
От години всички военни експерти са убедени въз основа на СЪОТНОШЕНИЕТО НА СИЛИТЕ Русия-Украина, че русите ще превземат Киев ТРИ МЕСЕЦА след нахлуването. Путин завърши споменатото слово с думите "Надяваме се, че ще бъдем разбрани". Но преди това отбеляза, че Русия е наясно със съотношението на силите НАТО-Русия. ЗАТОВА НЕ ОБЯВИ СРОК. Защото беше неизвестно ДОКОЛКО ще се ангажира НАТО. Сега е известно - с ВСИЧКИ СРЕДСТВА, освен редовни армии и ядрени удари. Засега. Но руският щаб несъмнено е имал предвид и това.

И тук се налага да припомня за кой ли път нешо, за което Тръмп съобщи с недомлъвки, Русия замълча, а НИКАЙ в медиите и в блог.бг не е нито приел, нито даже коментирал.

*     *     *     *     *
Още като президент Тръмп обяви, че САЩ разполагат с "красиво оръжие за ТРИ ТРИЛИОНА долара". А целият им военен бюджет е 700 милиарда и значи, че именно ТОВА оръжие, над 4 пъти по-скъпо от бюджета, е ГВОЗДЕЯТ на американската мощ.
Може ли Русия да пропусне покрай ушите си тая новина? Още повече, че малко по-късно Тръмп спомена пред ООН, че имат оръжие толкова страшно, че дано не се наложи да го употребят. Практически с пълна сигурност може да се предвиди, че става дума за
ЕЛЕКТРОМАГНИТНО оръжие, което УПРАВЛЯВА огромната енергия налична в йоносферата.

АБСОЛЮТНОТО оръжие, което може със скоростта на светлината да порази всяка точка на глобуса. Да порази всяка техника и всяко живо същество, да предизвика природно бедствие, обществена истерия, размирици... Известният образец на такова оръжие е ХААРП, но то работи от десетилетия и НЕПРЕМЕННО има НОВИ ПОКОЛЕНИЯ на тоя принцип.

Мълчанието на Русия след тия изявления на Тръмп, както и поемането на риска за ПЪЛНОМАЩАБЕН сблъсък със САЩ и НАТО означават, че Русия трябва да има или поне да счита че има нещо по-силно. И Путин заяви, че имат оръжие което НИКОЙ ДРУГ НЯМА.

Де да видим.
Но първо да видим как ще напуснат азовците Азовстал, защото оттам може да излязат такива новини, които да преобърнат надмощието в ИНФОРМАЦИОННАТА  война, засега безапелационно спечелена от САЩ.

ПП:
Напуснаха азовците Азовстал и бяха пленени. Затова напустаха Северодонецк, за да не бъдан пленени.




Гласувай:
11



1. kvg55 - krumbelosvet,
17.05.2022 23:21
Не може оръжието да е красиво.
За информационната война ние съдим само от България, САЩ и Европа.
цитирай
2. krumbelosvet - Официално ХААРП изучава полярното сияние.
18.05.2022 00:26
И действително ХААРП може да предизвика полярно сияние. Модернизиран аналог на ХААРП също. Ето ти красота...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953756
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031